bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Skóre

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:Off Campus (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Skóre

ZUZANA JURIGOVÁ KAPRÁLIKOVÁ číta z knihy SKÓRE:

On vie, ako skórovať. Na ľade aj mimo neho.
Allie Hayesová prežíva krízu. Blížia sa promócie a ona stále netuší, čo bude robiť po vysokej. A aby toho na ňu nebolo málo, pasuje sa so zlomeným srdcom po skrachovaní dlhoročného vzťahu. Samozrejme, že divoký sex na jednu noc jej problémy nevyrieši, ale krásnemu hokejistovi Deanovi Di Laurentisovi sa dá len ťažko odolať. Allie túži aspoň na okamih pustiť z hlavy všetky starosti. Veď na kráľa jednorazoviek si aj tak zanedlho ani nespomenie.

Uloviť ju si žiada viac než len pár osvedčených trikov.
Dean vždy dostane, čo chce. Dievčatá, dobré známky, dievčatá, uznanie, dievčatá... skrátka, rád si užíva a ešte nestretol takú, ktorá by jeho šarmu odolala. Až kým sa pred jeho dverami neobjaví Allie. Divoká blondína mu za jedinú noc obráti svet hore nohami – a teraz sa chce len kamarátiť? Tak to teda nie! On rozhodne, kedy sa to skončí.

Z anglického originálu The Score (Elle Kennedy Inc., USA 2016) preložila Klára Kruteková

Detaily o knihe

Názov: Skóre

Originálny názov: The Score

Objednávací kód NA204654

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

skvelá séria (Sabína Peterova, 4.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bolo zaujímavé knihu čítať, mám aj zvyšné diely zo série. Zo začiatku treba trochu trpezlivosti kým sa dej trošku rozprúdi, ale potom to bolo super. Nenáročné čítanie, pri ktorom sa veľa nasmejete a pobavíte. Autorka zase nesklamala, tento diel sa jej obzvlášť vydaril ( aj keď osobne mám najrašej prvý diel The Deal).

Ďalšia humorná oddychovka (Neliss, 10.7.2020) Odpovedať

Od autorky som už čítala niekoľko príbehov a musím uznať, že píše neskutočne ľahko a s humorom. Navyše dokáže vytvoriť sympatické, vzájomne poprepájané postavy. Ani teraz to nebolo inak. No s knihami od Elle som to nevzdala najmä preto, že mi predtým dokázala, že zvládne napísať oddychovku s pridanou hodnotou – žiaľ, v tomto prípade sa zjavne ani nesnažila. Skóre je vyslovene priemerná instantná romantika plná klišé, v ktorej sa zlý chlapec v okamihu úplne zmení, dráma pôsobí nútene a čokoľvek okrem vzťahu hlavnej dvojice takmer neexistuje. Ak máte vyslovene radi romantiku s poriadnou dávkou erotických scén a/alebo tvorbu Elle Kennedy, určite nevynechajte ani tento diel – za mňa je to však trochu sklamanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Odjakživa som bol obľúbený. Pokiaľ si spomínam, vždy ma obklopovali priatelia. A dievčatá. Kopa dievčat. Na základke mi chichotajúce sa žubrienky strkali papieriky s otázkou Páčim sa ti?, len čo sa učiteľka otočila k tabuli. Na strednej bojovali o moju pozornosť a stáli v rade, len aby sa so mnou mohli večer bozkávať na lakrosovom ihrisku.
A na výške? O tom ani nebudem začínať. Pred príchodom na Briarskú som sa nazdával, že viem, čo znamená byť magnetom na pipky, ale za posledné tri roky som zistil, že som ešte žiadanejší, než som predpokladal. Čím som starší, tým viac po mne ženy prahnú.
Preto ma neprekvapilo, keď sa na mňa Allie včera v noci vrhla. Čakal som to od chvíle, ako ma informovala, že mám „dokonalé bradavky“.
Ale znechutenie v jej tvári, keď sa zobudila v mojej posteli? To bola pre mňa novinka.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x