bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pan Romantik

Vydavateľ: Red (Red)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:392
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 09.05.2024 03:03

Lepšia cena: 18,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,87 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,94 €
Ušetríte: 3,07 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pan Romantik

Max Riley je, stejně jako jeho alter ego Pan Romantik, trošku jiný společník. Žádný sex, jen dokonalé schůzky, kvůli kterým stojí za to i zemřít… Chcete miliardáře, zlobivého kluka se zlatým srdcem nebo sexy motorkáře? Max to umí zařídit. Přitom si ale velmi pečlivě střeží své soukromí.

Na scénu ale přichází investigativní novinářka Eden Tateová. Když se k ní donesou zvěsti o Panu Romantikovi, je rozhodnuta odhalit jeho skutečnou identitu, proslýchá se totiž, že dokáže i obírat osamělé paničky o jejich jmění.

Max se zoufale snaží zůstat v anonymitě, a tak Eden vyzve, aby s ním šla třikrát na rande. S podmínkou, že pokud se do něj nezamiluje, může s jeho svolením celý příběh zveřejnit. Pokud jeho kouzlu podlehne, ze sólokapra nebude nic.

Cynická Eden nepochybuje, že jeho rolím odolá, ale když se Max přizná, že se do ní zamiloval, Eden se musí rozhodnout, jestli jí tenhle profesionální lhář říká pravdu, nebo se jí jen dalším hereckým výkonem snaží zabránit ve zveřejnění celého příběhu.

Detaily o knihe

Názov: Pan Romantik

Originálny názov: Mister Romance

Objednávací kód NA645730

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pan romantik (Val, 30.8.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Začiatok sa mi páčil. Eden bola novinárkou, ktorá sa túžila presadiť dychberúcim článkom. Aktuálna pracovná pozícia ju nespĺňala. Večery trávila v neďalekom bare, odkiaľ si nosila na noc obete :D Bola presne tým, ako väčšinou autorky vykresľujú chlapov, ktorí si robia pomyselné zárezy. Náhodou sa dopočuje o luxusnom (iba) spoločníkovi. Necháva si kráľovsky platiť za čas strávený s paničkami z vyšších vrstiev. Presne naňho sa Eden zamerá a je odhodlaná ísť si za svojim. Odhaliť jeho činnosť, meno a aj klientelu. To by bol trhák! A tie titulky v novinách s jej menom! Ale… všetci vieme ako to skončí. Musím povedať, že nápad s článkom a týmto živobytím je vcelku originálny. No u mňa toto spojenie nefungovalo. Eden sa prezentuje ako bezcitná, sexu si užívajúca párty žena, ale na prvý pohľad sa zamiluje do chlapa, ktorý jej pomôže postaviť sa na nohy vo fitku :/ …a čo sa týka Pána Romantika…no, tak tento chlapík by bol dokonalý muž… Keby nebol schyzofrenik XD Toľko postáv do ktorých sa vžil ako lusknutím prsta…Prezliekal sa, nahodil prízvuk, raz bol motorkár, potom spevák vychýrenej kapely, zazobaný biznismen…No… Ja byť Eden, upaľujem od neho, akoby mi pod zadkom horelo. Eden ale zostala. A nie len to.Nemala problém, keď Pán Romantik dobíjal (nielen) jej srdce a popritom naďalej robil svoju prácu. Samozrejme, že ju to zožieralo ako kyselina,ale hrala formu. Pre lásku. Okrem toho chudáka kolegu využila toľkokrát a ten truľo jej vždy pribehol k nohe ako ratlík…ono by to akože malo byť priateľstvo, ale podľa mňa TAKTO rozhodne priateľstvo nevyzerá. Zhrňme si to: · jeden kus sebeckej novinárky · jeden kus schyzofrenického akožeherca · super sestra · perfektná babka · kačka(domáci miláčik babky) Síce chémia u postáv fungovala, ale celý ten vzťah bol veľmi divný. Čítanie zachránil humor autorky a babka s kačkou.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x