bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tiene Swanfordského opátstva

Vydavateľ: i527.net (Zajíček Rudolf, Ing. - ZAEX)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:424
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 03:00

Lepšia cena: 17,51 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,91 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 1,99 € (zľava 10%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tiene Swanfordského opátstva

V tomto príbehu plnom záhad, intríg a romantiky sa v atmosfére regentského Anglicka stretáva talent Agathy Christie s nadaním Jane Austenovej.

Keď sa slečna Rebecca Laneová po pár rokoch vracia do svojej rodnej dediny, jej brat ju prosí o láskavosť – chce, aby zašla do neďalekého Swanfordského opátstva a odovzdala jeho rukopis spisovateľovi, ktorý sa tam ubytoval, pretože by ho mohol odporučiť vydavateľovi. Keďže sa cíti zodpovedná za bratovu zúfalú situáciu, neochotne súhlasí.

Stredoveký kláštor prestavali na veľkolepý hotel a povráva sa, že tam straší. Keď sa v ňom Rebecca ubytuje, začína si všímať zvláštne veci vrátane postavy v čiernom plášti s kapucňou, ktorá sa tíško kĺže po kláštorných kolonádach. Zdá sa, že aj napriek renováciám a pozlátke luxusu sa od starodávnych múrov odráža šepot minulosti – vrátane tej Rebeccinej. Stretáva sa tam so sirom Frederickom, zmierovacím sudcom, vdovcom a jej bývalým susedom, ktorý jej veľmi dávno zlomil srdce.

Keď v kláštore nájdu telo zavraždeného slávneho spisovateľa, sir Frederick začína vypočúvať zamestnancov a hostí a rýchlo zisťuje, že niekoľko ľudí prechovávalo voči nebožtíkovi nevraživosť – vrátane slečny Laneovej a jej brata. Sir Frederick, ktorého stále mučí bolestivá zrada z minulosti, hľadá odpovede, no zmieta sa medzi narastajúcou náklonnosťou k Rebecce a hľadaním pravdy. Je totiž jasné, že slečna Laneová niečo skrýva...

Detaily o knihe

Názov: Tiene Swanfordského opátstva

Objednávací kód NA666925

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásny gotický román (Veronika Ančová, 13.4.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Z pohľadu záhady a vyšetrovania vraždy slávneho spisovateľa v stredovekom kláštore si myslím, že to Julie Klassen vyšperkovala na jednotku – Agatha Christie by bola hrdá :D Dej plynie pomalšie, čo je super, pretože máte možnosť detailne spoznať každého jedného podozrivého, miesto činu, eventuálne motívy aj nepriestrelné alibi každého návštevníka hotela. Strávite celú knihu snahou zistiť, ktorý z ubytovaných hostí je za tým. Ja som si teda lámala hlavu veľmi dlho :D Kniha je plná zvratov a tajomstiev, ale Klasenová vam nič dopredu neprezradí... V závere knihy sa mi ešte veľmi páčilo, ako autorka spracovala u knižných postáv podstatu odpustenia, dôvery, pokánia. Krásne hlbšie myšlienky, ktoré nútili čitateľa k zamysleniu - nakoľko je pre vás jednoduché odpustiť ľuďom, ktorí vás podviedli alebo vám ublížili?

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x