bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kam chodia snehoví anjeli

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:72
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kam chodia snehoví anjeli

Sylvia sa raz v noci náhle zobudí a zazrie niečo neuveriteľné. Obrovské krídla z najjemnejšieho snehobieleho peria, aké si vieme predstaviť. V izbe stojí anjel, ktorý jej prezradí, že ju prišiel ochrániť pred chorobou. Je to anjel, ktorého pred rokom vytvorila zo snehu a on sa potom premenil na jej strážneho anjela. Keď sa Sylvia po mnohých mesiacoch zotaví, zatúži sa znovu stretnúť so svojím anjelom. Toľko by mu toho chcela povedať, ale aj sa ho popýtať na mnohé veci. A má naňho aj jednu veľkú prosbu.
Kam chodia snehoví anjeli je podmanivou rozprávkou o statočnom malom dievčatku a zázraku jedného zasneženého dňa, ktorá detských čitateľov pohltí svojou magickosťou.

Detaily o knihe

Názov: Kam chodia snehoví anjeli

Objednávací kód NA637502

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Aspoň na chvíľku znova dieťaťom... (Tatiana, 24.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Môžeme mať x krížikov na chrbte, no napriek tomu v každom jednom z nás drieme kúsok dieťaťa. Či je to hrdý otecko, ktorý "daruje svojmu dieťaťu" model železnice, žena, ktorá si kúpi pyžamko s jednorožcami alebo puberťák, ktorý stále fičí na gumených medvedíkoch. Skúsenosti a životné údely nás síce formujú, no len ťažko z nás dostanú to, čo nám dalo detstvo. Zrod našej osobnosti, prvé krôčiky na našej ceste k formovaniu nášho názoru. A práve rozprávky sú jedným "z vodítok", ako sa pekné myšlienky dostanú do detských hlavičiek. Nádej, viera v seba samého, pomoc blížnemu, čaro inakosti... Práve to je pre mňa tou správnou esenciou každej rozprávky. Zanechať odkaz, myšlienku a nasadiť chrobáka do hlavy... Či už ste dospelý alebo dieťa. Knižka je krásna nielen príbehom, ale aj po vizuálnej stránke. Príbeh o malom dievčatku Sylvii je milou ukážkou toho, že niekedy práve viera je to, čo prináša do života nádej a silu. Že aj úplne prosté veci v sebe nesú to nezameniteľné, nezabudnuteľné, čisté a ľudské... A že detská duša dokáže niekedy oveľa lepšie pochopiť či prijať iných. Tešiť sa z maličkostí, vážiť si čo máš, myslieť aj na iných, vyjadriť, čo cítiš, prejavovať iným lásku a byť vďačný. Po prečítaní knižky som mala chuť padnúť do čerstvo napadanej kôpky snehu, nechať sa štekliť na tvári padajúcimi snehovými vločkami a počúvať vŕzganie snehu pod čižmičkami. Prebudiť v sebe aspoň na malú chvíľku to kučeravé, copaté malé dieťa s chýbajúcimi prednými zúbkami, v svetríku s Jerrym s obitými kolenami, ktoré nemalo problém spustiť sa na sánkach z kopca a pristáť v susedovom plote. Táto rozprávka moje srdce pohladila. Je úžasne si občas pripomenúť, že sa často naháňame za úplne nezmyselnými métami a vecami...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x