bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prokurátor a ja

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,95 € (vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 12,52 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prokurátor a ja

Elitný prokurátor Andrej má v hľadáčiku organizovaný zločin, vo vrecku funkčný morálny kompas a v živote poriadok. Je verný svojim hodnotám a krásnej manželke, preto ho zaskočí, keď mu oznámi, že sa cíti zanedbávaná. Následná manželská odluka skomplikuje jeho napätý vzťah so svokrom – generálnym prokurátorom. Ten mu z pozície moci bráni v trestnom stíhaní ostrieľaného mafiána majúceho na výplatnej páske politikov. Jeho dolapenie je pre Andreja najvyššou prioritou, pre ktorú však bude musieť obetovať viac, ako by mohol čakať. Nepremyslený nemravný obchod s pôvabnou tanečnicou Ninou totiž nečakane zatrasie jeho životom na všetkých frontoch. A fatálne preverí jeho srdce i charakter.

Nina je sirotou od útleho detstva, no naučila sa byť spokojná s tým, čo má. Milovaný starší brat ju rozmaznáva a ona sa môže venovať tomu, čo ju napĺňa – tancu. O Andrejovi jej stačí snívať, keďže si ju vôbec nevšíma. Je atraktívny, vyrovnaný, úspešný a… ženatý. To posledné robí jeho prehliadanie znesiteľným. Keď sa však naskytne príležitosť aspoň jedinýkrát upútať jeho pozornosť, nezastaví ju nič. Z drobnej iskry, ktorú tým vznieti, vzbĺkne prudký oheň s ničivým účinkom nielen pre nich dvoch. Ninu však prekvapí ich vzácna blízkosť, akú ešte nezažila. Nedokáže sa jej vzdať napriek trestu, ktorý na seba nenechá dlho čakať…

Detaily o knihe

Názov: Prokurátor a ja

Objednávací kód NADBK93613

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prokurátor a ja (Emília Balková, 7.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto ma neskutočne bavilo. Už od začiatku. Andrej ma fakt strašne rozčuľoval už od prvej hádky s jeho ženou. Správal sa ako... chlap! Do frasa, tak ma rozčuľoval, až sa mi hneď páčil :D Veľmi pekne vymyslený a ešte lepšie napísaný príbeh. Opis prostredia prokuratúry bol zrozumiteľný a zaujímavý, nie príliš odborný, ale tak akurát. Celý ten dej a všetky postavy sú také reálne, že ani neviete, či náhodou také nestretávate. Knihu som mala už dlhšie v hľadáčiku a po jej prečítaní viem, že určite siahnem aj po ďalšej z autorkinej tvorby. Má super štýl písania a hlavne z pohľadov oboch hlavných hrdinov, čo ja rada vyhľadávam. Myslím, že sa do toho mužského fantasticky vžila, lebo by som naozaj tipovala, že toto jej diktoval chlap - nejaký naozaj skutočný Andrej :D Boli tu rozoberané rôzne témy - hlavne teda právo a spravodlivosť, mafia, korupcia, nezhody v manželstve, kde si jeden myslí, že je všetko v poriadku, ale druhý to vidí inak; nevera - ktorá je vlastne v určitom zmysle chybou, ale v tomto príbehu je poňatá inak. Samozrejme, že sa nedá ospravedlniť, ale nevnímate to tak zle, lebo boli vlastne ako manželia oddelený už dlhšie a bola to práve Klaudia, ktorá to tak chcela. Ja osobne som Nine a Andrejovi veľmi fandila, lebo mali vytvorený veľmi pekný vzťah, aj keď tam boli prekážky. A teda dosť veľké. Zvraty v knihe som nepredvídala, až na jeden, ktorý som tušila a aj sa mi potvrdil. Veľmi pekne vykreslené postavy - Nina, Andrej, Marcel, Eva, dokonca aj Klaudia a ich rodičia. Záver bol veľmi napínavý a dúfala som, že sa to tam už viac neskomplikuje. Ukončenie úplne top! Za mňa žiadne pokračovanie netreba, viem si presne predstaviť, ako ďalej postupovali ;)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x