bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Želám si Vianoce každý deň

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 03:03

Lepšia cena: 16,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,11 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,90 €
Ušetríte: 2,79 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Želám si Vianoce každý deň

Blížia sa Vianoce. Hostinec v srdci yorkshirských močarísk sa stane nečakaným útočiskom pre šesť ľudí, ktorí hľadajú úkryt pred snehovou búrkou.
Mary už štyri roky túži, aby sa do nej jej šéf Jack zaľúbil, no on ju vníma iba ako asistentku. Spojí ich zlé počasie a dostane Mary šancu, na ktorú čakala?
Bridge a Luke sa majú stretnúť, aby podpísali rozvodové papiere. Spoločné chvíle v malej dedinke v nich však vyvolajú priveľa príjemných spomienok – a lásky?
Charlie s Robinom sú na ceste do luxusného hotela v Škótsku, kde majú prežiť výnimočné Vianoce. Vynahradí im starý hostinec drahú dovolenku a splní sa im, v čo dúfajú?
Ako spoznať, kedy ostať a kedy odísť, kedy hranice tolerovať a kedy ich posúvať?
Nechajte sa očariť príbehom o priateľstve, o láske, o smiechu, o koláčoch a o kúzle Vianoc.

Detaily o knihe

Názov: Želám si Vianoce každý deň

Objednávací kód NA673933

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemný vianočný príbeh (Kristína Rydlová, 5.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Želám si Vianoce každý deň bol veľmi príjemný vianočný príbeh plný emócií, ktorý vás pobaví i rozplače. Okrem toho, že sa odohrával počas vianočných sviatkov, ktoré majú samy o sebe svoje čaro, mu určitý magický nádych dodávalo aj prostredie menšieho opusteného hostinca, ktorý rozhodne nebol obyčajný. V príbehu sa stretávame s tromi dvojicami - manželským párom, manželmi tesne pred rozvodom a asistentkou a jej šéfom, do ktorého je už niekoľko rokov tajne zaľúbená. Všetci mali na Vianoce vlastné plány, ktoré im však zhatilo zlé počasie, vďaka ktorému boli nútení osláviť sviatky spoločne v hostinci, ktorý našli po ceste. Charlie a Robin tvorili pár už vyše 30 rokov a bolo z nich cítiť, ako veľmi sa ľúbia. Bol medzi nimi naozaj veľký vekový rozdiel (cez 20 rokov) a veľa ľudí ich vzťahu neverilo či ho odcudzovalo, no napriek všetkým problémom spolu prežili krásny život. Charlie bol elegán, ktorý si rád doprial dobré jedlo, sladkosti, pohár kvalitného alkoholu a vyžarovala z neho nesmierna pozitívna energia a životné múdro, že si ho jednoducho nešlo neobľúbiť. Robin nebol až taký uvoľnený a spontánny, ale bolo vidieť, že chcel pre svojho manžela len to najlepšie, aj keď sa občas zdalo, že mu všetko zakazuje. Bridge a Luke už spolu niekoľko rokov nežili, no ich rozvod sa stále tiahol, pretože si neustále robili naschvály a každé ich stretnutie dopadlo katastrofou. Niekedy sa správali horšie ako malé deti. Boli príkladom toho, že niekedy láska na vzťah jednoducho nestačí. Tých pár dní, ktoré boli nútení stráviť pod jednou strechou im pomohlo prehodnotiť niektoré veci, zaspomínať na staré časy a konečne celú situáciu nejak vyriešiť. Bridge mi zo začiatku nebola veľmi sympatická, no postupne som si k nej našla cestu. Luke bol pohoďák, neustále mal po ruke nejakú vtipnú hlášku (teda aspoň podľa neho) a svojim šarmom si rýchlo dokázal získať sympatie ostatných. Mary bola šikovná a dobrosrdečná mladá žena, ktorá nikdy neodmietla podať pomocnú ruku a dokázala vybaviť i nemožné. Jej šéf Jack ju však nikdy nedokázal poriadne oceniť. Počas týchto troch dní prešiel najväčšou premenou. Workoholik, ktorý žil svojou prácou, si uvedomil, že občas nie je zlé vypnúť, užívať si život... a nájsť si miesto aj na lásku. Myslíte si, že v opustenom hostinci sa nedá nič robiť? Tak to sa veľmi mýlite! Naša šestka tu toho počas pár dní zažila veľmi veľa a dokonca oslávila Vianoce vo veľkom štýle. Veď si knihu sami prečítajte a uvidíte!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x