bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vianočná láska

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:57

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vianočná láska

Po nepríjemnom rozchode so snúbencom sa večná optimistka Evie Millerová presťahuje do dedinky Willowbrook, aby si konečne splnila sen a venovala sa tomu, čo ju najviac teší a na čo má talent. Pre finančné problémy sa jej však nedarí celkom podľa očakávania.
Aj Jake Hartwood sa usiluje vyrovnať sa s minulosťou. Po smrti manželky je odhodlaný nikoho si už nepustiť k telu. A už vôbec nemá chuť sláviť via-nočné sviatky.
Evie s Jakom sa dohodnú, že pred Vianocami uniknú na dovolenku do Pro-vensalska. Dokáže však ich priateľstvo vzdorovať čaru sviatkov? A čo ak je-den z nich začne cítiť čosi viac?

Detaily o knihe

Názov: Vianočná láska

Objednávací kód NA630761

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ďalší diel? (El, 14.1.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať , či bude aj ďalší diel?

Ďalší diel? (bux.sk, 18.1.2021) Odpovedať

Dobrý deň, autorka napísala tri ďalšie novely, ktoré ešte nie sú preložené v slovenskom jazyku.

Odporúčam (Knizkomolka Lenka, 16.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pekná romantická kniha so zimno-vianočnou atmosférou. Ja obľubujem takéto príbehy, žiadne veľké drámy len milý (nie nudný) príbeh so sympatickými postavami. V príbehu sa spája anglický vidiek ( tieto ich ospalé mestečká v Cornwall majú vždy neuveriteľné čaro) s postavami, ktoré sa nie tak celkom tešia na vianoce. • Jake je cynický, sarkastický, hrubo úprimný, pesimistický, uhundraný a vo svojom vnútri najmä neuveriteľne smutný. Osamote sa chcel iba ponoriť do svojich spomienok a snažil sa vyhýbať akejkoľvek socializácií. A túto samotu mu zrazu začala narúšať vždy veselá, optimistická a trochu (dosť :-) ) nemotorná Evie, ktorá mala v povahe podávať pomocnú ruku. I keď jej najbližší jej riadne narušili sebadôveru, ona aj naďalej v každej situácií videla len pozitíva. • Ale ako to býva protiklady sa priťahujú ... aj keď občas to chce dlhú cestu, sprevádzanú niekoľkými náhodami a občas aj nehodami so snehom a jedným dalmatíncom... • Veľmi sa mi páčilo ako sa vyvíjal ich vzťah, ako sa doberali, uťahovali si zo seba, ako boli k sebe úprimní a navzájom si pomáhali uzdravovať duše lebo niektoré srdcia potrebujú viac času na uzdravenie. • Bol to milý, romantický príbeh ako stvorený na čítanie pri krbe, zachumlaný v deke s vianočným punčom v ruke...ak teda hľadáte oddychovku tak túto určite odporúčam. • Bonusom je krásna obálka s milými detailami, ktoré súvisia s príbehom.

Príjemný príbeh, ktorý vám vyčaruje úsmev (Kristy.Books, 6.11.2020) Odpovedať

príjemné čítanie
Vianočná láska je milá oddychovka odohrávajúca sa v prostredí malebnej anglickej dedinky. Už od začiatku vo mne vyvolala hrejivý pocit a musela som sa celý čas usmievať. Presne takúto knihu, ktorá mi zlepší náladu, som teraz potrebovala, a tak som ju prečítala na jeden záťah. Síce to podľa názvu a obálky vyzerá ako klasický vianočný príbeh, ale nie je to úplne tak. Príbeh sa odohráva v zimných mesiacoch, ale Vianoce nehrajú prím, skôr sú len príjemným pozadím. Hlavnou hrdinkou je večne usmiata a pozitívne naladená Evie. Je síce trošku nemotorná a každú chvíľu niečo vyvedie, ale inak je to úplné zlatíčko. Bývalý snúbenec i jej rodičia ju neustále kritizovali, takže jej sebavedomie je na bode mrazu. Otvorila si svoj vysnívaný obchod a chce im dokázať, že sa o seba dokáže postarať sama. Jakeovi pred dvoma rokmi zomrela manželka a od vtedy sa úplne uzavrel. Rozhodol sa presťahovať, aby ho konečne všetci prestali otravovať. Má svojho psa Smoka a nikoho iného vo svojom živote nepotrebuje. Od kedy sa však jeho cesty začali krížiť s Evie, má pocit, že konečne zasa trochu žije. To ich neustále doberanie som si veľmi užívala, bola to podarená dvojica. Ich prvé stretnutia síce nedopadli práve najlepšie, ale o to viac ma bavilo sledovať, ako sa postupne ich vzťah vyvíja. V príbehu sa tiež rieši smrť blízkeho človeka a vyrovnávanie sa so stratou, takže nebola núdza ani o emotívne momenty. Trošku mi to pripomínalo také typické romantické filmy, čo každú chvíľu bežia v telke, ku ktorým si počas sychravých dní sadnete zabalení do deky so šálkou čaju a na záver si zasnívane vzdychnete. Ja som si príbeh nesmierne užila, ani som nečakala, že ma tak chytí, ale kto by odolal vtipným hrdinom a rozkošnému psovi? Veľmi sa mi páči obálka, ja tieto vianočné obálky proste zbožňujem.

Ekniha (Ľuba, 20.10.2020) Odpovedať

Dobrý deň, kedy bude kniha vydaná ako e-kniha ? Ďakujem.

Ekniha (bux.sk, 21.10.2020) Odpovedať

Dobrý deň, e-kniha bude dostupná od budúceho týždňa.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x