bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zakázané pokušenie

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:327
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:58

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zakázané pokušenie

SVADBA ICH NAJLEPŠÍCH PRIATEĽOV, ALKOHOL A VZÁJOMNÁ PRÍŤAŽLIVOSŤ. NEBEZPEČNÁ KOMBINÁCIA, KTORÁ VYÚSTI DO KRÁTKEHO VÁŠNIVÉHO ROMÁNIKU, PO KTOROM NASLEDUJE OBLIGÁTNE: „ČO SA STANE VO VEGAS, OSTÁVA VO VEGAS.“

Čo ak sa to však zopakuje a obaja zúčastnení sa odrazu ocitnú v situácii, ktorá je pre jedného pohromou a pre druhého nečakanou príležitosťou, v ktorú už nedúfal?
Jana si z mladosti nesie ťažké bremeno a už dávno rezignovala na niečo, čo by iní nazvali normálnym životom. Šimon je vtipný, úspešný, šarmantný a sexi a v živote mu chýba už iba jedno. Už dávno však pochopil, že niektoré sny ostanú navždy iba snami. Osud však obom poriadne zamieša karty a ich cesty spojí pre oboch naozaj nečakaným spôsobom.
Dá Jana sama sebe ešte jednu šancu na šťastný život? Je Šimon naozaj taký dokonalý, ako sa na prvý pohľad javí? Alebo pred ňou skrýva tajomstvá, ktoré potichu tikajú ako časovaná bomba, ktorá v okamihu všetko zničí?

Detaily o knihe

Názov: Zakázané pokušenie

Objednávací kód NA654319

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Recenzia (Viktória Bernátová, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zakázané pokušenie je voľným pokračovaním knihy Dotyky vášne, ale aby ste lepšie pochopili dej odporúčam prečítať aj Dotyky vášne. Táto kniha bola oveľa smutnejšia ako spomínaná prvá kniha, aj keď ma miestami dokázal rozosmiať autorkin typický humor, ktorý som si veľmi obľúbila. Riešili sa tu ťažké témy, s ktorými sa autorka citlivo popasovala. Postavy sme poznali z predchádzajúcej knihy - Šimon a Janka. Šimon mi prišiel dokonalý, aj keď v tejto knihe urobil nejaké hlúposti, stále ho nedokážem nenávidieť, ale v niektorých situáciách som pochopila jeho konanie. Janka mi v prvej knihe jej správaním liezla na nervy, ale v tejto som si k nej našla cestu a prišla mi viac zrelá a potom čo si zažila a čo sa jej prihodili mi to bolo ľúto. Vzťah medzi Šimonom a Jankou bol ako na húsenkovej dráhe. Raz som sa s nimi smiala a potom som smútila, za to čo zas vyviedli. Páčilo sa mi, že je kniha písaná z pohľadu Jany a Šimona, pretože som ich viac dokázala pochopiť. Veľmi ma potešilo, že sme sa v príbehu dozvedeli viac aj o Erikovi a Kristíne, medzi ktorými bolo tiež chvíľu napätie, ale potom sa všetko dalo doporiadku. A som rada, že sme mohli spoznať aj Elu. Ako v minulej knihe, tak aj v tejto bolo neskutočne veľa nečakaných momentov a zvratov nad ktorými som otvárala ústa, pretože ma až tak šokovali. Koniec bol krásny až dojímavý a úprimne, som ani nečakala, že sa kniha takto skončí, ale som naozaj šťastná a bude sa mi s postavami ešte ťažko lúčiť.

Dočkali sme sa milovaného Šimona! (@jedna_zenska, 4.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Pre lepšie pochopenie príbehu vám jednoznačne odporúčam prečítať si najprv Dotyky vášne a až potom sa vrhnúť na toto Zakázané pokušenie. Samozrejme, kto chce byť rebel, môže si knihu prečítať aj samostatne. Stretávame sa tu s postavami, ktoré už poznáme, najlepšia kamoška Kristíny- Janka a najlepší kamoš Erika- Šimon. V knihe sa často objavuje aj náš pár K+E, čiže ak zbožňujete Dotyky (tak ako ja), budete sa tomu tešiť. Celkom som sa obávala, ako príbeh vypáli, keďže Jana nebola v Dotykoch tou najlepšou postavou a nesprávala sa práve ako naj kamoška. Bola som veľmi zvedavá, čo jej autorka nadelí, aká bude a aký bude jej vývoj, a že som ostala milo prekvapená. Z neobľúbenej postavy sa stala obľúbená. Musím sa priznať, že ja som zápletku príbehu uhádla ešte pred vydaním knihy, keď som si s autorkou písala a predostrela jej svoju nevyžiadanú teóriu. Ale viete čo? Vôbec mi to nevadilo. Z prvej knihy vyplýva naozaj množstvo zápletiek, ktoré by mohla autorka použiť a ďalej rozvíjať, že som rada, že pokračovala presne na tej vlne a nesnažila sa to nejako extra kombinovať. Príbeh je, ako sme už u tejto našej autorky zvyknutí, sexi-vtipne-sarkasticko-ironicky, čo ja milujem! Je plný doberania a vášnivých hádok, sexi atmosféry, napätia, zamotaných situácii a nevypovedaných tajomstiev, no aj klamstiev, ktoré nám dokážu zničiť život a stiahnuť so sebou aj iných. Autorka vytvorila medzi postavami Janky a Šimona skvelú dynamiku, vsadila na vzťah od nepriateľstva k láske alebo teda “neznášame sa, ale vyspíme sa spolu”. Na mňa toto vždy zaberie, a ak aj na vás, tak sa určite začítajte do tohto príbehu, ktorý nie je len nejakým eroticko-romantickým pokračovaním, ale schováva v sebe pár veľmi bolestných vecí, ktoré sa ťažko prekonávajú. Či ich prekonajú aj naše postavy si budete musieť prečítať.

Šimon je späť (Kristína Rydlová, 18.9.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Zakázané pokušenie je voľne pokračovanie príbehu Dotyky vášne, preto odporúčam prečítať si obe časti. Šimona sme v predchádzajúcej časti spoznali ako skvelého kamaráta, na ktorého sa mohli Kristína a Erik vždy spoľahnúť, nikdy im neodmietol pomôcť a tak nejak zachraňoval ich vzťah... jednoducho dokonalý chlap. Šimona si zamilovali mnohé čitateľky...priznávam, že ja tiež. Teraz však jeho dokonalosť nadobudla výraznejšie trhliny. Boli tu momenty, kedy by som ho najradšej prefackala. Rozumiem, že nemal (vždy) zlé úmysly, len by neuškodilo, keby sa občas pozrel na všetko aj z pohľadu ďalších ľudí. Ale samozrejme, ani teraz nechýbal jeho šarm, ktorým si nás predtým získal (najmä, keď sa jeho vypäté emócie trochu skľudnili). S Janou to bolo zasa naopak. Hoci sa v jednotke objavila len párkrát, bola vykreslená ako "problematická" žena, ktorá strieda jedného chlapa za druhým, užíva si život a nič neberie príliš vášne. Teraz sme mali možno spoznať jej druhú stránku, odhaliť dobre skrývané tajomstvá a dozvedieť sa viac o jej minulosti. Snažila sa začať žiť odznova, viac sa o seba starať, no nemala to jednoduché, keďže mnohí jej jej minulosti často pripomínali, mali voči nej predsudky a odsúdili ju skôr, ako ju stihli spoznať. Priznávam, že niekedy som s jej správaním nebola stotožnená ani ja, ale keď som ju viac spoznala, dokázala som jej lepšie porozumieť. Autorka jej toho navalila na plecia dosť veľa. Jej trápenie som prežívala spolu s ňou. Držala som jej palce, aby konečne našla svoje šťastie, pretože si ho po tom všetkom, čím si prešla, naozaj zaslúžila. Nebudem klamať, niekedy som mala na oboch veľké nervy, najmä v prvej časti knihy (podľa mňa sa mali o všetkom viacej porozprávať a spoločne hľadať nejaké riešenie/kompromis, ale sama by som sa v podobnej situácii nechcela ocitnúť a vôbec neviem, čo by som urobila, takže ich nemôžem súdiť). Ich vzťah/nevzťah bol ako na horskej dráhe. Mňa osobne viac bavila druhá polovica kniha, ktorá bola nabitá emóciami a často som mala slzy v očiach. Kniha sa mi čítala ľahko a rýchlo, mám rada autorkin zmysel pre humor. V príbehu dostali veľký priestor aj Erik s Kristínou, čo ma potešilo, rada som sa dozvedela, ako sa im darí aj po určitom časovom odstupe. Budem úprimná, niektoré autorkine knihy sa mi páčili trochu viac, ale aj táto dilógia určite stojí za prečítanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x