bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pre lásku

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Poradie vydania:1.
Predaj bol ukončený  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 3,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pre lásku

Život dnešného človeka tvorí chaos radostí a prekážok, modrín a víťazstiev, rozhodnutí a zastrašovania. A situácia sa nezlepšuje. Spoločnosť nám núka protirečivé normy, podľa ktorých by sme mali hodnotiť svoj úspech. Jen Hatmakerová nás prevedie týmto zložitým svetom a my si vydýchneme od úľavy. Je jednou z nás. Čisto žensky sa porovnáva s inými ženami, ktoré urobili úspešnú kariéru, a hoci nedopadne najlepšie, neprepadá zúfalstvu a teší sa zo svojho naplneného života. Dnes nám ponúka riešenie našich životných útrap: oslobodzujúcu milosť Božiu, ktorá uzdravuje dušu. Pri múdrej a zábavnej jazde na horskej dráhe moderného života Jen nemilosrdne búra mýty, ktoré z nás robia zúfalcov, a dláždi nám cestu k slobode.Toto je kniha pre každého, kto si občas povzdychne: „Všetko robím úplne zle.“ Jen nemilosrdne kritizuje všetko, čo s nami tento svet robí, a ukazuje nám cestu láskavosti, ktorá presvetlí život a prinesie doň radosť. A nájdeme tu aj pár chutných receptov spolu s dovolením nosiť legíny.

Autorka mnohých bestsellerov Jen Hatmakerová je presvedčená, že život môže byť rozkošný, zábavný, odvážny a milý. Vie, ako nás jeho každodenné zovretie premieňa na súťaživé a kritické bytosti, až napokon stratíme lásku k druhým a aj k sebe.
V knihe Pre lásku čitateľom prezrádza:Ako sa oslobodiť od pocitov viny a hanby, keď odmietneme svoju túžbu po nedosiahnuteľnom živote, aký dennodenne vídame na Pintereste, Instagrame alebo Facebooku.Ako pristupovať k riešeniam kontroverzných problémov našej kultúry a nebáť sa prejaviť láskavosť.Ako sa nechať viesť láskou a zhodiť z pliec bremeno túžby mať pravdu za každých okolností.Ako spoznať city ukryté v našom vnútri, ktoré nám umožnia rozvinúť skutočné priateľstvá, založené na vzájomnej úprimnosti a láske.Ako uniknúť našim nemožným normám pri výchove detí a v manželstve, ak za normu prijmeme hodnotenie zväčša dobré.Ako puknúť od smiechu.

Detaily o knihe

Názov: Pre lásku

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x