bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomný cudzinec

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:00

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomný cudzinec

V ženskom románe sa majiteľka baru Ema zamiluje do záhadného hudobníka Matthewa, ktorý však z jej života zmizne rovnako náhle, ako sa v ňom zjavil.
A len čo sa Ema otrasie a v jej živote sa zjaví nový muž, do jej baru opäť znenazdajky zavíta tajomný cudzinec.

Detaily o knihe

Názov: Tajomný cudzinec

Objednávací kód NA644635

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

TC (Nikol, 30.8.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaciatok nicim neohuril, pokracovalo to nezaujimavo, zato zvysnu vacsiu polovicu som dala takmer na posedenie. Knihu som citala v stafete a nebola moja prva od autorky a urcite ani posledna. Pribeh sa odohrava na Slovensku a v Anglicku, ale ziadne rusive zmeny ani podrobnosti. Autorka ponukla viacere osobnosti, Max mi nesadol okamzite, zato Matew od prveho momentu, Ema a jej hlasky pobavili. Autorka sa pohrala s ich osudmi ale, ze dokonale. Nehoda, znasilnenie, smrt a aj spravodlivost dostala sancu. V pribehu ma nic nerusilo.

Ďalšia dobrá knižka od autorky (Erika, 26.6.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Matthew je hudobník, s ktorým sa Ema zoznámi v práci, v bare. Iskra preskočila hneď na začiatku a ja sa Eme ani nedivím, veď pozrite na obálku knihy.  Dohodli sa na stretnutí ešte predtým ako Matt odcestuje, no neprišiel. Trochu som si zanadávala, vy by ste si možno povedali, že nuda. Ale kdeže. Dôvod, prečo Matt neprišiel, bol naozaj vážny. Nebojte, ten vám tu neprezradím.  Autorka opäť preniesla svoj humor do knihy a z Emy spravila hrdinku, ktorá bola vtipná a nie raz som sa nad jej hláškami smiala. Taktiež pripravila niekoľko zvratov, Eme priniesla novú známosť a zároveň vrátila Matta na scénu. Zmeneného a ufrflaného. Ja som mu aj celkom rozumela a chcela som ho, nie raz, objať.  Mne autorkin štýl jednoducho sedí a už som prečítala niekoľko jej kníh, no zatiaľ nie všetky. Čo časom isto napravím.

Tajomný cudzinec (Natália Jurigová, 26.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z naj kníh aké som čítala. Nevedela som sa odtrhnúť. Výborná. Odporúčam

Autorka opäť nesklamala (Kristína Rydlová, 12.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Od autorky som zatiaľ čítala tri knihy a každá bola úplne iná. Zbožňujem jej štýl, predovšetkým zmysel pre humor, preto som sa na jej novinku veľmi tešila a môžem povedať, že som nebola sklamaná. A ten fešák na obálke je tiež veľkým lákadlom pre potenciálnych čitateľov. Autorka ma niekoľkokrát prekvapila, najskôr som si hovorila, že to bude poriadne vtipný príbeh, ktorý sa zrazu premiestnil do emotívnej roviny a v druhej polovici nadobudol ešte závažnejší tón. No už keď príbeh hneď začal zoznámením našej dvojice, bez nejakých zbytočných omáčok, tušila som, že ich vzťah bude poriadne komplikovaný a budú musieť zvládnuť viacero prekážok. Ema si ma hneď získala, páčila sa mi jej drzá povaha a podrezaný jazyk, mám rada ľudí, z ktorých doslova srší pozitívna energia. Vždy mala po ruke nejakú vtipnú hlášku, ktorá mi vyčarovala úsmev na tvári. Autorka jej toho na plecia však naložila dosť, takže miestami mi jej bolo veľmi ľúto, najmä v druhej časti príbehu. Matthewa sme mali možnosť spoznať z viacerých stránok, ako veľkého pohoďáka a vtipálka, ale aj ako mrzúta, ktorý od seba všetkých odháňal a neraz im chtiac-nechtiac ubližoval. Na druhej strane, nemôžeme sa mu čudovať, keď sa ocitol v takej situácii. Maxa som vnímala ako sympaťáka a hovorila som si, že na Emu čaká naozaj ťažké rozhodovanie... ukázalo sa, že môj úsudok na ľudí (aj tých knižných) nie je zrovna najlepší. Len by ma zaujímalo, či to na začiatku tak dobre hral, alebo všetko zapríčinili určité veci, ktoré sa dozvedel. Na knihe sa mi tiež páčilo, že jej dôležitou súčasťou bola hudba. Ema aj Matthew sú obaja hudobníci, takže sa tu veľa spievalo a hralo na gitare. Väčšinou som lenivá vyhľadať nejakú skladbu, ktorá sa v príbehu spomína, ale teraz som si jednoducho musela vypočuť Love of My Life.

Tajomný cudzinec (Eva, 8.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Takého tajomného cudzinca by som chcela stretnúť aj ja , veľmi pútavy a zaujmavý príbeh , mieatami som bola napätá ako to dopadne , ale nakoniec to nepoviem radšej si to prečitajte stojí to za to

Odporucam (Lota, 2.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma zaujala najskor obalom neskor obsahom. Lahko sa citala, zo zaciatku nezvyk na steklive pasaze. Kniha gradovala postupne. Pri konci bol zaujimavy zvrat. Odporucam
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x