bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Viem, čo si myslíš

Vydavateľ: TIMY Partners s.r.o. (TIMY Partners s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:159
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

PDF
Vaša cena: 5,99 € (vrátane DPH)
Bežná cena:7,99 €
Ušetríte: 2,- € (zľava 25%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 6,71 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Viem, čo si myslíš

...číta myšlienky, ale v skutočnosti je to len brilantný pozorovateľ.... je to neobyčajný talent, ktorý vie čítať v ľuďoch, vie ich ovplyvniť, bez toho, aby si to všimli a ovláda umenie nepozorovateľnej sugescie.... vidí so zavretými očami, počuje nevypovedané a dotkne sa Vás bez toho, aby bol vo Vašej blízkosti....

Thorsten Havener sa narodil v roku 1972 v Saarbrueckene. Vyštudoval na univerzitách v Saarbrueckene a v Monterey (Kalifornia) prekladateľstvo a tlmočníctvo z anglického a francúzskeho jazyka. Rodinná tragédia ho priviedla k mágii, v ktorej hľadal útek z reality. (Im Ren Vorlesungen die nächsten Worte aussprechen,ersetzt). Počas štúdia Havener urobil neobyčajný objav: skôr, ako profesori na prednáškach vypovedali ďalšie slová, vedel, čo bude nasledovať. Začal sa zaoberať silou myšlienok a rečou tela. Po intenzívnom tréningu sa u neho vykryštalizovala schopnosť vidieť myšlienky a emócie aj bez vypovedaných slov. Netvrdí, že má nadprirodzené schopnosti, zameriava sa na prirodzené vlastnosti človeka, na ktoré sa v modernej spoločnosti zabúda. Takže za jeho umením nie je ani mágia, ani kúzla, je to len pozorné sledovanie človeka.

Dnes je Thorsten Havener úspešným autorom dvoch kníh, má svoju vlastnú show v televízii a vedie semináre a prednášky, na ktorých počas 90-tich minút dokáže zmeniť Váš život. Havener na Vás trvalo zapôsobí. Jeho schopnosti, na ktoré nemajú vysvetlenie ani tí najväčší pochybovači a skeptici, vo Vás zanechajú trvalý dojem. Jeho konanie, v kombinácii s veľkou dávkou šarmu a vtipu, robia z neho najpopulárnejšieho zabávača tohoto žánru.

V tejto knihe Vám prezradí niektoré zo svojich techník a nechá Vás nahliadnuť do svojho umenia. S trochou tréningu dokážete aj Vy vidieť veci, ktoré ostávajú iným skryté a začnete vnímať svoje okolie inak.

Detaily o knihe

Názov: Viem, čo si myslíš

Objednávací kód NADBK64008

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x