bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mesto nebeského ohňa

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:47

Ďalšie podoby titulu:
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mesto nebeského ohňa

V epickom finále Nástroje smrteľníkov – najpopulárnejšej mestskej fantasy súčasnosti – sa musí Clary s ostatnými Tieňolovcami postaviť najväčšiemu zlu na svete: Clarinmu bratovi.

Nočné mory sa stali skutočnosťou. Sebastianovi Morgensternovi sa podarilo rozdúchať nepokoje medzi Tieňolovcami. S Pekelnou čašou v rukách premieňa Tieňolovcov na temné stvorenia, ktoré sa musia postaviť proti vlastným rodinám i milovaným. Vystrašení Tieňolovci hľadajú útočisko v Idrise, no so všetkými bojovníkmi proti temnote za začarovanými hranicami ich domoviny, kto ochráni svet pred démonskou inváziou? Keď sa prezradí najhrozivejšie sprisahanie proti Tieňolovcom v dejinách, Clary, Jace, Isabelle, Simon a Alec musia zutekať pred hnevom Rady. Na ceste za zbraňou schopnou zničiť Sebastiana vkročia do démonských dimenzií, kam Tieňolovci nikdy nezavítali a z ktorých sa ešte žiaden smrteľník nevrátil živý...

V šiestom a poslednom pokračovaní celosvetovo megaúspešnej ságy Nástroje smrteľníkov musia čitatelia obetovať životy obľúbených hrdinov, vzdať sa lásky, pre ktorú mnohí padli, a vyrovnať sa so zmenou sveta, ktorý už nikdy nebude taký ako predtým.

Detaily o knihe

Názov: Mesto nebeského ohňa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jedna z najlepších knižných sérií ... (Janka, 10.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto sériu som si zamilovala už od prvej knihy. Nekonečne dlho som čakala, až sa mi do ruky dostane posledná časť, Mesto nebeského ohňa. A musím povedať rozhodne ma nesklamalo. Veľkolepé finále - perfektnej série. Keď sa zdalo, že viete čo sa ďalej stane, vždy sa našlo niečo, čo človeka prekvapilo. Musím povedať, že pri žiadnej knihe som ešte neplakala toľko ako pri tejto – poslednej. Totižto, keď som dostala do rúk Mesto nebeského ohňa nemohla som sa dočkať keď budem na konci a budem vedieť ako sa to všetko skončí.. Dnes som knihu dočítala. Je mi neuveriteľne smutno, že je koniec príbehov Clary a jej spoločníkov . Kniha bol skvelá. Séria Nástroje smrteľníkov je jedna z najlepších aké som kedy čítala. ( Pekelné stroje - ani nehovorím :D ) Pri niektorých dialógoch som sa veľmi nasmiala, pri iných som smútila. Splnil sa mi veľký sen týkajúci sa Tessy z Pekelných strojov! 3:) Všetko, po čom som túžila sa splnilo a ja sa klaniam pred Cassandrou Clare a pred úžasným svetom, ktorý vymyslela a ktorý môj život od základov zmenil, samozrejme k lepšiemu. Touto sériou som žila takmer dva roky a teraz sa príbeh končí a spolu s ním odchádza aj kúsok mojej duše, ktorý ostal v Tieňosvete spolu s Clary, Jaceom, Alecom, Isabelle, Magnusom, Simonom a ostatnými <3 Nikdy nezabudem... Naozaj jedna z najlepších kníh, aké som kedy čítala. Cassandra je naozaj zázračná autorka a vytvorila naozaj senzačnú sériu. Odporúčam určite každému milovníkovi fantasy ! Celú sériu určite odporúčam .... a teším sa na nové, ktoré nám Cassandra ponúkne.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x