bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Projekt snov

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Séria:Dreamland (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 10,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,14 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 3,81 € (zľava 25%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Projekt snov

Príbeh o troch bratoch, vnukoch zakladateľa zábavného parku Dreamland. Keď starý otec zomrie, každému z vnukov zanechá podiel v miliardovej spoločnosti... za istých podmienok, ktoré musia splniť. Rowan musí pred radou firmy predstaviť plán, vďaka ktorému sa park zrenovuje a potom sa chce vo svojom živote pohnúť ďalej. Neráta s tým, že stretne Zahru, ktorá je jeho presným opakom. Keď sa dostane do jeho tímu vďaka tomu, že v opitosti omylom pošle návrh, v ktorom kritizuje najdrahšiu atrakciu, akú park má, roztočí tým kolotoč, ktorý zmení jej, aj Rowanov život. Naučí ho, že peniaze nie sú všetko?

Detaily o knihe

Názov: Projekt snov

Originálny názov: The Fine Print

Objednávací kód NA650229

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Teším sa na pokračovanie (Nikol, 12.6.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hned po prvych stranach som vedela, že sa mi to bude páčiť. Páčilo. Prijemny priebeh, pozvoľna, bez nudných naťahovaní. Láska ľudí z dvoch svetov, z ktorého každý ma to svoje pre a proti. Úžasné konverzacie hlavných postáv. Úplne super prirovnania, ktoré autorka vždy vychytala. Myslim, že všetkého tak akurát, primerane. Dokonca to nebol iba príbeh lasky, autorka si dala namahu vložiť do pribehu postihnutých, ktori maju rovnake právo na plnohodnotný život. Ako aj to že za usmevom môže byť aj depresia, ako sa v silnom a mocnom mužovi skrýva malý chlapec. Mam rada knihy zo zivota. Všetci robíme chyby, a všetky chyby maju nasledky

názor (majka, 31.5.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Po tejto knihe som siahla, pretože nápad ma dosť očaril, dedičstvo a podmienky, aby získali dedičstvo,… Nápad mi prišiel zaujímavý a celkom aj jedinečný (keďže knihu s touto témou som ešte nečítala a úprimne ani nenašla - teda okrem filmu) a to, že sa odohrával v Dreamlande (zábavnom parku) bolo neuveriteľne úžasne, pretože ma zaviedol do detských čias. Kniha sa mi veľmi dobre, a aj rýchlo čítala. Obsahovala aj krásne myšlienky, ktoré mi privodili slzy. Síce sa tam objavili predvídateľné momenty a dokonca aj hlavný hrdina Rowan mi miestami liezol na nervičky, knihu som si užila! Zahra bola vemi úžasná, silná a… proste jedinečná osobnosť, to, že sa jej diali tie veci… Jednoducho ju nejde neobdivovať. Tá, žena si zaslúži všetko a snáď to všetko jej dá Rowan. Úprimne už teraz sa teším na pokračovanie, i keď viem, že príbeh nebude o Zahre a Rowanovi. Chcem nájsť niečo negatívne na knihe, ale mám pocit, že nič negatívne tam nie je (akurát niektoré postavy, ktoré som mala chuť vykastrovať!!! Ten, kto čítal bude vedieť o kom píšem). No a na záver musím pochváliť preklad, naozaj sa mi páčil, bol priateľský a príjemný. Len tak ďalej vydavateľtvo, teším sa na ďalšie knihy!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x