bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rodina z domu tieňov

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:59

Lepšia cena: 20,92 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 21,41 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,90 €
Ušetríte: 3,49 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 19,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rodina z domu tieňov

Lisa Jewellová po úspešnom románe Rodina v podkroví prináša ďalší strhujúci román o tom, kam až sme schopní zájsť, aby sme ochránili našich milovaných: román o komplikovaných manželstvách, rozbitých rodinách a smrtiacich tajomstvách.

Vrchný inšpektor Samuel Owusu rieši prípad nájdených kostí troch ľudí, ktorých pred tridsiatimi rokmi našli mŕtvych v starom sídle v Chelsea.

Rachel Rimmerová zistí, že jej manžela Michaela zavraždili v pivnici jeho domu vo Francúzsku a miestna polícia ju žiada, aby sa dostavila na vypočúvanie.

Lucy Lambová sa po tridsiatich rokoch vracia do Anglicka, zatiaľ čo jej brat pátra po chlapcovi z ich spoločnej minulosti.

Všetci nástojčivo hľadajú odpovede na otázky súvisiace s navzájom prepletenými záhadami. A pomaly zisťujú, že ich spája viac, ako si vôbec vedia predstaviť.

Detaily o knihe

Názov: Rodina z domu tieňov

Objednávací kód NA667807

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Rodina z domu tieňov (Zuzana Čahojová, 9.8.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Rodina z domu tieňov je pokračovanie veľmi úspešného trileru Rodina v podkroví. Ten som prečítala pred pár týždňami a som tomu naozaj rada. Lebo tak som mala ešte v čerstvej pamäti všetko dianie a pokračovanie som si vďaka tomu užila. Autorka sa v druhej časti venuje udalostiam sčasti ´predtým´ a sčasti ´potom´. Ešte viac ma utvrdila v tom, že Michael bol čistý psychopat a nenávidela som ho ešte viac. Jeho bývalo-súčasná manželka Rachel dostala väčší priestor a zaujímavo poprepájala svoj osud s Lucy. Všetci pátrajú po stratenom Phinovi, ktorý sa zrazu vynoril z minulosti, ale zároveň aj stále o krok pred nimi a zdá sa, že sa odmieta nechať nájsť. K tomu máme vyšetrovanie starej vraždy a políciu opäť raz zaujíma, čo sa pred rokmi skutočne stalo v záhadnom dome. Čakalo ma mnoho momentov prekvapenia. Autorka rozhodne vie ako ukončiť kapitoly, aby vás donútila čítať ďalej a pomýliť váš úsudok. Aj keď som bola takmer celý čas v napätí a netrpezlivo čakala ako sa všetko vyvinie, pokračovanie pre mňa nedosiahlo kvality prvej časti. Autorka vie bez diskusie písať pútavo a mňa čítanie nadmieru bavilo. Ale nenastal u mňa ten stav, že neviem knihu pustiť z rúk a čítam naozaj každú voľnú chvíľku. Triler to bol rozhodne dobrý a ja už teraz pokukujem po ďalších knihách od autorky.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x