bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Influencer

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:208
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Influencer

Milan Bez Mapy je známy slovenský cestovateľ a bloger. Našiel odvahu a opustil korporátny svet, aby sa mohol živiť tým, čo ho baví. Táto kniha však nie je cestopisom ani reklamou na blogovanie. Je to pohľad za instagramové a facebookové statusy, ponor do myšlienkového sveta Milana Bardúna, človeka za značkou. Píše o tom, aké náročné je udržať fyzické aj mentálne hranice medzi virtuálnou osobnosťou a osobou z mäsa a kostí. Život influencera je žiarivý a plný exotiky, ale občas aj nudný a stereotypný. Rovnako ako iné. A rovnako ako iní aj on sa v ňom niekedy pohybuje s istotou, inokedy tápe a hľadá. A o tom všetkom otvorene píše.

Detaily o knihe

Názov: Influencer

Objednávací kód NA204970

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé (Janka, 1.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha nielen o cestovaní. Veľa ľudí ma odhováralo, ale asi nikdy túto knihu nedržali v rukách. Príbehy hltáte, kniha sa číta sama. Napriek tomu, že blogera sledujem, veľa opísaných zážitkov z cestovania ale aj jeho vlastných vnútorných pocitov, neboli doteraz popísané. Fakt vynikajúca kniha nielen pre cestovateľov ale aj blogerov.

Influencer (Valéria, 28.12.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Síce nie som cestovateľský nadšenec,na knihu som bola zvedavá. Cestopisy nevyhľadávam,ale vždy sa rada dozvedám o cudzích krajoch, ktoré pravdepodobne nikdy nenavštívim :D Samozrejme,okrem cestovateľských zážitkov sa Milan podelil aj so súkromím,síce odtiaľ-potiaľ,ale podelil. Možno niektoré stránky z knihy fanúšikovia blogu Milan Bez Mapy poznali,no pre mňa to bolo zaujímavé čítanie od začiatku do konca. Vznik blogu, ľahkovážne študentské roky,kopec šťastia za zadkom a láska k cestovaniu bolo jeho nakopnutím. Nakoľko si vyskúšal aj "riadnu" prácu,presne vedel, že toto nie je jeho cesta. Bez spiatočnej letenky sa vydal na Filipíny a ja som žasla ako jednoducho sa dá zvyknúť si na kadečo, napríklad na šváby pod posteľou (pre niekoho je to ľahké...toto nie je môj prípad). Priznám sa,na niektorých zážitkoch som sa zasmiala,aj keď Milan sa z nich doteraz nespamätal (aj mne je tých papagájov ľúto,ale celá nočná sága bola vážne vtipná- zažiť by som ju nechcela ani za milión).Bez cenzúry hovorí o črevnej "chrípke" a ohrozeného návratu domov. Čo sa týka nenávistných komentárov,nie som vôbec prekvapená. Sociálne siete sú už také...ako moja kamoška tvrdí,z čivavy sa stáva na internete pitbull. Aj keď Milan nie je spisovateľ, píše si blog asi ako mu huba narástla. V knihe mi vadilo opakovanie fráz, prípadne skákanie z myšlienky na myšlienku,aj keď sa k tej pôvodnej vrátil,alebo to, že som nevedela kedy v danej destinácii bol. Treba však Milanovi, cestovateľovi, tlieskať, pretože prvý veľký lockdown presedel doma,tak,ako väčšina… Kniha je veľmi pekne graficky spracovaná, doplnená o Milanove fotografie a úryvky z blogu, či instapostov. Ako sám autor tvrdí:"...toto nie je motivačná kniha. Toto je kniha, ktorá ukáže, že čokoľvek v živote urobíte, príde s tým daň a dôsledky. Akcia vyvolá reakciu a nič nie je také, ako to vyzerá na internete."

Fascinujúce čítanie (Neliss, 25.10.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
V tejto knihe dostanete poriadnu dávku cestovania a zážitkov z exotických destinácií. Občas sú fakt akčné a autor rozhodne nehovorí len o tom peknom. Zároveň nám podrobne opisuje svoju cestu k tomu, ako sa začal živiť blogom, a komentuje plusy i mínusy influencerského života. Autorove skúsenosti a zážitky sú fascinujúce a navyše ich podáva prudko stráviteľnou formou. Ak vás zaujíma ktorákoľvek z prezentovaných tém, Influencera by ste si nemali nechať ujsť – a knihu si môžete užiť aj bez toho, aby ste Milana aktívne sledovali.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x