bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sedmokráska

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:280
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:01

Lepšia cena: 10,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,28 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,95 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sedmokráska

Ľudská tvár. Hovorí sa, že málokedy je symetrická a je rozdelená na dve polovice, z ktorých jedna ukazuje, aký je človek vo vnútri a druhá, ako sa prejavuje navonok. Na prvý pohľad prezrádza rasovú príslušnosť a okrem vnútorného sveta svojho nositeľa sú na nej zapísané aj následky prekonanej choroby, či úrazu. Hrdinovia šiestej knihy slovenskej autorky Andrey Boldišovej majú svoje skúsenosti s tvárou, ktorá na prvý pohľad prezrádza inakosť. A hoci každý z nich má problém iného druhu a prekonáva ho svojím spôsobom, ich osudy sú navzájom prepletené.
Prežívajú spolu svoje trápenia, učia sa byť vo svojej krehkosti silní ako kvety sedmokrások, a zároveň tomu druhému často aj nevedomky pomáhajú vyrovnať sa s vlastnou nedokonalosťou. Veď práve nedokonalosť a nezmazateľné stopy prežitých udalostí z nás robia jedinečné ľudské bytosti. Príbeh je inšpirovaný skutočnými zážitkami autorky.

Detaily o knihe

Názov: Sedmokráska

Objednávací kód NA647825

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Z vlastných skúseností (Marta Kučerová, 6.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som kúpila mojej mame, ktorá má doma všetky Andrejkine tituly. Mala som zrovna voľný deň, tak som sa pustila do jej čítania ako prvá. Príbeh ma tak zaujal, že som ju celú prečítala za jeden deň. Myslím, že je vhodná tak pre čitateľky, ako aj pre čitateľov mužského pokolenia, nakoľko sa opisovaná problematika týka oboch pohlaví. Andie, teším sa na ďalšie tvoje diela.

Aj taký je život (Alena Precechtelová, 17.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
SEDMOKRÁSKA je najnovšia knižka od skvelej slovenskej spisovateľky Andrea Andie Boldišová. Každý človek je iný a predsa niektorý ľudia posudzujú podľa vzhľadu ľudí . Niekto má jazvy na tvári a tele po úraze , alebo ochorení . Niekto má čiernu tvár a niekto čiernu dušu . Myslím si, že je lepšie mať čiernu tvár , ako dušu a jazvy na tvári ako na srdci . Lenže niektorí ľudia to nechápu a odsudzujú . Viem o čom píšem tiež som si svoje vytrpela. O utrpení z udivených pohľadov a rečí sa dočítate v tejto skvelej knižke . Niektorí ľudia to pochopia až sa ocitnú v takejto situácii. Vtedy pochopia ako svojim správaním dokázali ublížiť. Andie ďakujem , že si napísala túto knižku. Veľmi ma potešilo, že si si dala tú prácu a všetku pomoc si si pozisťovala u odborníkov . Takže touto knižkou nielen potešíš veľa ľudí a dodáš sebavedomie , ale aj poskytuješ pomoc

Okno do duše (Pavol Klimašovský, 1.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo sa odohráva v citlivej ženskej duši, chcel by vedieť každý, aspoň trochu vnímavý muž, ktorému vnútorný svet ženy nie je ľahostajný.Snahou autorky je práve opísať nezameniteľné pocity hlavnej hrdinky, pri riešení vzniknutých situácií v jej súkromí, ale i v práci.Zároveň o pochopenie mužských pohnútok konania, z pohľadu ženy, a to bez zaužívaných predsudkov, či nejakého moralizovania.A to je, myslím, dostatočný dôvod, aby táto autentická sonda, či výpoveď, oslovila širší okruh čitateľov.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x