bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Také klišé!

Vydavateľ: Vydavateľstvo BOOKLY (Marián Pilárik)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 8,32 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,51 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,90 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Také klišé!

Max Schwarzová toho nevie o živote veľa. Akoby aj mohla, však prevažne sedí doma na zadku. Pokiaľ práve nie je v práci, v ktorej je majsterkou. Vyberie vám podprsenku na mieru, a na to jej stačí iba hodiť pohľad na vaše poklady.
Celý týždeň sa nevie dočkať len jediného – pizze, vína, a klebiet s Annou, svojou najlepšou kamarátkou. Zo stereotypného kolotoča ju vytrhne nečakané stretnutie s jej ex, Borisom. Ten ju naláka na jej druhú kamošku, kávu, ktorej Max nikdy nemá dosť a táto má byť výnimočná... Zvedavá Max so závislosťou od kofeínu neváha ani minútu a vchádza do Borisovej kaviarne, kde stretáva niekoho, kto otrasie svetom, aký doteraz poznala. A že to bude jazda!
Romanticko-komediálny príbeh Také klišé! od autorky Vandy Kys, prináša hlavnú hrdinku schopnú sebairónie, príťažlivého hlavného hrdinu, otravné kolegyne, ochutnávku vín, hektolitre kávy, nekonečné množstvo trápností a, samozrejme, tú pravú lásku, plnú radosti, ale aj sklamaní.
VANDA KYS je autorkou úspešného románu Mňa si nekúpiš, ktorý sa ocitol v rebríčku kníhkupectva Martinus ako 4. najlepšie hodnotená kniha roku 2019. V roku 2021 jej vyšla kniha Azaelov pád, ktorá vznikla ako unikátny projekt v spolupráci s ďalšími štyrmi slovenskými autorkami.

Detaily o knihe

Názov: Také klišé!

Objednávací kód NA635590

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Niečo tam chýbalo (luckylady.stories, 5.9.2021) Odpovedať

priemerná kniha
Toto bola moja prvá knižka od autorky, ale už dlhšie som plánovala si od nej prečítať niečo, napr. Mňa si nekúpiš. Takže som veľmi rada, že konečne som sa dostala k jej štýlu písania, a musím povedať, že je veľmi čtivý a dobre sa číta. Nepasovali mi mená postáv. Ani hlavných hrdinov, ani vedľajších. Mala som pocit, že niektoré sú zbytočne nasilu ,,pozahraničené", pričom iné boli slovenské. Hlavný hrdina bol veľmi zaujímavá postava. Stále mi tam niečo nehralo, išlo to až príliš jednoducho a ľahko, čo mi trošku miestami aj vadilo, ale bol príliš sladký, milý na môj vkus, a nepasovalo mi to. Preto som stále niečo očakávala, že snáď to nemôže ísť naozaj tak ľahko. Som rada za obrat, ktorý tam autorka vložila, ktorý ma naozaj nenapadol. Veľmi sa mi to páčilo, ako to vymyslela. Trošku mi miestami vadilo, ako sa autorka prihovárala čitateľovi. Niektoré myšlienkové pochody tam nemseli byť, a pri jednej scéne sa tá istá veta opakovala na dvojstrane 3x. Dosť mi prekáža, že tam bola situácia, ktorá mala vzbudiť u čitateľa smútok, ale nebola dostatočne vysvetlená. Skôr sa autorka zamerala na pocity, ktoré chcela u čitateľa silou mocou vyvolať, ľútosť, možno ponaučenie do života a pod. Niekedy som sa cítila pri knihe trápne, a gúľala som očami, pretože sa hlavná hrdinka miestami nesprávala na 25 rokov a taktiež ani hlavný hrdina, ktorý bol starší. Skôr som mala pocit, že sú to dvaja tínedžeri. Našťastie ku koncu sa už vyvinuli, ale to ako sa vyvíjal ich vzťah, ich doberanie a pod., mi pripadalo, akoby sa to odohrávalo medzi mladšími ľuďmi. Chýbala mi tam troška chémia medzi hlavnými postavami, a dosť mi vadilo oslovenie medzi najlepšími kamarátkami ,,krava", ktoré tam bolo dosť často spomenuté. Erotické scény absentovali, ale ani mi nechýbali. Trošku mi prekážali aj anglické výrazy, slangové výrazy, ktoré tam nemuseli byť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x