bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zmluva snov

Vydavateľ: Pandora SK (Vydavateľstvo Pandora)
Séria:Dreamland (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 03:02

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zmluva snov

Rowan, Declan a Kane sú traja bratia, ktorým ich starý otec zanechal miliardové dedičstvo v podobe zábavného parku. Všetko by bolo úžasné, keby v tom nebol malý háčik. Dedičstvo bratia získajú, ak splnia presne stanovené podmienky...

Declan sa musí oženiť a splodiť dediča. Po tom, čo pred ním utečie jediná ochotná záujemkyňa, situáciu sa rozhodne zachrániť jeho asistentka Iris. Musí len prežiť tri roky manželstva, ale niekoľko stoviek miliónov by jej malo bohato vynahradiť manželstvo s chladným Declanom a oplodnenie in vitro ľahko vyrieši aj problém s dieťaťom.

Stanovia si pravidlá, ktoré nesmú za žiadnych okolností prekročiť. Pred verejnosťou však musia predstierať, že sú do seba zamilovaní. Čo sa však stane, keď začnú cítiť, že ich to k sebe priťahuje čoraz viac a manželstvo na papieri začne dostávať trhliny?

Detaily o knihe

Názov: Zmluva snov

Objednávací kód NA666223

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zmluva (Madamme.de.ludrigova, 3.12.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zmluva snov je pokračovanie série Dreamladu. Opäť som si túto skvelú knihu mohla prečítať vďaka štafete. Teraz tu máme príbeh o Declanovi a Iris. Opäť sa napĺňa závet starého otca, ale tu to pôjde iným smerom, o manželskú zmluvu. Len aká to bude zmluva? Dohotnuté manželstvo. Declan bol čistí vorkoholik, len práca a práca. Samozrejme, že žil sám. Aj cez vlastný pohreb by pracoval. Iris je jeho asistentka, je nezávislá ženská, zábavná, obetavá, ale veľmi opatrná vo vzťahoch. Páčilo sa mi, že Declan nebol bohatý namyslený sukničkár, ktorý by prevrtal každú dieru. Išlo to všetko medzi nimi pomaličky a nevrhli sa na seba ako králiky. Príbeh bol vtipný, romantický, hlavné postavy mali mega dialógy ( najmä Iris ), dej bol pútavý a naberal na tempe. Autorkin štýl mi sadol a už teraz sa teším na pokračovanie posledného príbehu o poslednom bratovi Calovi. Už v tejto časti sme si o ňom, čo to prečítali a hneď sa mi zapáčil. Čo nás tam teda bude čakať? To sa dozvieme dúfam už budúci rok.

Opat vyborne (Nikol, 29.4.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Druha cast serie o troch bratoch a miliardovom dedicstve. Autorkin styl mi sadol uz v prvej knihe. Co som ocakavala som dostala, ziadne omacky, dej mal spravne tempo. Knihu som si uzila, kazdu jednu stranu. Komunikacie, vztahy, postavy, ich vyvoj. V sucasnom modernem pribehu autorka opat spomenula spolocenske temy, tentokrat zivot s dyslexiou a nasledky domaceho nasilia. Trochu mi v americkom prostredi nesadlo meno Ilona. Kniha, ktoru nechces pustit kym nedocitas. Ak mas miesto v kniznici nevahaj, a vlastne aj ked ho tam vela nemas. Dufam, ze trojka je minimalne uz v korekcii.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x