bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Cestovateľ

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:440
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 9,50 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 4,40 € (zľava 32%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 3,28 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cestovateľ

Strhujúci fantasy príbeh o cestovaní časom! Dobrodružný fantasy príbeh, v ktorom sa hlavná hrdinka, husľová virtuózka Etta Spencer, náhle a prekvapivo ocitá v neznámom svete, míle a storočia od svojho domova. Po tom, čo ju cudzie dievča sotí cez priechod v čase, Etta zisťuje, že patrí do známej rodiny, ktorá má dar cestovať časom. Ocitá sa na lodi uprostred mora a netuší, čo ju čaká.

Nicholas Carter žije spokojným životom na mori. Keď sa však na jeho lodi objaví mladá cestovateľka, začína sa jeho životom znova prepletať tieň minulosti, ktorej sa doteraz snažil uniknúť.
V tom istom čase jeho rodina Ironwoodových pátra po ukradnutom predmete neopísateľnej hodnoty, ktorý dokáže nájsť a priniesť späť je¬dine Etta. A tak sa odvážna husľová virtuózka a Nicholas vydávajú na nebezpečnú cestu naprieč storočiami a kontinentmi, aby našli a zničili to, čo má moc navždy zmeniť časovú os a pozmeniť životy všetkých ľudí naprieč storočiami.

Tento vzrušujúci román o cestovaní časom si získal čitateľov po celom svete a okamžite sa stal New York Times bestsellerom.

Detaily o knihe

Názov: Cestovateľ

Originálny názov: Passenger

Objednávací kód NADBK17398

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Zaujimave citanie (Stanka, 9.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na zaciatku mi trvalo kym som sa zorientovala kto je kto ale potom som bola uz uplne vtiahnuta do deja. Vzdy som chcela cestovat v case tak som velmi rada ked cestujem aspon takto v knihe. Mam rada Cudzinku a toto je podobne a aspon menej stran. :) A kedze som vecna romanticka, potesila ma aj laska medzi huslistkou Ettou zo súčasnosti a moreplavcom Nicholasom z minulosti. Urcite odporucam a tesim sa na druhu cast.

Inšpiratívny príbeh (Alena Mendelová, 16.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Napriek tomu, že táto knižná séria zožala v zahraničí úspech, asi málokto u nás ju pozná. Čo je veľká škoda, pretože je naozaj výborne napísaná. Spletitá rodinná minulosť, dobrodružstvo, sci-fi v podobe cestovania v čase, romantická zápletka, to všetko vás zaujme a donúti otáčať strany bleskovou rýchlosťou. Séria však ponúka aj morálne posolstvo, čo z nej nerobí len obyčajné dielo dobrodružnej literatúry pre mládež, ale aj ,,netínedžer" si príde na svoje. Vrelo odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x