bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prepínač

Vydavateľ: Art Floyd (Art Floyd, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:238
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:51

Lepšia cena: 10,08 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,32 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,- €
Ušetríte: 1,68 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prepínač

Kto drží v zajatí partiu stredoškolákov a postupne ich brutálnym spôsobom pripravuje o život?
Štyridsaťpäťročný Roman Trojan si prečíta správu, ktorá by naplnila hrôzou každého rodiča. Jej posolstvo je jasné. Zaplať, inak svoje deti už nikdy neuvidíš. Skupina
šiestich detí uväznená v pivnici čaká na svoj ortieľ. Prečo je však výkupné až podozrivo nízke? Nejde iba o pubertálny žartík s cieľom prísť rýchlo k peniazom?
Rodičia detí sa stretnú, aby prediskutovali svoje možnosti a Romana sa zmocňuje čoraz väčší nepokoj. V zúfalstve sa obracia na kriminalistu Eliáša Vígha, svojho kamaráta z detstva a poruší tak prísny zákaz – za žiadnych okolností nekontaktovať políciu.
V rozpálených uliciach Bratislavy sa medzitým strhne krvavá hra na mačku a myš.

Detaily o knihe

Názov: Prepínač

Objednávací kód NA634461

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

výborné! (Klaudia Čechová, 4.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Psychotriler je jeden z mojich obľúbených a vyhľadávaných žánrov, preto som mala vysoké očakávania a musím povedať že autor prešiel záťažovou skúškou! :D Bolo to fakt že výborné! Áno, samozrejme boli tam niektoré veci trošičku prehrotené ale absolútne mi to neprekážalo. Sú tam nechutnosti, aj krváky ale bolo to ešte v miere únosnosti. Autor má nenormálne skvelý štýl písania - bolo to k veci, žiadne zdĺhavé opisy, naťahovačky proste akcia - reakcia, bum. Výborný nápad, všetko bolo do bodky premyslené. Oceňujem aj zapojenie lekárskych výrazov - nečakala som že sa v tejto knihe niečomu aj priučím :D Vyšetrovateľ Eliáš bol strašný sympoš, vtipálek a naozaj si vedel pospájať dve a dve. K zápletke poviem len toľko že - absolútne som to nečakala, autor nás napínal do poslednej chvíle ale zvládol to bravúrne! A záver ? Na každú sviňu sa varí voda… Určite si autora ukladám medzi obľúbených :)

Prepínač (Val, 13.7.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nechápala som,ako slovenský autor môže vymyslieť niečo takéto (nepodceňujem našich autorov,ale čítala som už kadejaký triler!) Bolo to napínavé, tajomné, zapletené, krvavé, nechutné, brutálne a fantastické! Ale teraz poporiadku… Absolútny chaos u mňa nastal okamžite po otvorení knihy. Prečo? Veľa postáv! Ja a mená postáv,toto nejde dokopy. A tu ich bolo veľa-partia deciek (ktoré nafingujú vlastný únos,aby ich rodičia zaplatili výkupné),ich rodičia, ďalej policajti, lekári a menšie vedľajšie postavy. Avšak! Ak máte podobný problém ako ja, buďte bez obáv! Každú postavu budete vedieť zaradiť podľa prostredia,jej činov atd. Takže toto vôbec neberte ako mínus knihy! Každá postava je dôležitá! Budete vidieť ich zmýšľanie, prečo robia to, čo robia. Autor myslel naozaj na všetko. Ďalší zmätok vo mne vyvolávali kapitoly písané kurzívou. Ale! Čítajte pozorne! Každé slovo z týchto čudných kapitol vás bude viesť k indíciám. To je ďalšie plus(len treba čítať pozorne a pamätať na detaily). Čo u autora mega(lebo slovo VEĽMI by bolo nedostatočné)obdivujem je, že sa neštíti použiť a hlavne detailne popísať reálne situácie. Nič pre slabé žalúdky (autor je veľký srandista! Knihu venuje všetkým, ktorí radi čítajú pri jedle). Nestráni sa popísať vraždu, nezabúda na ľudské potreby, telesné výlučky, popíše týranie, znásilnenie… Kniha však nie je len o tom! No práve toto robí príbeh jedinečným! Jakub mal perfektne zmáknuté vyšetrovanie únosu, taktiež zabŕdol do lekárskeho prostredia. Ak to aj nebolo naštudované a skonzultované odborníkmi, vôbec som to nepostrehla a dané postupy som mu uverila. Vodítka nám postupne odhaľujú únoscu, máte teórie, ktoré sa vám môžu,aj nemusia potvrdiť,no na konci vám 100% padne sánka,rovnako ako mne a nepoviete si nič iné,ako TAKTO MÁ VYZERAŤ BRUTÁLNY PSYCHOTRILER!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x