bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Miznúce dievčatá

Vydavateľ: Grada Publishing (Grada Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 13,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,99 €
Ušetríte: 2,40 € (zľava 15%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Miznúce dievčatá

Bola dosť blízko na to, aby videla, že dievča napísalo na stenu slovo jasnou červenou krvou. Vlastne to ani nebolo slovo. Meno...

Jedného dňa zmizne v ospalom americkom mestečku Denton krásna sedemnásťročná Isabelle Colemanová. Všetci obyvatelia sa pustia do hľadania, no jediné, čo sa im podarí objaviť, je jej mobilný telefón. Nečakane sa však v meste zjaví iné unesené dievča – otrasené a traumatizované po roku väznenia –, ktoré vôbec nereaguje na svet okolo seba. Detektívka Josie Quinnová, ktorú práve suspendovali, sa rozhodne po zmiznutej Isabelle pátrať na vlastnú päsť. Má však len jedinú stopu, po ktorej sa môže vydať. A tou je záhadné meno Ramona. Tuší, že obe zmiznuté dievčatá majú niečo spoločné a Ramona je tajuplným kľúčom k tejto záhade.
Josie Quinnová sa púšťa do zúfalých pretekov s časom. Za každú cenu musí nájsť Isabelle živú. Postupne zisťuje, že zmiznutých dievčat je viac, lenže nikto jej neverí. Podarí sa jej napriek tomu chytiť šialenca, ktorý ich unáša? A na aké temné miesta sa bude musieť vydať, aby odhalila pravdu, ktorú nikto nechce vidieť?

Detaily o knihe

Názov: Miznúce dievčatá

Originálny názov: Vanishing Girls

Objednávací kód NADBK93836

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Miznúce dievčatá (Ľudmila, 4.3.2024) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektné čítanie, skvelý opis, žiadne zdlhavé scény "o ničom".

Miznúce dievčatá (Veronika, 23.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Q: Aký žáner uprednostňuješ počas dlhých chladných večerov? U mňa jednoznačne prevláda krimi. Milujem tú atmosféru, ktorú som sa snažila zachytiť aj na fotke. Pohodlné ponožky, pyžamko, vonné sviečky teplá deka a dobrý nápoj. Aj keď u mňa najčastejšie vyhráva čaj, na zaslúžený koniec týždňa si môžeme zvrtnuť aj prosečko:) Začiatok novej krimi série ma veľmi potešil a s nadšením som sa do nej pustila. Aj keď mi prelínanie súkromného života s vyšetrovaním nevadí, naopak zdá sa mi to uveriteľnejšie, že detektívy žijú tiež obyčajný život. V tomto prípade to už bolo na mňa veľa, asi preto, ze sukromie sa vo velkej miere rozoberalo od zaciatku, tak ma tato cast knihy ani nebavila. Postupne však získavala moje sympatie a postupne som sa namotávala až do úplného konca. Hlavná postava Josie Quinn nebola extra nápaditá, ale ja to mám rada. Silná, nezávislá žena, s problémami, ako vo vzťahoch, tak aj v práci, zakomponovaná do pútavého deja popretkávaným násilým a únosom mladých dievčat. Dej na seba logicky nadväzoval a pomaličky sa rozplietal až do samého konca. Udržal si napätie a tempo (okrem pomaly rozvíjajúceho sa začiatku). Téma, trúfam si povedať, že v dnešnej dobe aj dosť aktuálna, bola poňatá slušne a vzniklo z toho prijemne krimi, pri ktorom netušíte, ako to vlastne bude až do konca, aj keď sa počas čítania budete snažiť páchateľa odhaliť skôr ako autorka. Oceňujem krátke kapitoly, ktoré častokrát končili pre mňa s otáznikom v najväčšom napätí. Sem tam sa mihla aj kapitolka venovaná myšlienkam unesenej, čo bolo príjemným osviežením. Ak chcete siahnuť po novinke s temnejšou atmosférou, tak vám vrelo odporúčam smer @grada_sk a Miznúce dievčatá budú tou správnou voľbou. Do sychravého počasia ideálny parťák, čo poviete?

Miznúce dievčatá (Italian S_WAY, 14.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Detektívka postavena mimo službu, riešiaca milión osobných problémov, sa niekolko krát ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. A tak sa začne kolotoč udalostí, ktoré sa pomaly spájaju a začnú dávať zmysel. Knižka veľmi neohúri, hlavne dlhší rozbeh. Ale ani nesklame.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x