bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Koniec všetkého

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Koniec všetkého

Amanda a Clay vyrážajú so svojimi deťmi Rose a Archiem na zaslúženú dovolenku mimo rušného New Yorku. Na niekoľko dní sa ich rajom na zemi stáva luxusný rodinný dom v lese, kde si môžu užívať pokojné chvíle. Jedného večera však bezstarostný odpočinok naruší klopanie na dvere. Ruth a George, majitelia domu, prinášajú znepokojujúce správy. Mesto zasiahol výpadok prúdu, telefónne linky sú hluché a bez internetu a z televízie sa nedá dozvedieť, čo sa vlastne deje. Situácia sa začína zhoršovať. Už to nie sú len tajomné zvuky a podivné správanie zvierat. Mladý Archie ochorie, vypadajú mu zuby, no dobre na tom nie sú ani ostatní. Ako nájsť pomoc vo svete, z ktorého sa vytratili všetky istoty?

Z anglického originálu Leave The World Behind (Ecco, an imprint of HarperCollinsPublishers 2020) preložila Jana Seichertová.

Detaily o knihe

Názov: Koniec všetkého

Originálny názov: Leave the World Behind

Objednávací kód NA205105

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Koniec všetkého (František Baláž, 20.10.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Koniec všetkého som vyhral pred rokom na bux. Strašne ma kniha zaujala čakal som niečo o konci sveta ale bolo tocelkom sklamanie z knihy. Je to len o rodinke na konci sveta. Celkom prijemne čítanie ale za mňa priemerná kniha :(

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Čo ak hľadá orientačný bod, ktorý v skutočnosti neexistuje? Clay si vybral z vrecka telefón, hoci vedel, že pri šoférovaní by sa naň nemal dívať. Prekvapilo ho, že nefunguje. Pravdaže nefunguje, spomenul si zrazu. Práve preto sa vybral na túto pochôdzku. Nie preto, aby si kúpil ľadovú kolu. Išiel hľadať pomoc, aby ostatným dokázal, že je muž a situáciu má pod kontrolou. Teraz sa však stratil a cítil sa ako blázon.
Hodil telefón na sedadlo vedľa seba. Jasné, že nemíňal iné autá. Tieto vidiecke cesty postavili, aby uľahčili život malej hŕstke ľudí. Deň mu pripadal čudný iba preto, lebo aj minulá noc bola čudná. Trochu zablúdil, ale správnu cestu napokon nájde, nezašiel až tak ďaleko, aby potreboval zachrániť. Spomenul si, ako raz vláda poslala helikoptéry po nespoločenských čudákov, ktorí trvali na tom, že budú žiť v horských oblastiach s častým výskytom požiarov. Tí ľudia považovali oheň za pohromu a nechápali, že je dôležitou súčasťou životného cyklu lesa. Starý zhorel a namiesto neho vyrástol nový. Clay pokračoval v jazde. Čo iné mu zostávalo?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x