bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kotleba

Vydavateľ: N Press (N Press)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 8,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 3,- € (zľava 25%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kotleba

Druhé, aktualizované a fotografiami doplnené vydanie knihy, ktorá prináša pomerne jasný obraz Mariana Kotlebu - rasistu s nechuťou ku všetkému cudziemu, odporcu demokracie so sklonom k stihomamu a rodinkára neschopného plniť volebné sľuby.
Kto je Marian Kotleba? Ako sa mohol dostať až do parlamentu?
14. marca 2005 v Prezidentskom paláci úradoval Ivan Gašparovič, Mikuláš Dzurinda bol premiérom pravicovej koalície, Slovensko bolo rok členom Európskej únie aj NATO a Marian Kotleba ako vodca združenia Slovenská pospolitosť pochodoval pred Prezidentským palácom v rovnošate s dvojkrížom a rozprával o židoch. Neskôr k nim podľa potreby pridával ďalších – Cigánov, černochov, šikmookých, homosexuálov, lesby, utečencov, moslimov, sionistov, socialistov, liberálov, umelcov, politikov, Maďarov, Američanov, Izraelčanov, zlý Západ, Európsku úniu či teroristov z NATO.
Odvtedy je tu s nami a jeho obľuba stúpa. Zlepšil sa v prednese, prezliekol sa do menčestrového saka a pripína si naň malý krížik.
Ešte stále sme v EU aj v NATO, prezidentkou je Zuzana Čaputová, Roberta Fica vystriedal v premiérskom kresle Peter Pellegrini. A holohlavého muža tu nikdy nebolo viac. So svojím rodinno-straníckym klanom na štyri roky ovládol Banskobystrický kraj, v roku 2016 sa posadil do Národnej rady a každý relevantný prieskum verejnej mienky potvrdzuje, že voliči si myslia, že tam stále patrí. Jeho strana dnes sedí na miliónoch eur, ktoré dostala od štátu a Najvyšší súd nenašiel dôvod, prečo by mal ĽSNS rozpustiť. V parlamente začali kotlebovci v roku 2016 v politickej izolácii, v roku 2019 im už Robert Fico ďakoval za ich hlasovanie o dôchodkoch.
Je preto dôležité pochopiť, odkiaľ prišiel, čomu verí, prečo uspel a čo chce so Slovenskom urobiť. To je cieľom tejto knihy. Zoznámte sa. Marian Kotleba zo Sásovej.

Detaily o knihe

Názov: Kotleba

Objednávací kód NADBK77564

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x