bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Uteč, Jane!

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Uteč, Jane!

Mladá žena, ktorá za záhadných okolností stratila pamäť, sa usiluje vypátrať pravdu, nech je akokoľvek strašná. Postupne zisťuje, že jej ide o všetko. Krok za krokom rozplieta pavučinu rafinovaného zla a uvoľňuje slučku, čo ju dusí. Svoj heroický zápas podstupuje takmer až do konca sama, obklopená nepochopením okolia i svojich blízkych. Iba nezlomná vôľa ju núti, aby sa nevzdávala a ďalej bojovala o svoj život i o bytosť, ktorá je jej najmilšia.
Napínavý príbeh, v ktorom sa ponuré šero zákerných úkladov strieda s atraktívnymi reáliami Spojených štátov, sa číta jedným dychom. Možnosť zneužitia psychiatrie a psychofarmák je stále aktuálna - a nielen v USA.
Podľahne Jane v nerovnom zápase? Vráti sa jej pamäť? Odhalí šokujúce tajomstvo a zachráni sa?

Detaily o knihe

Názov: Uteč, Jane!

Originálny názov: See Jane Run

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

fantasticka (Silvia Iľková, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
citala som ju uz velmi davno ale aspon 3x urcite ! skvela, napinava, zaujimava, sokujuce zvraty mam najradsej! tato kniha ma inspirovala precitat si vsetky od Joy Fieldingovej a nelutujem vsetky su velmi dobre napisane :)

vyborne citanie (Beáta Benická, 15.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to jedna z najlepsich knih ake som kedy precitala. Utec, Jane! je vyborne napinavo napisana kniha s postupnym rozuzlovanim prekvapujuceho zaveru. Citala som ju do hlbokej noci, kedze som sa od nej nemohla odtrhnut. Je to pribeh, ktory dokaze zmiast a v tom momente ked sa to stane vam poskoci srdce. Teraz su pulty plne knih, ktorch dej dokazu citatelia predvidat a ich obsah im nic neda. Toto je jedna z mala knih, ktore do tejto skupiny nepatria.Tato kniha ma uplne zaskocila, co ma velmi potesilo,prinutila ma mat oci stale otvorene a vnimat realitu naokolo. vrelo odporucam a prajem krasne citanie!

najlepšia!!! (Mária Kalincová, 21.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia kniha ktorú som za posledný rok čítala (a to som ich tento rok prečítala naozaj dosť). Zaujala ma už úvodnými vetami a držala ma v napätí do poslednej chvíle... Takmer som ani nedýchala :-) Skvelé a pútavé čítanie, s nenásilne zakomponovanými reáliami USA a perfektné gradovanie a zvraty v deji. Odporúčam prečítať :-) Ja som kvôli tejto knižke išla spať až nadránom...

Naj (Martina Vydumská, 6.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jedna z najlepších aké som prečítala.Kombinácia všetkého.Odporúčam aj odporúčať :)

najlepsia (eli 412, 28.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
toto je najlepsia kniha, aku som od tejto autorky citala!! pribeh napinavý az do konca. pocas deja sa vas autor pokusi zneistit, ale nedajte sa!!!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ocitla sa na Charles Street, uprostred bohatej a lákavej spleti obchodov od predajní potravín po klenotníctva a obchody so starožitnosťami, bolo tu všetko od železiarskeho tovaru po umelecké predmety. Išla sem kúpiť mlieko a vajcia?
Akýsi muž zľahka o ňu zavadil a usmial sa, ale to bola iba reakcia jednej unavenej duše na druhú na sklonku namáhavého dňa a neznamenala, že sú známi. Napriek tomu mala pokušenie chytiť toho muža za plecia a úpenlivo ho poprosiť, aby jej dal najavo, že ju pozná, v krajnom prípade by bola schopná vytriasť z neho svoju totožnosť. Ale nechala ho pokojne prejsť a chvíľkový nápad zmizol. Veď predsa nemohla oslovovať na ulici úplne cudzích ľudí, ešte by na ňu zavolali policajta. Ďalšia bláznivá ženská, ktorá sa pokúša nájsť samu seba!

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x