bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Diablo

Vydavateľ: MERIDIANO - press (MERIDIANO-press, s.r.o.)
Edícia:Moderné romány
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 03:00

Lepšia cena: 13,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,75 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,99 €
Ušetríte: 2,24 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Diablo

Táto kniha nie je pre každého.
Diablo nie je klasický romantický hrdina. Strhne ťa, podmaní si ťa a dotkne sa ťa tak, že rozpáli každú bunku tvojho tela presne, ako to chce on.
Ak na to nie si pripravená, daruj radšej túto knihu svojej odvážnejšej kamoške. Bude ti za to do smrti vďačná.

Nič s ním nebolo normálne. Všetko malo dve stránky. Bolestivú a tú, ktorá to miliónkrát zakryla explóziou emócií, ktoré v mojom tele vyvolával iba on. Mal obrovský dar ukázať mi samu seba v inom svetle. Odkrýval vo mne pocity, o ktorých som ani len netušila. Vedel z pochmúrnej noci spraviť jasný deň a z teplého slnečného rána zase nepríjemne chladný večer.

Nikdy som nevedela, čo sa práve deje alebo čo príde o sekundu. Tie pocity boli také odlišné od môjho perfektne premysleného, stereotypného a nalinajkovaného spôsobu života, ktorý som doteraz viedla, že moja duša začala konečne ožívať a cítiť vytúženú slobodu.

Vymenila som bezpečie za dobrodružstvo a prestala som sa tomu brániť...

Detaily o knihe

Názov: Diablo

Objednávací kód NA676041

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Diablo? Nie. (Nikol, 28.2.2024) Odpovedať

neoslovila ma
To bolo co? Po vsetkych tych ovaciach, recenziach plnych hviezd, som zaskocena. Kniha ma nebavila, mala som co robit aby som ju docitala. Bol tam potencial a myslienka, ale to je za mna vsetko, pribeh ma nezaujal. Manipulatorstvo, bolest, naivita, nevedomost... Viac nerozoberam. Za mna sklamanie. Rozhodne ju nepolozim vedla Konfliktu.

Diablo (Kristína Rydlová, 5.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dcéra mafiánskeho bossa a syn vodcu motorkárskeho gangu? Sem s tým! Už keď nás autorka na konci Odvety navnadila na túto dvojicu, veľmi som dúfala, že dostanú svoj vlastný príbeh a, našťastie, moje prosby boli vyslyšané. Myslela som si, že Nera tak skoro nikto neprekoná, ale Diablo mu šliape na päty... vlastne by som povedala, že ho dobehol. Autorka ma ani tentokrát nesklamala a dopriala nám ďalší skvelý príbeh, ktorý som zhltla ako malinu. Vivian síce vyrastala v mafiánskej rodine, no k tomuto svetu si veľmi nepričuchla, pretože otec ju strážil ako oko v hlave a chránil i predtým najmenším nebezpečenstvom. Hoci ju rodina dosť rozmaznávala, nebola to žiadna namyslená princezná, ktorá by s každým problémom hneď utekala za oteckom. Bola to inteligentná a priateľská mladá žena, ktorá sa vedela o seba postarať. Postupne rozťahovala krídla a čím viac slobody mala, tým viac si verila a prehodnocovala veci vo svojom živote. Diablo, ,,zlý chlapec", ktorý si vás omotá okolo prsta. Čakala som takého poriadneho hajzla, ale prekvapil ma. Pod maskou arogantného a nebezpečného drsniaka sa toho skrývalo oveľa viac. Nehovorím, že to bolo neviniatko, to vôbec nie, mal toho na rováši veľa, ale zároveň nám ukazoval i svoju druhú, citlivejšiu stránku, takže si ho nešlo neobľúbiť. Boli tu momenty, kedy by som mu strelila jednu výchovnú i kedy by som ho najradšej objala. Chémia medzi nimi dvoma bola skvelá, od začiatku bolo cítiť ich vzájomné iskrenie. Veľmi som si užívala, ako sa Vivian dostávala Diablovi pod kožu, menila jeho pohľad na niektoré veci v jeho živote, dozvedala sa o jeho minulosti i to, ako jej on pomáhal dostať sa zo sveta večných zákazov a príkazov a podporoval ju vo veciach, ktoré naozaj chcela. Samozrejme, nemôžem zabudnúť ani na ich dvoch domácich miláčikov, bez ktorých by to proste nebolo ono. Samozrejme, nemohla chýbať ani menšia dávka napätia. Trochu mi je ľúto, že sme nemohli viac nakuknúť do zákulisia motorkárskeho gangu, no pri konci som z neho dostala aspoň kúsok. Autorka nás tu tak trochu ponaťahovala a spôsobila menší infarkt. Ani v tejto časti nechýbali menšie náznaky o tom, o kom by mohla byť ďalšia kniha, tak dúfam, že autorka nám ju aj skutočne dopraje.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x