bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láskou zlomená

Vydavateľ: Naše vojsko (NAŠE VOJSKO, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:318
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:57

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,98 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láskou zlomená

Láska je mnohokrát vystavená poriadne tvrdým skúškam. Vzťah Olivie a Willa je toho príkladom. Ich stretnutie po rokoch nedopadlo práve najlepšie. Olivia sa cíti podvedená a oklamaná. Verila, že si ju láska konečne našla, no ostali jej iba oči pre plač. Nič však nie je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Will sa Olivie nemieni vzdať bez boja a aj po rokoch odlúčenia vie, ako obmäkčiť jej srdce. Aj napriek bolestnej minulosti a nejasnej budúcnosti sa za pravú lásku oplatí bojovať. Veď práve láska je ten najsilnejší cit, ktorý všetko prekoná. Alebo nie?

Detaily o knihe

Názov: Láskou zlomená

Objednávací kód NA672651

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Laskou zlomena (Nikol, 30.1.2024) Odpovedať

neoslovila ma
Citat pokracovanie po roku, je hlupost. Chvilu mi trvalo kym sa mi rozsvietilo o co islo. Kniha ma nebavila, cokolvek ine uputalo moju pozornost a musela som hladat kde som prestala. Teoreticky mohla skoncit na strane 50. Pribeh o zamlcanom, nepovedanom a polopravdach, ktore ta vzdy dobehnu. Boli momenty ked som prevratila oci a pomyselne buchla dlanou o celo. To, ze je svet maly sa potvrdilo aj v tejto knihe, Dany ma prekvapil. A ceresna na torte bol sex, vsade pritomny, vsetko-riesiaci. Pokracovanie bolo pre mna opakom uzasu z prvej casti. Nedajte sa odradit, vyvratte moj nazor a podte si to precitat.

Láskou zlomená (Darina Figurová, 4.12.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Keď deti trpia, spoločnosť zlyháva, nastupuje mladá spisovateľka... aby čitateľov pokúšala, dohovárala svedomiu... a to všetko rafinovane, prostredníctvom svojich hlavných hrdinov. Po roku od vydania debutu opäť prichádza, aby zavŕšila svoju dilógiu. Hneď skraja treba povedať, že v porovnaní s prvotinou je Láskou zlomená podstatne zrelšou knihou. Má smer. Kapitoly sú celistvé, plnokrvné, šteklivé. Hoci je každá kapitola zdanlivo postavená na konfrontácii hlavných hrdinov s milosťou, v skutočnosti podstatou všetkých kapitol je stretnutie so živočíšnym druhom – mužom. Nečakajte feminizmus, muži tu nie sú len podnikatelia, násilníci, sexuáli. Fecková má svojich mužov rada a každému z nich prisúdila veľmi dôležitú úlohu vo vzťahu k Olíviinmu osudu. Názov z romantickej knižnice predurčuje ľúbostný príbeh. Hrdinova, Olívia, Will, sú fyziologickí pekní, ľudskí, charizmatickí, no každý z nich más svoju komplikovanú minulosť. Olívia je žena, ktorú nestále dobieha minulosť. Snaží sa bojovať s vlastným osudom, nezastať, napredovať, nepoddať sa ranám. Will, šarmantný podnikateľ žijúci v bohatstve, svojím ochranárskym správaním a láskou silnejšou ako je ona sama, miluje Olíviu, jedinú ženu svoju života. Muž, okolo ktorého sa ženy krútia ako motýle, odhaľuje svoje city, neskrýva slzy, plače, bojí sa. Jeho dokonalé telo vie živočíšne milovať, ale aj s podnikateľskou dravosťou neoblomene realizovať stavebné projekty. Medzi Olíviu a Willom vládne pekná medzipohlavná rovnováha. S osudom minulosti sa neradno zahrávať. Will aj Olívia to veľmi rýchlo okúsia na vlastnej koži. Willova snaha zbaviť Olíviu čiernych tieňov, odštartuje udalosti, ktoré vždy vyvolajú bolesť. Will tak za svoje, aj keď dobre mienené činy, musí prevziať zodpovednosť. Autorka dokázala v príbehu navodiť priam rozprávkovo kúzelnú atmosféru, kde dobro a láska vždy zvíťazia, zlí sú potrestaní, usmrtení. V knihe bolo nejedno zlomené srdce, ktoré potrebovalo uzdraviť. Mágia lásky, spletitosť tiel dýcha z každej strany a udržuje pozornosť čitateľa. Svieže napredovanie deja, rozmanitý jazyk spestruje príbeh. S postavami sa neustále presúvame na nové miesta, dostávame sa do rôznych, hlavne milostných situácií, čím príbeh neupadá do monotónnosti. Zároveň sa autora s niektorými postavami mierne zahráva, tým nedovoľuje si o ich charaktere vytvoriť pevný názor. S minulosťou Olívie a Willa sú späté tajomstvá, tým je príbeh pretkaný. Tak ako sa príbeh v priebehu dvoch kníh zamotával, tak neprekvapil v závere. Došlo k toľkým udalostiam a toľkým zvratom, až samotný koniec nemohol byť iný. Autorkin zámer priniesť odhalenia, zvraty, svižnosť, lásku, aj živočíšnu, poukázať na ťažké témy spoločnosti sa podaril. Hodnotenie 5/5

Láskou zlomená (Michaela Vranko Dujavová, 24.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma nesklamala, v niektorých situáciach prekvapila, je to román, ktorý pohladí každú romantickú dušičku. Je plný romantiky, erotiky, ale zároveň aj bolesti zo straty blízkych a zo spomienok na minulosť. Veronike želám šťastnú ruku pri písaní ďalších skvelých románov.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x