bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prekliaty princ

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:Royalovci (2.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:296
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,23 € (vrátane DPH)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prekliaty princ

Reed Royal má všetko, na čo si spomenie – atraktívny vzhľad, spoločenské postavenie, peniaze. Dievčatá stoja v radoch, aby si s ním vyšli na rande, chalani mu závidia. Ale Reedovi nikdy nezáležalo na ničom okrem rodiny, kým sa v jeho živote neobjavila Ella Harperová. To, čo sa pôvodne začalo ako prejav čírej nenávisti k otcovej zverenkyni a plán, ako jej urobiť zo života peklo, sa postupne zmenilo na túžbu mať Ellu po svojom boku a chrániť ju. Stačila však jedna zbytočná chyba a Ella ušla z Reedovho náručia. U Royalovcov nastal zmätok. Reedov svet sa rozpadá, Ella ho odmieta a tvrdí, že sa navzájom ničia. A MOŽNO MÁ PRAVDU. Tajomstvá. Zrada. Nepriatelia. S ničím podobným sa Reed doposiaľ nestretol. Ale ak chce získať svoju princeznú späť, musí dokázať, že on za jej lásku stojí. Prekliaty princ je druhý diel knižnej série o bohatej rodine Royalovcov.

Z anglického originálu Broken Prince (EverAfter Romance 2016), preložila Eva Rebollo.

Dostupné verzie titulu

Prekliaty princ Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Prekliaty princ

Originálny názov: Broken Princ

Objednávací kód NA203481

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Menšie sklamanie... (Klára Kocúrová, 9.3.2023) Odpovedať

priemerná kniha
Dvojka sa mi páčila menej ako jednotka. Väčšinu knihy sa točíme okolo toho istého. Odpustí mu? Neodpustí mu? Už mi to riadne liezlo na nervy a na záver bola akcia aj napätie. Ak sa to nerozuzlí v trojke tak už na to nebudem mať nervy. Opäť prehnaný vek 17+, keďže k pohlavnému zblíženiu ani nedošlo a dovolím si povedať, že táto kniha je oproti jednotke úplné lážo-plážo. Aby som nebola len kritická, iskra medzi Ellou a Reedom tam je, kniha sa číta rýchlo a chcete vedieť čo sa stane. Za mňa to však mohlo byť spracované trošku lepšie a verím, že trojka mi vyrazí dych! :)

Prekliaty princ - 2. diel zo série Papierová princezná (Emília Balková, 5.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
V druhej časti začíname Reedovým pohľadom na záverečnú zápletku z prvej časti. Veľké plus, lebo sa osobne rada dívam na takéto veci z dvoch uhlov pohľadu. Útek Elly z domu spôsobil veľa problémov a to najmä medzi bratmi, ktorý inak vždy a za každých okolností držali spolu. Jej príchod späť bol na mňa dosť urýchlený, lebo som tam čakala trochu viac popisu, ako ju našli a ako ju presviedčali, aby sa vrátila. To, ako neverila takmer nikomu a hlavne nie Reedovi po svojom návrate, bolo určite pochopiteľné a to je ďalšie plus, že hoci ho chcela, aj tak si od neho chcela držať odstup, lebo mu nedokázala odpustiť. Vysvetlenie celej ich záležitosti a nakoniec znovu získaná dôvera na seba nechali čakať o niečo dlhšie, ale napokon to zvládli spolu. Závere knihy je opäť prekvapivý a treba sa hneď pustiť do tretej časti.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Callum, ja len... nepatrím sem, jasné? Nie som nijaká bohatá princeznička, ktorá chodí na prestížnu strednú a k večeri si nalieva tisícdolárové šampanské. To nie som ja. Nie som ani bohatá, ani elegantná...“
„Ale si!“ preruší ma. „Si veľmi, veľmi bohatá, Ella, a už sa s tým zmier. Otec ti zanechal majetok a v najbližšom čase si sadneme s právnikmi a dohodneme sa, ako s peniazmi naložíš. Investície, správa majetku a podobné záležitosti. Okrem toho...“ vytiahne z vrecka koženú peňaženku a podá mi ju. „Tvoje mesačné vreckové, ako sme sa dohodli, a kreditná karta.“
Zakrúti sa mi hlava. Odkedy som odtiaľto odišla, riešila som iba Reeda s Brooke. Celkom som zabudla na dedičstvo po Stevovi.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x