bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zázračný svet Atlantídy

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:290
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša cena: 8,80 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 4,10 € (zľava 32%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: KNIHA
cena od: 3,28 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zázračný svet Atlantídy

Zatiaľ čo hodiny nemilosrdne odrátavajú posledné momenty do zániku ľudstva, tím vedcov je rozhodnutý riskovať všetko pre odhalenie tajomstva minulosti.

Severné Maroko: doktorka Kate Warnerová zastavila globálnu pandémiu a myslela si, že môže vyliečiť aj samu seba. Mýlila sa. A dostatočne neodhadla ani silu dopadu atlantídskeho sprisahania. Ľudstvo čelí novej hrozbe. Nepriateľovi, akého si ani nedokážete predstaviť. Jej vlastný čas sa kráti, reálne sa začína rysovať absolútny kolaps ľudskej civilizácie, a vtom sa objaví nová nádej: kódovaná správa od potenciálneho spojenca.

Observatórium Arecibo: Mary Caldwellová celý svoj doterajší život strávila čakaním, pozorovaním hviezd a hľadaním známok inteligentného života mimo nášho sveta. Keď sa jej sen konečne splní, Mary sa zrazu ocitá v boji, ktorý je starší ako ľudská rasa a v stávke je oveľa viac ako si pôvodne myslela. Musí sa rozhodnúť komu veriť, lebo niet miesta, kam by sa skryla a sama to nezvládne.

Antarktída: v nadväznosti na udalosti v predchádzajúcej knihe Desivý mor Atlantídy sa Dorian Sloane stáva bábkou v rukách Aresa a nástrojom na vykonanie jeho tajomného plánu. Keď sa Dorian rozhodne prevziať kontrolu nad situáciou, Ares rozpúta katastrofu, ktorou sa všetko zmení. Celý svet je schvátený a Ares odhaľuje skutočný charakter kataklizmy ohrozujúcej ľudstvo. Dorian nakoniec súhlasí, že sa podujme na poslednú misiu: nájsť a zavraždiť Davida Valeho a Kate Warnerovú. Tentoraz nebudú žiadni väzni. Príkazy sú jasné: nájsť a zničiť. Doriana motivuje odmena, ktorú mu Ares sľúbil: na druhej strane naňho čaká záchrana a odpovede na jeho vlastné otázky, ktoré ho trápia celý život.

Kate, David a ich tím sa s Dorianom v pätách zúfalo ženú troskami atlantídskej lode na Zemi, potom vedeckými stanicami Atlantídy roztrúsenými po celej galaxii a dostávajú sa až do minulosti mysterióznej kultúry, ktorej tajomstvá by mohli zachrániť ľudstvo v jeho najtemnejšej hodine. S ohrozením vlastných životov a s míňajúcim sa časom sú Kate, David a Dorian vystavení konečnej skúške.

Nenechajte si ujsť pokračovanie titulu Desivý mor Atlantídy!Zázračný svet Atlantídy je treťou knihou z trilógie Záhada pôvodu, z ktorej sa v USA predalo jeden a pol milióna výtlačkov. Tento kasový trhák bol preložený do osemnástich jazykov a onedlho bude pretvorený na filmové veľdielo, pretože filmová spoločnosť CBS Films pripravuje sfilmovanie celej série.

Detaily o knihe

Názov: Zázračný svet Atlantídy

Objednávací kód NADBK12626

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x