bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nájomná vrahyňa na materskej

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:376
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nájomná vrahyňa na materskej

Fráza „urobiť si svoju prácu“ naberá pre jednu slobodnú matku úplne nový význam.

FINLAY DONOVANOVÁ TO ZABILA... až na to, že v pravom slova zmysle.

Nová kniha, na ktorej Finlay práve pracuje a ktorú sľúbila odovzdať svojej literárnej agentke, ešte nie je hotová, jej bývalý manžel vyhodil ich opatrovateľku bez toho, aby ju na to upozornil, a ráno musela poslať svoju štvorročnú dcéru do škôlky s vlasmi oblepenými lepiacou páskou.
Keď niekto počas obeda začuje Finlay diskutovať o zápletke svojho nového románu so svojou agentkou, pomýlia si ju s nájomnou vrahyňou a Finlay neúmyselne prijíma ponuku zbaviť sa problémového manžela obete, aby si zarobila peniaze a splatila tak všetky potrebné účty, ktoré sa jej už kopia pri predných dverách... no čoskoro zistí, že spáchanie zločinu je v skutočnom živote oveľa ťažšie než vo fiktívnom svete.

Detaily o knihe

Názov: Nájomná vrahyňa na materskej

Originálny názov: Finlay Donovan Is Killing It

Objednávací kód NA654443

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Finlay (Valéria Lauková, 23.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Do tejto ružovej krásky som sa začítala od prvých riadkov. Fin, hlavná hrdinka, bola naozaj v zúfalej situácii a hneď som pocítila voči nej súcit pre to, v akej životnej etape sa ocitla pre ľahkovážneho záletníckeho manžela… a to jeho správanie… vykrútiť krkom by mu bolo málo. Na to, že Fin nemala vo svojom okolí priateľov, pár si ich počas zvláštnej zhody okolností našla. Áno, ako už názov našepkáva, Fin sa nedopatrením stáva nájomnou vrahyňou. Celé je to okorenené správnou dávkou humoru a príbeh sa číta doslova sám aj vďaka krátkym kapitolám. V knihe sú napínavé momenty, do ktorých Cosimano vložila konskú dávku vtipu, takže som sa aj pri čítaní samotnej vraždy bavila rovnako, ako pri nečakanom načapaní Fin priamo nad mŕtvym telom… Nie je to len prízemná vtipná krimi… Nájomná vrahyňa na materskej je aj o tom, čo všetko je zúfalá matka ochotná urobiť pre prežitie seba a svojich detí, o prešibanej žene, autorke, ktorá na vlastnej koži zažíva svoj bestsellerový román, možno aj nejaký ten románik jej Elle dopraje… Postáv je v tejto knihe tak akurát, ani veľa, ani málo. Najviac sa mi páčila pestúnka Vero a policajt Anthony. Fin už až tak nie… počiatočný súcit sa nejak vytratil a rozhodne to nezapríčinila vražda. Ak máte chuť na niečo ľahké, vtipné a tak trochu zamotané, siahnite po tejto knihe ;) A na záver dodám len… hahaha Steven.. kto chce kam, pomôžme mu tam… verím, že vydavateľstvo Motýľ preloží aj pokračovanie (bez obáv, príbeh sa pekne uzavrel… teda, až na ďalšiu objednávku)

Brilantné a oddychové čítanie (Barbora H., 16.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Napínavé, vtipné a dokonca aj trochu tajomné! Naozaj skvelý začiatok novej mysterióznej/komediálnej série. Príbeh sa veľmi príjemne čítal. Hlavná hrdinka, Finlay Donovan, je presne ten typ postavy, s ktorou chcem byť kamarátka - úprimná, priateľská, no zároveň vystresovaná slobodná matka, ktorej život sa točí v špirále chaosu. Je zábavná a inteligentná, autorka, ktorú si nešťastne pomýlia s nájomnou vrahyňou, keď svojmu agentovi opisuje zápletku svojej novej knihy. Skvelá premisa pre bláznivú jazdu, akou je tento román. Veľmi som si užila "čierny" humor, ktorého bola v knihe štedrá dávka. Kniha sa neberie príliš vážne a čitateľ by nemal tiež. Tento príbeh nemá byť vierohodný, ale skôr zábavný a tak trochu nad vecou. A presne to sa autorke podarilo docieliť. Dej má rýchly spád, je svižný a nevlečie sa. Neustále som bola v napätí aj napriek odľahčenej, komediálnej atmosfére. Zvraty a zápletky boli jednoducho príliš dobré! Rovnako aj postavy sú vierohodné a človek sa s nimi ľahko stotožní a obľúbi si ich. Navyše, kniha veľmi dobre a autenticky zobrazuje materstvo so všetkými frustráciami ale aj každodennými malými víťazstvami a triumfami, ktoré idú spolu ruka v ruke. Zachytáva úprimné momenty, veselosť ale aj problémy a smútok. Pôvodne som nemala veľmi veľké očakávania, ale po prečítaní som ostala veľmi príjemne prekvapená a neviem sa dočkať, až si prečítam zvyšné diely.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x