bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Placebo On

Vydavateľ: Art Floyd (Art Floyd, s.r.o.)
Séria:Placebo (1.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:49

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Placebo On

Prvý diel knižnej trilógie vám rozpovie príbeh mladej Emy inšpirovaný skutočným životom.

Po tom, čo prežila v pestúnskej rodine, ju prenasledovali strašidelné nočné mory. Emina túžba vymaniť sa dávnym démonom však bola silnejšia. S vidinou nového začiatku sa presťahovala do iného mesta, kde si našla prácu, získala priateľov a otvorila dvere do vysneného života bez paranojí a večného otáčania sa cez rameno. Vyhliadky na lepšiu budúcnosť boli na dosah. Do života jej však vstúpil ON. Podmanivý, cieľavedomý, ale i trochu záhadný Christopher, ktorý sám ukrýva nejedno bolestivé tajomstvo. Dokážu sa s Emou navzájom vyliečiť a preniesť sa z tmavých hlbín minulosti? Alebo to bude len klamlivý a krátkodobý placebo efekt?

V príbehu Placebo nie je nič tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Sledujte životné situácie, kde strach pomáha rásť, bolesť dodáva odvahu, slzy očisťujú, nenávisť mení, predsudky spájajú a láska lieči.

Detaily o knihe

Názov: Placebo On

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelý príbeh (Nina, 17.3.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Spoznajte Emu, mladú ženu s neľahkou minulosťou, no vzrušujúcou budúcnosťou. Je to sympatická hrdinka, s ktorou sa dá stotožniť a myslím si, že žiadneho čitateľa nenechá jej príbeh chladným. Tak, ako ona nenechá chladným záhadného Christophera...A Erotické romány nie sú žáner, ktorý by som bežne čítala, no napriek tomu viem oceniť dobre napísaný príbeh. Veľmi sa mi páčil vzťah Emy a jej kamarátok, ktoré nefungovali iba na vyplnenie priestoru, ale príbeh posúvali, pomáhali vykresliť Eminu povahu a taktiež si získali moje sympatie. Musím vyzdvihnúť aj celkový štýl písania, najmä v častiach s Eminým vnútroným monológom. Knihu, teda celú Placebo trilógiu, odporúčam všetkým ženám, ktoré majú 4-5 hodín na nepretržité čítanie - pretože táto kniha sa ťažko odkladá.

Dokonalý rozbeh série (Ria, 23.1.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na príbeh Emmy a Christophera som sa tešila od prvej chvíle. Chvíľu som sa síce týrala - keďže nenávidím čítať rozkúskované série, tak som poctivo čakala, až vyjdú všetky tri časti a vyhýbala som sa spoilerom a recenziám, ako sa len dalo. A moja snaha priniesla ovocie - (skoro) dokonalú čitateľskú jazdu, na ktorú len tak ľahko nezabudnem. Placebo On je prvý diel knižnej série, v ktorej autorka opisuje osudové stretnutie Emy a Chrisa. Na prvý pohľad to vyzerá ako predvídavá lovestory s happyendom, ale nenechajte sa oklamať. Nie všetko je totiž tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Pri čítaní o Eminej minulosti ma neminuli zimomriavky a neskutočný hnev. Nočné mory boli opísané tak živo, že by som sa nečudovala, keby sa mi niečo podobné v noci snívalo. Napriek tomu, že z Emy vyrástla silná žena, tiene minulosti ju strašili doteraz a ten kontrast medzi nezávislosťou a bezradnosťou bol opísaný dokonale. Spôsob, akým autorka vykreslila postavy, by som jedným slovom opísala ako "dokonalý" a úplne nenútene som si ich všetkých obľúbila. Ak sa totiž okolo seba v skutočnom živote poobzeráte, s veľkou pravdepodobnosťou natrafíte na niekoho, kto Vám bude pripomínať Lauru, Kiki, alebo Mike-a. Aj vďaka týmto prepracovaným postavám nebolo ťažké príbehu uveriť. Štýl, akým je kniha napísaná, mi maximálne vyhovoval - strany sa čítali samé a celú knihu som prečítala za jeden deň. Občas som sa zarazila a snažila sa na knihe nájsť niečo, čo by mi vadilo, ale zbytočne - aj keď je to autorkin debut, s pokojným svedomím môžem tvrdiť, že sa vyrovná zahraničným bestsellerom. Keby som autorku nepočula na "vlastné uši" rozprávať po slovensky, tak by som si bola istá, že kniha Placebo On je preložená zahraničná tvorba.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x