bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zamilovaná

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:224
Poradie vydania:2.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 04:02

Lepšia cena: 9,23 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 9,45 € (vrátane DPH)
Bežná cena:10,99 €
Ušetríte: 1,54 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zamilovaná

Val je nenapraviteľná knihomoľka. Miluje dievčenské knižky a sníva o frajerovi, ktorý by nebol o nič horší ako hrdinovia zo stránok kníh, no namiesto bozkov dostane počas letných prázdnin sadru. Lebo ju zasypala knižnica. S rovnako nepochopeným kamošom trávi čas pri dedinskom rybníku a pri zakázanej poézii spolu nadávajú na nespravodlivosť života. Až keď sa v neobývanom susedstve objaví vlčiak so zaujímavým majiteľom a zachráni im v nepríjemnej situácii zadok, začne Val svitať na lepšie časy.

Detaily o knihe

Názov: Zamilovaná

Objednávací kód NA645916

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zamilovaná (Madamme, 30.6.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hľadáte letnú romantickú jednohubku? Tak práve ste ju našli a ako bonus hlavná hrdinka Val je čistá romantická knihomoľka, ktorá sníva o prvom bozku so šťastným happy endom, ako v rozprávke alebo v knihách. Podarí sa jej to? Žial sa jej stane nehoda a namiesto bozku má zatiaľ sadru na nohe a pokazené letné prázdniny. Ale čo by to bolo za knihu keby neprišiel na scénu princ na bielom koni? Vlastne od vedľa v tomto prípade. Áno, vedľa ich domu sa nasťahuje nový sused. Val sa zamiluje jej život sa obráti naruby. Bude to láska až za hrob? To vám, ale neprezradím. Okrem Val a krásneho suseda Vinca, boli aj vedľajšie postavy, ktoré sa mi páčili. Jej babka bola taká zábavná žienka, na ktorej sa mi páčil jej humor. Bola to zábavná osoba. Aj keď babka sa troška popálila v jej veku, ale poučila sa. Hádam, na staré kolená. Ako sa povie nemôžete každému veriť! Mala najlepšieho kamaráta Lukáša, ktorý bol iný a brala ho takého, aký je. Nevadilo jej to a tak to má byť. Neodsudzovať a brať ich takých aký sú. Nájdu sa ľudia, čo mu robili zle a v škole to nemal ľahké. Je to vážnejšia téma, ale podstatná a dôležitá. Kto vie, ako Mirka píše, miluje jej štýl písania, tak vie, že dokáže perfektne vyzdvihnúť myslenie dospievajúcich ľudí. Knihu vrelo odporúčam babám, ktoré prežívajú prvú lásku. Nadobudnú veľa životných skúseností a zistia najmä to, že prv človek musí zmeniť seba, až potom druhých. Už teraz sa teším na ďalšiu knihu, ktorú si prečítam.

Pre mladšie ročníky ako stvorené (Klaudia Čechová, 6.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Mirka je typická svojím jednoduchým štýlom písania v ktorom rozoberá nie úplne ľahkú tému. A v tomto príbehu tomu nie je inak. Príbeh je o knihomoľke Val ktorá leto trávila leto so sadrou na nohe, takže jej leto nebolo presne také aké si ho vysnívala či? Všetko sa zmení príchodom nového suseda Vinca ktorý Val obráti život hore nohami. Čo sa týka príbehu bohužiaľ niečo mi v ňom chýbalo a niečo bolo až moc pritiahnuté za vlasy. Chýbala mi tam chémia, hlbší vzťah medzi postavami. Chcela som vedieť viac o čítaní, jej bookstagrame, o škole či tragédií. A ten zakázaný vzťah ani nekomentujem. Čo však musím vyzdvihnúť bola postava Lukáša. Lukáš je iný. A to je v poriadku :) Som rada, že sa autorka pustila aj do tejto témy a ukázala aj tú druhú stranu mince ako hlboko to môže človeka zasiahnuť a raniť ho len preto, že je iný. Žrala som aj babku, ktorá mi svojim humorom pripomínala tú moju, no ešteže nepozná Štefana - to by nám ešte chýbalo :D Napriek tomu že mám ku knihe výhrady, prečítala som ju naozaj rýchlo. Odporúčam určite mladším čitateľkám ktoré si prechádzajú prvými láskami či obľubujú príbehy zo školských lavíc.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x