bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska s farbou pomaranča

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:56

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska s farbou pomaranča

Narodenie dcérky Janky dalo životu úspešnej lektorky Niki nový zmysel a spolu s partnerom Ľubošom vytvorili šťastnú rodinu. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď sa u Janky prejaví vrodené ochorenie a na povrch vypláva pravda, ktorá mala zostať navždy nepoznaná. Jankina choroba spustí reťaz dramatických udalostí v životoch dvoch rodín. Ako sa hlavní protagonisti príbehu vyrovnajú s pravdou? Kto z nich prejaví ľudskú veľkosť a kto, naopak, pred problémami utečie? Kniha je voľným pokračovaním románu „Okno do duše“, ktorý vyšiel v roku 2013.

Detaily o knihe

Názov: Láska s farbou pomaranča

Objednávací kód NA610482

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľmi pekné (Nadežda, 2.10.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Za seba môžem povedať, že sa mi kniha veľmi páčila a odporučila by som ju všetkým mladým ľuďom, ktorí plánujú rodinu a môžu sa v budúcnosti stretnúť aj s takýmto problémom.

Odporúčam (Alexandra, 2.10.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka je mojou obľúbenou a ani v tejto knihe ma jej výber nesklamal. Každá jej knižka nesie v sebe posolstvo ľudskosti, skúsenosti a pokory pred životom, nech už je osud hlavných hrdinov akýkoľvek krutý. Ukazuje spôsob, akým sa možno treba vyrovnávať s každým údelom, ktorý môže kohokoľvek z nás postihnúť.

Ďalší super príbeh (Miloslava, 8.5.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka zostala verná svojmu vysokému štandardu jazykového prejavu, ako aj téme blízkej mnohým v reálnom živote. Na túto knihu čitatelia čakali trochu dlhšie ako na tie predchádzajúce, ale oplatilo sa. Aj tým, ktorí nie sú zrovna fanúšikovia bežných životných príbehov budú knihu čítať jedným dychom, vážne. Príbeh je nielen podfarbený, ale aj vonia ako pomaranč, len sa zahryznúť. Prajem príjemné čítanie, teším sa na ďalší príbeh z pera autorky. PS: a ešte nezanedbateľná poznámka - nevyrušila ma pri čítaní žiadna chyba, preklep; vycibrene napísané, zrevidované, čo sa dnes len tak ľahko nenájde, skoro zovšadiaľ na človeka vyskakujú chyby, preklepy a pod.

Zaujímavé čítanie (Rozália, 28.4.2019) Odpovedať

Knihu mi iba požičali na prečítanie a som veľmi rada, že som ju dostala. Bola napísaná veľmi preciťujúco, príbeh išiel až pod kožu. V niektorých častiach mi aj vyšli slzy. Chválim za výbornú knihu.

Krasna obalka, aj krasna kniha (Gabika, 28.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma zaujala na pulte obalkou a velmi milo ma prekvapil aj obsah. Putavo napisany, dojimavy pribeh. Pacilo sa mi, ze autorka si overila odbornu problematiku, isla do hlbky, pribeh v jej podani posobi uveritelne a realne. Urcite odporucam.

Super (Ludo, 27.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímavá kniha zo života. Ľahko sa číta, má zápletku, aj trošku drámu...chytí Vás za srdce. Oplatí sa prečítať si ju a zamyslieť sa...o čom je život...

Výborná autorka (Danka B., 21.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorkine knihy odrážajú realitu všedného života okolo nás. Veľmi dobre sa čítajú a pri tejto poslednej som si aj poplakala. A už sa teším aký námet bude mať jej ďalší román. Autorke želám ešte veľa tvorivých síl do písania.

Vyborna kniha (Betka, 7.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujala ma obalka knihy, vynikala na pulte medzi ostatnymi. Precitala som ju za dva dni velmi sa mi pacila. Zaujimavo sa striedaju kapitoly, ale nebudem prezradzat dej. Zozeniem si aj dalsie knihy autorky. Urcite odporucam precitat si.

láska s príchuťou pomaranča (zuzu, 4.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako začať o tejto knihe.. Veľmi ma prekvapila, priam potešila moje srdce, lebo je písaná s takým citom, že aj keď poznám túto spisovateľku osobne, viem, že musí príbeh prebiehať s menším napätím a dobrým koncom. Názov knihy ma prekvapil a obálka tiež, ale po prečítaní príbehu som pochopila, že to srdce vyryté do pomaranča, má svoj význam či zosobnenie. Ako príbeh vlastne začína? Hlavná hrdinka tohto príbehu Niki, ktorá žije v spoločnej domácnosti s Ľubošom a malou dcérkou Jankou. Nič na tom nie je také zvláštne, ako v našich rodinách to býva, ale osud im nadelil niečo čo už nie je obyčajným problémom – chorobu dcéry, ktoré je zriedkavým ochorením tejto doby (hereditárna sférocytóza), je to dedičské ochorenie, ktoré sa dedí po rodičoch a tu už začína prvá zápletka príbehu, kam sa dostávame. Niki si berie za vinu chorobu svojej dcérky a priam najhoršie je, že jej nemôže nijak pomôcť len čakať a dúfať v skoré uzdravenie. Až pri rodičovských testoch zistí, že nemôže darovať transfúziu a že Ľuboš vlastne nie je biologický otec, teraz sa dostávame do druhej časti zápletky, kde vznikajú situácie, otázky či pritom nepríjemné scény. Pri ďalšom vývine príbehu vznikajú navyšujúce sa nedorozumenia, ale aj sa vracajú staré lásky z minulosti a ich životy s nimi spojenými. Ďalšou postavou tohto príbehu je Miro, ktorý tam hrá úlohu „novopečeného“ biologického otca. Zápletky naberajú na grádoch, menia sa vzťahové situácie, pochybnosti sa stupňujú v každej postave tohto príbehu. Príbeh prebieha celým dejom ohľadom choroby malej Janky a celkové výviny vzťahov ďalších postáv. Ako to celé dopadne v tejto knihe, musíte sa dozvedieť sami osobne pri čítaní tejto knihy. Odporúčam plnými všetkými hviezdami.
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x