bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvo Opery

Vydavateľ: Amneris (Amneris, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvo Opery

To, čo začalo ako študentská stávka, prerastie v nečakanú zápletku priamo v srdci jednej z najkrajších stavieb Paríža Opere Garnier.
Mladá študentka architektúry, Emma, sa staví so svojimi spolužiakmi, kto strávi noc v nejakej známej budove. Ona si vyberie práve Operu.

Nechajte sa vtiahnuť do tajných chodieb a spoznajte príbeh ženy, ktorá na tom najnepravdepodobnejšom mieste stretáva záhadného muža. Vyvolá v nej strach, ale aj zvedavosť. Hrozí jej nebezpečenstvo alebo v ňom nájde nečakanú spriaznenosť?

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvo Opery

Objednávací kód NA642421

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tajomstvo opery (Nikol, 19.5.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kompletnu knihu som si kupila po docitani skratenej verzie, ktoru som vyhrala na IG. Kniha plna tajomna, historie a neotravnych opisov. Stary namet na modernu notu. Stavka, ktora studentke architektury pomoze si co to uvedomit a zaroven zmeni jej zivot. Z jednej noci sa stava vikend straveny v utrobach opery. Dej plynie spravnym tempom, hlavne body povodneho pribehu autorka dodrzala, len ich podala aktualne. Snubia sa tu prvky historie a sucasnosti. Pribeh sa odohrava v Parizi, pocas Covidu, zapletku ovplyvni poziar katedraly Notre-Dame (2019). Autorka vytvorila harmoniu vsetkych atributov, namet, dej, postavy, prostredie. Ja som si knihu uzila a rozhodne siahnem po dalsom autorkinom diele. Za mna putave citanie, odporucam.

Tajomstvo opery (Emília Balková, 15.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvú časť knihy som mala už dávnejšie od samotnej autorky a bola som veľmi zvedavá na pokračovanie, ktoré bolo vtedy ešte v nedohľadne. Preto hneď, ako mi teraz prišla, som sa do nej pustila a prečítala som ju v jeden deň. Celé spracovanie knihy je veľmi krásne, od obálky po samotný príbeh. Študentka Emma chce kvôli stávke stráviť noc v Opere Garnier a tam niekoho stretne. Pomôže jej. Bolo to veľmi originálne, zaujímavé. Ona a aj muž, ktorého stretla sa mi páčili a bola som zvedavá, ako sa bude príbeh ďalej vyvíjať. Bola som zvedavá hlavne na jeho minulosť a ich možnú budúcnosť. Napokon sa museli rozdeliť a tam bol záver knihy. Ale teraz keď som konečne mohla čítať pokračovanie, tak som bola veľmi milo prekvapená. Autorka má naozaj výborný štýl písania a nie je to len vatička okolo, ale aj skutočné fakty, čo veľmi oceňujem. Dozvedela som sa veľa nových a pekných vecí o krajine a pamiatkach vo Francúzsku. Veľmi oceňujem čítanie v prvej osobe a aj to, ako bola do príbehu zakomponovaná terajšia situácia vo svete, pandémia, zákaz vychádzania, dištančné vyučovanie a pod. To, ako sa Emma ďalej rozvíjala ako osobnosť bolo veľmi zaujímavé a veľmi sa mi páčilo, ako sa snažila aj ísť ďalej, ale zároveň na neho stále myslela. Mala som tušenie, kto bol potom muž, s ktorým na diaľku spolupracovala, ale ten záver bol naozaj nečakaný a krásne vymyslený. A nakoniec aj záver knihy, kde boli zápisky z denníka, veľa vecí to objasnilo a bolo to pekné vidieť aj z takéhoto uhla. Ideálna kniha pre romantické dušičky :)

Tajomstvo opery (Viktória Bernátová, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si zamilovala po pár stranách a nemohla som ju už pustiť z rúk. Spracovaná je veľmi pekne od obálky, až po jej grafické spracovanie. Príbeh bol napísaný veľmi jemne, magicky a tajomne, pre mňa osobne to bolo oddychové čítanie, ktoré som mala prečítané do 3 hodín. Autorka veľmi pekne opisuje Paríž a iné Francúzske miesta a mňa, ako milovníčku Francúzka tieto opisy potešili a preniesli aspoň na chvíľku do inej reality. Pokiaľ Vás tiež zaujíma Francúzsko, tak knihu odporúčam. Na koniec chcem knihu odporučiť každej romantickej duši, ktorá verí na pravú a čistú lásku. Táto kniha je plná emócií citov, ktoré budete prežívať s Emmou a záhadným mužom, obohatia Vám to aj krásne verše, citáty.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x