bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Projekt snov

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 11,20 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,95 €
Ušetríte: 3,75 € (zľava 25%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 10,88 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Projekt snov

Príbeh o troch bratoch, vnukoch zakladateľa zábavného parku Dreamland. Keď starý otec zomrie, každému z vnukov zanechá podiel v miliardovej spoločnosti... za istých podmienok, ktoré musia splniť. Rowan musí pred radou firmy predstaviť plán, vďaka ktorému sa park zrenovuje a potom sa chce vo svojom živote pohnúť ďalej. Neráta s tým, že stretne Zahru, ktorá je jeho presným opakom. Keď sa dostane do jeho tímu vďaka tomu, že v opitosti omylom pošle návrh, v ktorom kritizuje najdrahšiu atrakciu, akú park má, roztočí tým kolotoč, ktorý zmení jej, aj Rowanov život. Naučí ho, že peniaze nie sú všetko?

Detaily o knihe

Názov: Projekt snov

Originálny názov: The Fine Print

Objednávací kód NADBK100783

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Projekt snov (Viktória, 21.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Do deja nás hneď vtiahnú traja bratia - Cal, Declan a Rowan. Títo bratia dostanú po dedkovej smrti úlohy, ktoré musia splniť ak chcú získať podiel v rodinnej firme. Prvý diel, tejto úžasnej série nám začne najmladším bratom - Rowanom, ktorý sa ma stať riaditeľom Dreamlandu na šesť mesiacov, ale pokiaľ chce získať podiel musí vypracovať plán renovácie hodný Dedkoveho odkazu. Neskôr sa nám do príbehu zamotá nešikovná, ale veľmi milá Zahra, ktorá príbehu dodá celkom iný smer svojou kreativitou a taktiež zamotá hlavu Rowanovi. Ich cesta bude sprevádzaná romantickými, vtipnými, ale aj trochu smutnými scénami. Po prečítaní pár strán som sa hneď ocitla v Dreamlande, ktorý ma uchvátil svojimi princeznami a rozprávkovým svetom, ale všetko ma svoje svetle aj tmavé stránky a táto kniha ich tiež mala, keďže v knihe boli riešené aj vážnejšie témy. Avšak pri tejto knihe sa určite nebudete nudiť, je plná zvratov a nečakaných momentov. A čo viac si želať, kniha je napísaná aj vtipne a sarkasticky, že som sa niekedy musela reálne zasmiať. Veľmi ma potešili striedajúce sa pohľady obidvoch hlavných hrdinov, ktoré mi veľa krátveľa povedali o ich pocitoch. Keď som prvýkrát rozbalila knihu, ohúrila ma nádherná obálka, ktorá stojí za zmienku. No potom keď som knihu otvorila, bola som tak prekvapená z krásneho spracovania, na ktorom si @vydavatelstvo.pandora dáva záležať. Vnútro knihy tvorí aj zoznam skladieb, ktoré ja sama počúvam, takže ma tento detail veľmi potešil. Na koniec by som sa rada vyjadrila k epilógu a k rozšírenému epilógu, ktoré ma veľmi milo prekvapili a niečo takéto som ešte v knihe nevidela. No pokiaľ ste milovníkmi haters to lovers trope tak tento príbeh si vás určite získa. Myslím, že tento prvý diel je len začiatok brutálnej série, ktorá nám toho môže dať ešte veľa a už sa nemôžem dočkať na jeseň tohoto roku, keďže sa už chystá druhý diel, ktorý nám ukáže príbeh Declana. A mňa hneď mala ukážka namotala!

Romantika v prostredí zábavného parku (Kristína Rydlová, 15.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorku som evidovala už predtým, najmä na zahraničných bookstagramoch, ale nikdy som sa k jej knihám nedostala... až doteraz. Projekt snov je kombináciou enemies-to-lovers romance a pomaly sa vyvíjajúcej romantiky, čo mám veľmi rada a príbeh mi sadol. Veľmi sa mi páčilo aj prostredie zábavného parku, to nie je v podobných príbehoch veľmi časté a bolo pre mňa príjemným spestrením. Zahra zo seba vyžaruje nesmiernu pozitívnu energiu. Je večne usmiata, dobre naladená a ochotná pomôcť. Má za sebou náročné obdobie, ale dokázala ho prekonať a opäť si začať užívať život. Má srdce na správnom mieste a vo voľnom čase sa snaží pomáhať tým, čo to potrebujú – napríklad doučuje zadarmo deti, ktorých rodičia nemajú dostatok peňazí zaplatiť si doučovateľku. Jej rodina bola skvelá, páčilo sa mi, akí si boli blízki. Jej sestra bola poriadna dohadzovačka. Jej najlepšia kamarátka bola tiež číslo, bola s ňou veľká sranda. Rowan je chladný a arogantný šéf, ktorý sleduje len svoje ciele a na ostatných neberie ohľad. Dosť sa na ňom podpísala jeho minulosť – predčasná smrť matky a ochladnutie vzťahov s otcom, ktorý sa nedokázal vysporiadať so stratou milovanej manželky a všetko si vybíjal na svojich synoch. Žiadne dieťa si nezaslúži, aby sa k nemu jeho rodič takto správal, kazil mu radosť z vecí, ktoré má rád a podkopával jeho sebavedomie. Veľmi sa mi páčilo, ako sa Zahra postupne dostávala pod Rowanovu masku, ako sa ním nenechala zastrašiť a nebála sa mu povedať pravdu do očí. Bolo vtipné sledovať, ako sa Rowan snažil tváriť, že to s ním nič nerobí a každé svoje milé gesto voči Zahre sa snažil nejak logicky odôvodniť. Je pravda, že sem-tam som ho mala chuť za jeho správanie prefackať, ale asi sa potreboval poriadne spáliť, aby si uvedomil, čo preňho Zahra naozaj znamená. Tiež musím vyzdvihnúť Rowanov vzťah k Zahrinej mladšej sestre, ich spoločné momenty boli rozkošné. Chválim aj grafické spracovanie knihy, navonok i vo vnútri. Páčili sa mi obrázky na začiatku jednotlivých kapitol, vyzeralo to veľmi pekne. Už sa nemôžem dočkať druhej časti tejto série. Declan ma zaujal už v tomto príbehu a od starého otca tiež dostal zaujímavú podmienku. A asi vieme, kto mu ju pomôže splniť...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x