bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Manžela som milovala

Vydavateľ: MERIDIANO - press (MERIDIANO-press, s.r.o.)
Edícia:Moderné romány
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:286
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:02

Lepšia cena: 10,91 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,17 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,99 €
Ušetríte: 1,82 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Manžela som milovala

Ako dlho sa dá vydržať po boku muža, pre ktorého neplatia žiadne pravidlá?

Nick Polanski je chlap, ktorý dokáže očariť každú ženu. Po všetkých doterajších milostných románikoch si na prahu svojej štyridsiatky konečne uvedomí, že má najvyšší čas založiť si rodinu.
So svojím výberom je veľmi spokojný. O lásku príťažlivej blondínky s nekonfliktnou povahou a romantickou dušou, Melisy Mayerovej, nemusí tvrdo bojovať. Tá sa od prvej chvíle ich známosti do neho vášnivo zamiluje. Už na začiatku ich spoločného života Mel zistí, že náladový Nick, ktorého správanie sa mení ako aprílové počasie, je často príčinou ich vzájomných nedorozumení. A čo je oveľa horšie, jej ústretovosť, tolerantnosť a snahu riešiť veci pokojnou cestou, chápe ako jej slabosť. Napriek snahe presvedčiť ho o svojej láske a oddanosti k nemu, čelí z jeho strany absurdným obvineniam. Rovnako je nútená znášať dôsledky Nickovho vyčíňania bez toho, aby prejavil čo i len náznak ľútosti za všetko, čo spôsobil.

Dokedy? Na túto otázku Mel čoraz častejšie hľadá odpoveď…

Strhujúci príbeh o tom, že iba silná žena vie, ako si udržať svoj život pod kontrolou.

Hoci so slzami v očiach, ale s úsmevom na perách dokáže povedať, že všetko je okej.

Detaily o knihe

Názov: Manžela som milovala

Objednávací kód NA634476

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Manžela som milovala (Valéria Lauková, 12.8.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Hlavnou hrdinkou je Mel, krásne mladé dievča zamilované do svojho vysnívaného 'princa na bielom koni'. Jedinou príbuznou Mel je iba jej sestra žijúca v Amerike a nikoho iného nemá,preto sa upína na Nicka. On má všetko, čo má poriadny chlap mať,žiaľ,aj niečo navyše. Je inteligentný, bohatý, šarmantný, dokáže byť nežný a milujúci,no jeho temná stránka je agresívna, majetnícka, prchká... Áno, Mel stihla spoznať aj túto jeho stránku,no napriek tomu sa za Nika vydá. Jej jediná kamarátka Linda má triezve uvažovanie a Mel od vzťahu s Nickom neraz odhovárala. Naivná,dobrácka duša Mel a jej ružové okuliare jej nezabránili vziať si tohto náladového sexi muža. Sú tu aj vedľajšie postavy ako Rony(najlepší Nickov priateľ), Lindu som už spomínala, Jasmína(Nickova asistentka, ktorá podľa mňa ešte riadne zamieša karty v pokračovaní príbehu) a Kristián (majiteľ niekoľkých lukratívnych stavieb a priestorov, ktoré s pomocou Mel, ako realitnej agentky, predáva)... Škoda že si Mel neotvorila oči,mohlo dopadnúť všetko inak. Neraz mi jej bolo ľúto,avšak sú ľudia, ktorí sa ani na vlastných chybách nepoučia a stále veria, že človek sa môže zmeniť k lepšiemu… v príbehu bola tiež jedna tajomná postava, dá sa povedať že dokonca až dve, ale identitu som uhádla hneď na začiatku a odhalila som "záhadnú ženu". Kniha sa aj vďaka formátu čítala veľmi dobré kapitoly sú kratučké a 280 strán mi zmizlo pod rukami ani neviem ako. Naozaj veľmi vydarený debut autorky aj ja sa teším na pokračovanie, pretože ten záver mi naozaj vyrazil dych a myslela som si,že hlavný hrdina už nebude schopný ničoho šokujúceho. Omyl! Potrebujem vedieť čo sa stane

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x