bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rozhodnutie

Vydavateľ: Michaela Zamari (ZaMi)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI
Vaša cena: 8,99 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,15 €
Ušetríte: 4,16 € (zľava 32%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 11,05 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rozhodnutie

Napínavý román, v ktorom nechýba vášeň, dobrodružstvo, erotika a láska!

Raven si už ani nepamätá, kedy si naposledy dopriala výdatný oddych. Odkedy mladšiemu bratovi Troyovi supluje rodičov, jej život sa obmedzil len na svadobný salón – zdroj jej príjmu, domáce práce a sem-tam spestrenie v miestnom bare.
Je načase dožičiť si zaslúženú dovolenku, ktorú Troy dostane ako darček na svoje osemnáste narodeniny.

Mestečko v americkom Utahu vymenia na pár dní za exotickú Malajziu, pričom netušia, ako veľmi im zdanlivo neškodný výlet zmení život.

Z minúty na minútu sa dovolenka mení na väzenie pod prísnym dohľadom tajomného cudzinca. Vpadne im do života, je neoblomný, príliš mocný a vie o nich podozrivo veľa. Jeho príchod vyvolá v Raven smršť pocitov.

Neznámy muž má iba jediný cieľ – ochrániť Raven. So svojimi dôvodmi sa jej nechce zveriť a ona sa tvrdohlavo odmieta podvoliť bez boja. Dokáže však príťažlivý cudzinec ovládať svoju túžbu po temperamentnej žene, ktorú by si nemal pripustiť k telu?

Spoločný nepriateľ síce spojil ich cesty, ale čo ak je jediný, kto ich môže navždy rozdeliť? Zvládnu ochrániť jeden druhého aj pred touto hrozbou?

Detaily o knihe

Názov: Rozhodnutie

Objednávací kód NADBK69644

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

:) (Katarína, 6.5.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní Miškinej knihy Zákulisie samovydávania sa mi natoľko zapáčil jej štýl písania, až som sa rozhodla prečítať si aj ostatné jej knihy, aj napriek tomu, že vôbec nespadajú do môjho žánrového vymedzenia. Hneď v expozícii sa ocitáme v tropickom prostredí malebnej Malajzie, kde sa hlavná hrdinka Raven spolu so svojím bratom Troyom vybrala na zaslúženú dovolenku. Celé dni pendluje v svadobnom salóne, nemá ani chvíľku čas na oddych a toto je jej prvé voľno, ktoré si za tie roky mohla dopriať. Jedného dňa, pár dní pred odchodom domov, leží pri bazéne, užíva sa teplé slniečko, keď k nej odrazu pristúpi cudzinec a varuje ju, aby na seba dávala väčší pozor. Raven tomu neprikladá nijakú váhu a o pár minút na incident takmer úplne zabudne. Avšak keď sa v noci prebudí na náhly hluk vo svojej izbe, nie je jej všetko jedno. Tajomný cudzinec sedí na jej posteli, rukou jej pritláča ústa a hovorí, že si mala dávať väčší pozor. Strhujúci príbeh, ktorý vám nedovolí ani sa poriadne najesť, kým ho nedočítate do konca. Napínavý, až do poslednej strany a ešte k tomu aj s otvoreným koncom. Nemohla som sa od knihy odtrhnúť, striedalo sa tu napätie, vášeň, tajomno a veľa dobrodružstva. Postavy v knihe pôsobia veľmi reálne, na nič sa nehrajú. Raven je svojská, drzá, ale pritom je vnútri veľmi citlivá a zraniteľná. Obľúbila som si aj Troya, ktorý sa vždy zastal svojej staršej sestry a nevzdával sa. Knižku vám všetkým veľmi odporúčam, určite stojí za prečítanie, len si dajte pozor, aby na vás v čase jej čítania nečakalo nič neodkladné, lebo knihu nebudete môcť len tak ľahko odložiť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x