bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Líška jedna hrdzavá

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:313
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 8,89 € (vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 11,68 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Líška jedna hrdzavá

Niektoré príbehy balansujú na pokraji sna a reality. Rovnako ako tento neobyčajný príbeh muža, ktorého život sa na prvý pohľad zdá byť takmer dokonalý. Vlastní úspešnú kaviareň v centre mesta a životom ho sprevádza milovaná partnerka a dlhoročná partia bláznivých, no verných kamarátov. Lenže je všetko také idylické, ako sa zdá?

Odpovede prídu vďaka zvláštnym snom s tajomnou hovoriacou líškou v hlavnej úlohe. Aby toho nebolo málo, do života mu z ničoho nič vtrhne nádherná žena s líščou hrivou a jeho svet sa otrasie v základoch pod žiarou ohnivej hrdzavej.

Láska, vernosť a priateľstvo postupne podstupujú doslovnú skúšku ohňom a na rad prichádza otázka: Je to všetko skutočnosť alebo len zmätok v myšlienkach? Aké spojenie je medzi líškou zo sna a ryšavou Vanesou z reality?

Slovenský autor Lukáš Viglaš a jeho debut Líška jedna hrdzavá vás strhne príjemným mixom príbehu zo života so štipkou tajomna a veľkej dávky humoru.

Detaily o knihe

Názov: Líška jedna hrdzavá

Objednávací kód NADBK104344

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

4,5 (Slávka, 5.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
V prvom rade by som chcela vyzdvihnuť to, že tento príbeh napísal chlap. Nie, žeby som chlapov považovala za zlých spisovateľov, no poväčšine muži píšu iné typy príbehov. Ja si myslim, že tento príbeh sa Lukašovi veľmi podaril. Bolo to zaujímavé, trošku tajomné a aj romantické. Postavy boli taktiež zaujímavé a každa bola iná. Michal mi zo začiatku liezol na nervy tým aký bol zaslepený, ale v podstate to bol fajn chlap a veľmi sa mi páčilo aj jeho správanie k svojim zamestnancom. Natalia bola super mrcha a Vanesa sa mi páčila hneď zo začiatku. Veľmi zaujímavá bola postava Ester a táto postava by si podľa mňa zaslužila aj vlastný knižný príbeh. Jedine v postavách kamarátov som sa trošku strácala. A hlavne nezabudajme na tu najdôležitejšiu postavu a tou je postava líšky. Bolo to skvelé a originálne. V knihe sa mi pačili rôzne prirovnania ktoré bolu vtipné, no miestami to podľa mňa bolo toho už trošku veľa. Celkovo tento príbeh hodnotím veľmi pozitívne a som rada, že sa autorovi podarilo túto knihu vydať. A aby som nezabudla obalka a spracovanie knihy su tiež pekné. Ja som knihu mala, ale iba v elektronickej forme čiže posudzujem z toho čo som videla.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x