bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dlhé tiene Karibiku

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:344
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Lepšia cena: 10,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,28 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,95 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dlhé tiene Karibiku

Píše sa rok 2010. Karibský ostrov Haiti sa päť mesiacov po krutom zemetrasení zmieta v chaose. Desiatky humanitárnych pracovníkov prichádzajú do Port-au-Prince podať pomocnú ruku a zachraňujú miestnych obyvateľov od šíriacich sa nákaz, ochorení a násilia. Medzi nimi pôsobí aj Slovenka Táňa Bergiová. Zo dňa na deň sa však jej život zmení na zlý sen, keď ju haitská polícia zatkne a obviní z únosu štyroch detí a z ich predaja na nelegálnu adopciu.

Jedinou jej záchranou môže byť detektív Denis Martinský, ktorý so svojou agentúrou Citizpol pomáha zatknutým, uneseným alebo strateným Slovákom v zahraničí. Bez nájdenia zmiznutých detí však prepustenie Táne Bergiovej nie je možné. Martinský sa preto púšťa po stopách štyroch malých Haiťanov. Počas náročného a nebezpečného pátrania naňho čaká množstvo nástrah a desivých prekvapení. Postupne získané dôkazy odhaľujú hrôzostrašné skutočnosti. Okrem toho má v hlave nasadeného chrobáka. Je jeho krajanka skutočne nevinná?

Detaily o knihe

Názov: Dlhé tiene Karibiku

Objednávací kód NA344238

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dlhe tiene Karibiku (Petra, 4.10.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Únos detí hlavná myšlienka tejto knihy, aká hrôza pomyslela som si. Aká je za tým príčina? Bola som veľmi zvedavá. S napätím som čítala knihu a keď som sa dočítala dôvod únosu detí bola som zhrozena. Stojí za prečítanie určite budete prekvapení.

Dlhe tiene Karibiku (Martina, 27.9.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Momentálne som na materskej dovolenke. Keď som hľadala knihu ktorú by som si prečítala, na odporučenie mojej kamarátky som siahla po knihe od slovenského autora Marka Thelena Dlhé tiene Karibiku a neoľutovala som. Veľmi zaujímavý príbeh. Už sa tesim na ďalšiu knihu.

Vrelo odporúčam (Mirka, 20.9.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem takýto štýl písania. Náročný dej sa odohráva v Karibiku, ktorý je zničený zemetrasením. Skúsený detektív Martinský pomáha Slovenke obvinenej z únosu deti. Za pomoci svojej pôvabnej asistentky sa dokáže vynájsť v každej situácii. Ľudia tu žijú veľmi skromne a úbohým životom. Sú odkázaný na pomoc medzinárodných organizácií. Je zaujímavé vidieť Karibik aj z trochu inej strany.

Dlhe tiene Karibiku (Renata, 20.9.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha od neznámeho autora má veľmi prekvapila a potešila. Som zvedavá na ďalšiu knihu od tohto autora. Uvitala by som ďalšie príbehy s detektívom Martinskym.

Šokoval nás osud mladej Slovenky (Ingrid a Emil, 28.8.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
S manželom často chodíme po kníhkupectvách a vyberáme si knihy, ktoré nám budú spríjemňovať voľné chvíle. Naposledy padla voľba na knihu Dlhé tiene Karibiku. Obaja sme sa zhodli, že si ju kúpime a spoznáme tak zasa nového autora. Šokoval nás osud mladej Slovenky. Je hrozné, že sa dostala do takejto situácie. To dokazuje, čoho všetkého sú ľudia schopní urobiť kvôli peniazom a bohatstvu. Páčili sa nám výborné vykreslené charaktery jednotlivých postáv a téma, ktorá dáva knihe svojský štýl. Len sme sa niekedy moc zaplietli v prírode. Patríme medzi náročných čitateľov a už odteraz sa tešíme na ďalšie pokračovania.

Nápor dobrodružstva až do konca (Lilien, 23.7.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neskutočné spracovanie nevšedného príbehu. Človek si tu nájde okrem detektívky plnej zvratov a zložitých a nebezpečných situácií aj cestovanie po panenskej prírode. Bola som nadšená...a k tomu všetkému detektív Martinský, ktorý si vie vo všetkom poradiť. Má veľa pracovných skúseností a obdivuhodných vlastností. Môžete sa tešiť na napätie, v ktorom Vás autor nechá až do konca.

Nápor dobrodružstva až do konca (Sisa, 24.7.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľké a milé prekvapenie z mojej strany. Už dlho som nečítala taký skvelý román plný náročného a nebezpečného pátrania.

Kvalitné TOP KRIMI (Rita, 20.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu by som rada odporúčala každému, kto má rád príbehy inšpirované skutočnými udalosťami plných napätia, záchranných akcií, ktoré sa samozrejme končia Happyendom. Je to skutočne kvalitné slovenské TOP KRIMI. Okrem pútavého a strhujúceho príbehu Slovenky, obvinenej z únosu detí, na Vás čaká opis krásnej exotickej prírody na Haiti. Všetkým náruživým a nadšeným čitateľom detektívok odporúčam a teším sa na ďalšie diela od autora.
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x