bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Budúcnosť

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:528
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI
Vaša cena: 11,80 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 5,10 € (zľava 30%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 14,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Budúcnosť

Od autora bestselleru Metro 2033! Dmitry Glukhovsky je späť! Jeden z najväčších ruských talentov sci-fi literatúry si nás získal už svojim románom Metro 2033 a jeho pokračovaním. Tentoraz nám ponúka opäť výlet do Budúcnosti, ktorá sa však od postapokalyptického sveta ruského metra diametrálne líši. Toto je budúcnosť, v ktorej ľudia ovládli genetiku do tej miery, že sa stali nesmrteľnými.
Ľudia nestarnú a nezomierajú. Namiesto žiarivej budúcnosti však nastali problémy s preľudnením a prísne zákazy rozmnožovania. Vzniká tak súboj o najväčšie túžby ľudstva – právo na nesmrteľnosť a právo na pokračovanie rodu. Ktorá z nich nakoniec vyhrá? To sa dozviete v strhujúcom sci-fi príbehu Budúcnosť!

Detaily o knihe

Názov: Budúcnosť

Originálny názov: Buduščeje

Objednávací kód NADBK13596

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Strašidelná budúcnosť (Monika, 18.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Budúcnosť, technický pokrok, zásahy do DNA a ľudia nezomierajú, žijú večne. Zaplatili za to ale daň, väčšinou dobrovoľnú, nesmú mať deti, pretože zem je preľudnená. Lesy a lúky už neexistujú, všade sú samé do neba siahajúce mrakodrapy. Aby sa dodržiaval hlavný princíp (žiadne deti), existuje skupina Falanga, ktorá každé neželané tehotenstvo, každé neželané dieťa musí "potrestať". Dieťa ide do internátu a jednému z rodičov je pichnutý akcelerátor na urýchlenie smrti. A tak sa z najzákladnejšieho inštinktu stáva najťažší zločin. A za mňa? Šok, šok, šok, šok. Teda tak drsnú knihu (pre mňa) som ešte nečítala. Toľko brutality (pre mňa), ponižovania, trápenia, depresie, smútku, zmien, zvratov, smrti ................ Teda túto knihu som čítala extrémne dlho. Musela som si dávať pauzy, aby som to spracovala, aby som ju predýchala a nehodila niekde do kúta. A pritom bola výborná!!!!!!!!!! Tie myšlienkové pochody autora, dva rozdielne pohľady na jednu vec (teda viac vecí). Nechápem ako niekto dokáže vytvoriť dva pohľady na zásadnú otázku. Ako ich môže tak dobre opísať. Vyvolala vo mne zmes pocitov, občas som sa v nich sama nevyznala a to je dobre. To má kniha dosiahnuť. Pocity.

Super citanie pre smrtelnikov (Lenka, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knizka so super dejom. Jedna z mala knih ktore ma zaujali. Pribeh o nesmrtelnosti ludstva a velmi dobre popisane charaktery vsetkych typov ludi. Paci sa mi myslienka toho ako sa hlavny hrdina zobudi a zapoji do procesu boja smrtelnikov. Nechcem pisat viac detailov aby sa buduci citatel nedozvedel viac.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x