bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Candy

Vydavateľ: VENUPRESS (VENUPRESS, s.r.o.)
Séria:Habibi
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:360
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Candy

Vitajte vo vynovenom klube LocalX a ponorte sa do jeho hriešnych hlbín. Pozor! Vstup je možný iba na vlastné riziko.
Do podniku nerestí zaveje čerstvý, sladký vánok ? nový majiteľ Dorian, ktorého prezývajú Candy. Nepočítal však s tým, že časť podniku patrí bývalej spoločníčke Virginii. Najprv je odhodlaný zlomiť ju, no po ich prvom stretnutí sa zlomí jedine jeho odhodlanie. Získať vstupenku do osobného pekla cez príťažlivú blondínku by mohlo byť jednoduchšie... A príjemnejšie.
Lenže čo ak sa Dorianovi vášnivá hra vymkne spod kontroly? A hriech nadobudne tú najsladšiu príchuť? Čo ak ho ranené modré oči vyzlečú donaha nielen v súkromí izby, ale rovno pred celým jeho svetom?
Autorka Baja Dolce vám prináša pokračovanie bestsellerovej darkromance série Habibi. Mladší knižný brat Candy vás pohltí v neónovom svete plnom zvodného tanca, hriechu a vášne.

Detaily o knihe

Názov: Candy

Objednávací kód NA658935

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

SKVELÁ (Alena Precechtelová, 1.10.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
CANDY - príchuť hriechu je sladká . Táto knižka je pokračovaním knižky HABIBI . Ak ste knižky čítali viete o čom sú. Ja obsah knižiek neprezrádzam , lebo nechcem nikomu ovplyvniť jeho pocity . Aj druhá časť sa týka podniku pre dospelých . Candy robil všetko, čo bolo v jeho silách , aby sa mu darilo . No či bol dobrý nápad kúpiť tento podnik ? Tak to sa dozviete v tejto výbornej knižke . Bude príchuť hriechu a pomsta sladká? Je všetko také ako má byť? Neťahá za nitky niekto ďalší ? Nestratia nakoniec všetci viac ako získajú ? Tak to sa dozvieme v tretej časti . Baja Dolcedúfam , že nás nenecháš dlho v napätí .

Candyfresh! (Val, 14.1.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na pokračovanie série Habibi si čitatelia museli nejaký ten mesiac/rok počkať. Oplatilo sa čakanie? Áno,áno,áno!!! Baja si zachováva svoj štýl, píše fakt dobre, dej vygraduje, postavy si musíte obľúbiť-teda väčšinu, neštíti sa zabŕdnuť do aktuálnych pálčivých či tabuizovaných tém. Na stránkach jej kníh je mix vášne, hriechu, tajomna, lásky, priateľstva, ale aj zášti, neduhov, násilia a rôznych ľudských osudov… Síce som to opísala možno ako taký miš-maš, no ako celok je Candy, dovolím si tvrdiť, dokonalý. Navonok hral Dorian( milujem to meno!) tvrdého chlapca, lebo si na to zvykol. Lebo ho tak vychovali. Vlastniť klub si drsnosť vyžaduje, ale jeho správanie k X-dievčatám ho prezradilo. Vo vnútri to bol len uhundraný dobrák zbitý životom. Akýsi pokazený. Rovnako, ako Gia, bývalá spoločníčka. Ako som vyššie spomenula, v tejto knihe sa dá nájsť celá škála emócií… elektrizujúca vášeň hlavných postáv;hriešne tanečné kreácie s možnosťou nahliadnuť do vzrušujúceho zákulisia show; tajomné Dorianove úmysly s klubom, Harrym a Giou; lásky v mnohých podobách; priateľstvá staré, aj tie novovzniknuté; spolu so mnou určite dokážete precítiť situácie krivdy, závisti, neprávostí;odpor k drogám,zbraniam a alkohole tečúcom potokom, ale najmä bolesť v srdci z násilia páchaného na mužoch, ženách, deťoch X( Medzi mnohými postavami, ktoré Baja vytvorila pre tento príbeh, nechýbalo ani zastúpenie LGBT+ komunity a Dorian so svojím postojom feministu si dostál v mojich očiach svojho mena CANDY. Páčilo sa mi, že Harry a Cassie zohrali v tejto knihe dôležité postavy, hlavne v závere, kde sa, pááánečku, diali veci. Nečakané dramatické zvraty, ktoré viedli k perfektnému epilógu. Áno, Dolce vo vás nechá kopec otáznikov, ale na druhú stranu, podá dosť informácií o jednotlivcoch,a tým vám poskytne náplasť na rozhádzaný biorytmus(vedľajšie účinky DOLCEoviek). Verím, že #HBBfans s odhodlaním a vyzbrojení trpezlivosťou budú vyčkávať na HOT NEWS, pretože Monroe… toho chceme čítať!

Sladký Candy je konečne tu! (@jedna_zenska, 24.11.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Pri čítaní sa mi neprestajne vynárala otázka: Habibi alebo Candy? (Tak ktorý, dámy?) Habibi ma viac strhol, ale Candy si ma získal. Každý jeden iný, jedinečný a tak pekelne hriešny. Pripravte sa, že vám bude opäť horúco. Za čo musím autorku hneď pochváliť, že v tejto časti dala veľký priestor inakosti. Namiešala nám krásny “vyvrheľský” koktejl, pridala rozmanitosť LGBTI komunity a žiaru Drag Queens, no a všetko to doplnila pravdivou myšlienkou, že naozaj všetci bez rozdielu si zaslúžia lásku a spokojný život. Tlieskam, ako krásne prepojila všetkých jedinečných ľudí v tomto príbehu. Ak vás očaril Local X v prvej časti, tu sa ho nabažite dosýtosti. Toto mňa osobne bavilo najviac, scény z klubu, jeho fungovanie, príprava show a samotné vystúpenia. Tento hriešny neónový svet si ma podmanil a verím, že podobne na tom budú aj ostatné čitateľky. Lenže… na to, že je to dark séria, v tejto časti pre mňa toho “dark” veľa nebolo. Candy nie je Habibi a to mi tu veľmi chýbalo. Celé je to také cukríkové a v hlavnej dejovej línii sa toho dokopy nič nedialo. Ak by som si odmyslela celý klub, tak linka Gia+Dorian by na mňa len tak nezafungovala, čo samozrejme aj tak vôbec nevadí, pretože som knihu prečítala ani neviem ako. Všetci sme tak nejak tušili, že autorka si pre nás pripraví nervy drásajúci koniec a ten sa u mňa nakoniec vyhol účinku, pretože po jednej konkrétnej informácii od detektíva, mi bolo jasné, čo budú posledné strany obsahovať. A epilóg, ktorému zatiaľ rozumie len samotná Baja je trojbodkou, ktorá nie jednej čitateľke zastaví srdce. Nech si hovorí kto chce, čo chce, autorka vie ako na nás. Takže sa nechajte strhnúť nablískanou hriešnou show, sladkým Dorianom a tajomstvami, a doprajte si večer v Locali X. Nebudete ľutovať.

Ani 5* nestačí! (Kristína Puziová, 18.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Svätý Candybože! Držím v rukách knihu, ktorá je dôkazom toho, že dokonalosť existuje! Klub LocalX, v ktorom sa dej orientuje, poznáme už z predchádzajúcej Bajinej knihy Habibi. V tejto knihe pod rukami nového majiteľa Candyho a spoluvlastníčky Virgínii s menšinovým podielom ožíva, mení sa a stáva sa miestom na akékoľvek odviazanie sa. Okrem toho, v tomto svete medzi postavami, ktoré klub spája existuje silná spolupatričnosť. Candy je niekto, kto neurobí najlepší prvý dojem, vďaka svojmu sebavedomiu. Keď ho však bližšie spoznáte a pomaly odhaľujete jeho osobnosť, odpustíte mu naozaj všetko. Ako zamestnávateľ si svoje podriadené nadmieru váži. A keď začne ovoniavať Giu so svojimi prirovnaniami viete, že je číslom 1. Virgínia je sladkou do momentu, kým nevytiahne svoje krav maga schopnosti. Spolu s Candym, ako dvaja zlomení ľudia svojou minulosťou sa skvelo dopĺňajú. Táto novinka nadobúda úplne iný rozmer s pojmom 'horúca’. Každá strana v tejto knihe je zmyselná a intenzívne hriešna. K svojej hriešnosti používa 7 smrteľných hriechov. A aj napriek všetkému kniha v žiadnom zmysle nemôže uraziť. Môžem objektívne vyhlásiť, že Candy je Bajiným najlepším počinom a vidieť, že je odrazom jej vedomia a svedomia. Konverzácie sú chytľavé a mnohokrát som sa z chuti zasmiala. Baja svoje poznatky prostredníctvom nich a myšlienkových pochodov postáv nenútene podsúva svojím čitateľom. Rovnako ako tému rovnoprávnosti a tolerancie. Vety či slová použité v cudzom jazyku dotvárajú atmosféru a navyše sú priamo v texte preložené. Dámy a páni, je načase zložiť svoju masku a nechať sa viac viesť častou vašej duše, ktorá je hriešna. Candy vás privíta s drzými pohľadom, ale o to vrúcnejšia bude jeho otvorená náruč. A netvárte sa, že LocalX nie je pre vás… …Musím ešte dodať, že v závere knihy v rubrike “O autorovi”, ktorá je súčasťou každej Venupress knihy sa píše o pravidle, ktorým sa Baja riadi. Dovolím si ju sem uviesť: „Kniha bez hlbšej myšlienky je ako človek bez duše.” A toto sa Baji podarilo. Vytvoriť knihu s hlbšou myšlienkou a zároveň vás zabaviť, vzrušiť, nechať priestor na oddych a akékoľvek i tie najtajnejšie sny. Candy je TOP TOPOV vo svojom žánri. Je to zážitok. Nepochybujte…

Candy či Habibi? (Kristína Rydlová, 11.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Habibi si ma, podobne ako stovky ďalších čitateliek, úplne získal, preto bol pre mňa Candy must have. Bola som zvedavá, čo si pre nás autorka tentokrát pripravila... a opäť nás teda vôbec nešetrila. Druhý diel série Habibi sa viac orientoval na fungovanie nočného klubu, na jeho zákulisie, zamestnancov, ich životné osudy, drogy, alkohol a iné neresti. Myslím, že autorka nám klub LocalX priblížila naozaj autenticky a oceňujem, že nič neprikrášlila. Nechýbajú tu vulgarizmy, slang, prezývky, pikantné (ba až tabu) scény. Páčilo sa mi, že sme mali možnosť spoznať tanečníčky aj z iného uhľa pohľadu a mohli sme nahliadnuť aj do ich súkromia, túžob, sklamaní, bolestí i radostí. Tiež ma potešilo, že do príbehu pribudli aj mužskí tanečníci, ktorí spestrili choreografie a výborne zapadli do kolektívu. V klube pracovala naozaj rozmanitá zmes ľudí, no navzájom sa rešpektovali, nemuseli sa medzi sebou na nič hrať a mohli byť sami sebou. Táto skupinka si bola blízka a neraz ma svojim vtipkovaním a doberaním rozosmiala. Dorian (alias Candy) mi neprišiel ako taký hajzlík, akým bol Harry (Habibi)... tým však nechcem povedať, že to bolo neviniatko, to vôbec nie. Párkrát ma pekne vytočil, no získal si u mňa plusové body (nielen) za to, ako sa staral o dievčatá v klube. Bolo okolo neho celkom dosť tajomstiev, postupne, vďaka návratom do minulosti, sme si vytvárali obraz o tom, čím všetkým si musel prejsť a čo z neho vytvorilo človeka, akým je dnes. Eso z rukáva však vytiahol až v úplnom závere. Virginiu (Giu) sme už tak trochu poznali z predchádzajúcej časti, no prevažne z pracovného hľadiska, teraz sme sa dozvedeli niečo viac aj o jej osobnom živote. Stále však zostali mnohé veci nevypovedané a ešte nám chýbajú určité kúsky, aby bola celá skladačka kompletná. Ani ona nemala jednoduchý život, no nebola to žiadna krehká kvetinka, ktorá by sa o seba nedokázala postarať. Nebála sa povedať svoj názor a za svojich blízkych sa bila ako levica. Romantická linka ma bavila, zbožňujem enemies to lovers príbehy. Medzi Dorianom a Giou to iskrilo od samého začiatku, no autorka dopriala ich vzťahu čas, nič neunáhlila. Dorian bol miestami naozaj taký cukrík, ako naznačuje jeho prezývka, páčili sa mi tie jeho sladké prirovnania a lichôtky pre Giu. Veľmi ma potešilo, keď sa v príbehu objavili aj Harry a Cassie, keďže túto dvojicu zbožňujem. Koniec bol... sama neviem, čo mám povedať, lebo stále som ho nespracovala. Pripravte sa na to, že posledné kapitoly vás úplne dostanú a na konci zostanete stáť s otvorenými ústami. Už aby vyšiel záverečný diel trilógie, lebo nutne potrebujem svoje odpovede. Snáď sa ho dočkáme čo najskôr. Candy (i Habibi) nie sú pre každého. Sú tu veci, ktoré niektorým čitateľom nemusia sadnúť, prípadne pre nich môžu byť už cez čiaru (preto si radšej vopred prečítajte varovanie na začiatku knihy). Za seba vám však môžem obe knihy len odporučiť. Keby som si mala vybrať, či som team Habibi, alebo team Candy, vybrala by som si Habibiho, pretože sa mi páčil o trochu viac.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x