bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pekáreň v Brooklyne

Vydavateľ: Grada Publishing (Grada Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:368
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 13,34 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,69 €
Ušetríte: 2,35 € (zľava 15%)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pekáreň v Brooklyne

Pohodlne sa usaďte na svojom obľúbenom gauči a užite si neopakovateľné chvíle pohody pri voňavej kávičke a chutnom koláčiku. Pekáreň v Brooklyne vás unesie na dobrodružný výlet do mesta, ktoré nikdy nespí. Nechajte sa strhnúť romantikou a príbehom plným voňavej kávy.

Spomínate si ešte na Sophie, gastronovinárku z Kaviarne v Kodani, z ktorej sa stala Katina vynikajúca priateľka? Vo voľnom pokračovaní série Romantické úteky je to práve Sophie, ktorá sa vydáva na dobrodružnú cestu do New Yorku.
Ubytuje sa nad maličkou pekárňou sympatickej Belly, ktorá pečie tie najúžasnejšie koláčiky a torty v celom Brooklyne. Sophie sa u nej cíti ako doma a ani sa nenazdá a všetok svoj voľný čas trávi v jej pekárni, kde Belle pomáha s pečením dobrôt. Veľmi rýchlo sa spriatelí aj s jej mimoriadne šarmantným, obletovaným a úplne neodolateľným bratrancom Toddom, ktorý má len jednu chybu – odmieta akýkoľvek vážny vzťah. Lenže ten nehľadá ani láskou sklamaná Sophie, a tak ich priateľstvu zdanlivo nič nestojí v ceste. Sophie postupne zisťuje, že lásku netreba naháňať. Nájde si nás totiž často práve vtedy, keď ju prestaneme hľadať.

Detaily o knihe

Názov: Pekáreň v Brooklyne

Originálny názov: The Little Brooklyn Bakery

Objednávací kód NADBK87561

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Najlepšia zo série (MartinaF, 10.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja druhá kniha z tejto milučkej série a mne nezostáva nič iné, len v nej pokračovať. Ak hľadáte oddychovky, veľa jedla v knihách a vskutku príjemné postavy (aspoň doteraz mi žiadna neprekážala), tak určite siahnute po sérii Romantické úteky. Pekáreň v Brooklyne bola mne témou veľmi blízka. Milujem jedlo, milujem ho hodnotiť, porovnávať, ochutnávať, fotiť…a v tejto knihe som toto všetko dostala. Hlavná postava Sophie je gastronovinárka a jej práca ju zavedla až do samotného Brooklynu. Sophie sme mali možnosť spoznať už v Kaviarni, kde som si ju veľmi obľúbila a na jej príbeh som sa veľmi tešila. Mám pocit, že táto kniha bola trošku slabšie napísaná, než prvá, ale témou sa mi páčila o niečo viac. Koniec knihy by ste už podľa anotacie vedeli odhadnúť, ale…človek niekedy potrebuje šťastné konce. Ten pocit, keď môže vypnúť, nechať sa unášať koláčmi, flirtovaním a škriepením hlavných postáv, nad ktorým by ste bežne prevracali očami, ale teraz si to vychutnávate. Knihu som si veľmi užívala a dostala som od nej to, čo som potrebovala. Už teraz sa neviem dočkať, kedy prečítam aj zvyšok série. A ehm, teraz, ked nad príbehom premýšľam, tak by som si aj dala nejaký ten koláčik.

Najlepší diel série (Laura Löbbová, 7.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvý diel série romantických útekov, Kaviareň v Kodani, si ma absolútne získal ako postavami tak aj miestom. Páčilo sa mi, že vďaka knihe som spoznala krajinu a ešte zopár dní myslela na to ako veľmi by som tam chcela ísť. Bola som prirodzene veľmi zvedavá na ďalšie knihy a krajiny, ktoré vďaka tejto autorke spoznám. Musím povedať, že Pekáreň v Brooklyne bola za mňa ešte lepšia! Postavy mi sadli ešte viac, najmä tá mužská, Todd , ale aj Sophie, ktorú som si obľúbila už v prvom dieli série, bola skvelá. Medzi postavami bola chémia, prirodzenejšie rozhovory a to čo bolo medzi nimi som im absolútne verila. Pekárničkou sa mi autorka taktiež trafila do vkusu viac ako kaviarničkou (nepijem kávu a milujem sladké), čo spôsobilo, že som si opisy pečiviek a koláčikov vychutnávala na 100%. Jediné, čo bolo podľa mňa trošku slabšie ako v prvom dieli je opis prostredia. Nebol zlý, ale neprišiel mi tak prepracovaný ako v Kodani. A možno ma len viac zaujali postavy a jedlo, tak som prostredie už vnímala menej. Každopádne bolo to skvelé a túto sériu si určite dajte. Ideálne v lete, je to taká ľahká romantická oddychovka, s ktorou precestujete zopár krajín.

príjemné čítanie (Sabína Peterova, 27.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Ak ju mám porovnať s Kaviarňou v Kodani, tak táto Pekáreň v Brooklyne ma oslovila viac, viac zaujala, ale u mňa je to stále taký priemer. Romantické duše by určite tlieskali tejto knihe, ale mne to u knihy dáko stále nestačí. Mám rada romantické knihy, ale zas čakám aj od romantiky trochu “viac”. Aby kniha mala nejaký zaujímavý dej, niečo nečakané by som uvítala, niečo nepredvídateľné, prekvapujúce, čo by ma nútilo knihu neodložiť z ruky, kým ju neprečítam aj keby malo byť ráno 5:00. Boli pasáže, kde som ju naozaj zatvárala a púšťala sa len ťažko do čítania. Ale! V tejto časti ma zas niečo bavilo o trošku viac ako v predošlej. Ak mám pravdu povedať, kniha ma začala baviť niekde za polovicou. Od začiatku som síce tušila, s kým Sophie skončí, ale tu v tejto knihe ma aj dej trošku, trošku naozaj, že bavil. Oddychové čítanie, no za mňa miestami aj uspávajúce. Čo, ale musím vyzdvihnúť sú zas výborné opisy miesta, spoznáte Brooklyn, ocitnete sa v ich uličkách a v krásnej pekárni… tak pri čítaní určite dostanete chuť na nejaký ten koláčik alebo nejakú sladkosť. Ak máte radi romantiku, sladké prechádzky, radi si pri knihách oddýchnete a chcete precestovať na tieto všetky miesta, tak séria je súdená práve pre vás. Toto je čisto subjektívne hodnotenie, čo sa páči mne, vám sa nemusí alebo naopak.

príjemná oddychovka (Radka, 4.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha bola mojou prvou od autorky. Ide o príjemné oddychové čítanie. Prostredie, v ktorom je príbeh situovaný u mňa vyvolávalo neustálu chuť na sladké a pocit, že treba niečo upiecť :) Postavy boli sympatické, štýl písania skvelý a dej plynul úplne sám. Nemyslela som si, že kniha sa mi bude až tak páčiť, takže určite dám v budúcnosti šancu aj ostatným častiam...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x