bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Azaelov pád

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI
Vaša cena: 9,89 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 4,01 € (zľava 29%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 5,84 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Azaelov pád

Päť slovenských autoriek, jeden napínavý romantický triler

Takýto projekt na Slovensku ešte nebol! Autorky Vladimíra Šebová, Ivica Ďuricová, Vanda Kys, Michaela Zamari a Baja Dolce sa spojili a striedavo písali tzv. autorskú štafetu. Príbeh nebol vopred naplánovaný, ovplyvňovali ho interaktívne indície od čitateľov. Takto unikátne vznikla kniha Azaelov pád.

Rosalie nikdy netúžila zachraňovať svet. Sebastian nikdy nechcel byť tajným agentom. Napriek tomu im osud obom rozdal iné karty.
Patologička Rosalie mala v živote iba jeden cieľ – pomáhať ľuďom z bezpečia svojho laboratória. Lenže keď prijme ponuku na utajený výskum, jej život sa otočí naruby. Podľa inštrukcií v obálke má nájsť tajomného architekta Sebastiana. Charizmatický muž jej však odhalí sprisahanie, na ktorom sa údajne podieľa aj ona.
Rosalie a Sebastian pomyselne stoja na opačných stranách brehu, no ťahá ich k sebe silná príťažlivosť. Ak chcú ochrániť nevinných a svoju rodinu, musia spojiť sily. Môže Rosalie dôverovať neznámemu spojencovi? Smrtiaci Azael rozprestiera krídla. Preteky o čas sa začínajú…

Detaily o knihe

Názov: Azaelov pád

Objednávací kód NADBK90765

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvely projekt (Slávka Beňáková, 7.9.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha vznikla z veľmi zaujimavého projektu. Už keď autorky na IG davali sledovateľom vyberať mena postáv, profesiu a tak ďalej, bola som veľmi zvedavá ako to celé dopadne. Čítala som už knihy dvoch autoriek a vždy som rozmyšľala ako dokážu dve autorky napísať jednu knihu. No a naše skvelé slovenske autorky to veru že posunuli na inú úroveň. Spojilo sa ich hneď rovno päť. Príbeh som čítala už keď vychádzal na wattpade a stále som čakala na novú kapitolu. Pri knihe je super to, že nemusite čakať a môžete si prečítať celý príbeh hneď. Podľa mňa je to skvela práca. Príbeh je zaujímavy, napínavy no a nezabuda sa v ňom aj na romantiku. Celkový ten námet je vhodný do dnešnej doby. Páčilo sa mi hlavne to napätie a prekvapenia. Romantiky tam bolo pomenej no k tomuto príbehu tak akurat. A aj keď čítam hlavne romantické knihy a od všetkých týchto autoriek sa mi ich knihy páčili, tak prave v tejto knihe mi pri tom ich vzťahu niečo chýbalo a žiadalo sa mi ten ich vzťah lepšie opísať. Knihu určite vrelo odporúčam.

Azaelov pád (Mirka, 3.7.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Tento napínavý sci-fi triler s dávkou romantiky ma udržal v napätí od začiatku do konca. Osobne za najväčšie plus považujem skvelú zápletku, plno zvratov a celkovú atmosféru príbehu, vďaka čomu som sa pri čítaní cítila ako tajná agentka. Autorky nápad vyšperkovali do detailov a takmer všetko pôsobilo dosť uveriteľne. Fascinovalo ma medicínske prostredie (mimochodom skvelo podané aj pre laika, ktorý pozná akurát tak Ibalgin), spôsob akým vylíčili fungovanie skorumpovanej organizácie a veľmi sa mi páčili postavy. Ich hierarchia, prepojenie, osudy a v neposlednom rade ich charaktery. Rosalie a Sebastian ako hlavní hrdinovia sú snom každého milovníka "akčňákov". Bystrí, odvážni a neskutočne atraktívni (minimálne jeden pre druhého). Jediné, čo ma mrzí je to, že pre celkovú povahu príbehu a napínavý dej 'utrpela' v mojich očiach romantická linka. Chémia medzi postavami nepopierateľne bola, no viac ma zaujímalo, či zachránia svet ako to, či si vyznajú lásku. Čo ale v konečnom dôsledku vôbec nie je zlé a kniha môže osloviť aj tých, ktorých romantika neberie a "boja" sa ulepených vyznaní a veľkého množstva sexuálnych scén. Áno sú tam, ale v rozumnej miere, pekne podané a nezatieňujú príbehu status 'napínavý triler'. Asi od polovice knihy som začala intenzívne uvažovať kam cesty Rosalie a Sebastiana zavedú a začala som špekulovať o závere, pretože keď som si myslela, že všetko ide dobrým smerom nastal zvrat, ktorý ma vrátil späť (toto sa mi tam stalo niekoľko krát, že som si pomyslela 'och konečne', ale kniha mi dala pomyselnú facku a pokračovala ďalej) a bola som zvedává ako to teda celé dopadne. A musím povedať, že som veľmi spokojná. Navyše sa mi páči, že si autorky nechali maličké zadné dvierka pre prípadné pokračovanie. Určite tento unikátny počin odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x