bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pakistanská princezná

Vydavateľ: Via Bibliotheca (Via Bibliotheca, s. r. o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pakistanská princezná

Príbeh SLOVENSKEJ autorky od ktorého sa nebudete vedieť odtrhnúť, plný iskrenia a erotiky, cez ktorý spoznáte aj novú krajinu a životy ľudí v nej.Kniha PAKISTANSKÁ PRINCEZNÁ ukrýva pod svojím originálnym názvom strhujúci príbeh krásnej Angeliky. Dynamická Slovenka žijúca vo Viedni prijíma lukratívnu pracovnú ponuku modelky do krajiny, ktorá na prvé počutie v každom naháňa nielen hrôzu, ale aj vyvoláva zimomriavky po celom tele. Napriek dobre mieneným varovaniam rodiny a priateľov odchádza plná očakávania do vzdialeného Pakistanu. Odvážna blondínka, ktorá má už viacero skúseností s modelingom po celom svete, však netuší, že práve tu na ňu čakajú zážitky vystrihnuté ako z neuveriteľného filmu. Angelika si ľahko získava srdcia rodiny hostiteľov, pre ktorých zároveň pracuje. So všetkými si znamenito rozumie. Okrem nevrlého a nevšímavého majiteľa ju má každý rád. Gori - ako cudzinku s bielou pleťou prezývajú, postupne zapadá do rodiny. Spoznáva ich pestrú kultúru, vieru a hľadá odpovede na všetečné otázky. Všetko mohlo byť také krásne a bez komplikácií, keby sa Angelika nechystala potajomky stretnúť s jedným z dvoch neznámych mladíkov, ktorých spoznala cez facebook. K stretnutiu však nedôjde, pretože ju niekto unesie. Niekoľko dní nepozná meno ani tvár svojho únoscu, ktorý ju drží v povrazoch a so zviazanými očami. Šokujúce odhalenie nastane vtedy, keď Angeliku pod hrozbou prinúti vziať si ho za manžela. Odpoveď na otázku, kto sa z pakistanských nápadníkov stane jej manželom, sa dozviete pri čítaní vášnivého príbehu s ľahkou erotickou iskrou. Nečakané zvraty a napínavý dej nepustí čitateľa zo svojho zovretia až do poslednej bodky. Ako sa hovorí, zdanie klame. V mojom príbehu si tento krátky, ale výstižný výrok nájde svoje uplatnenie hneď niekoľkokrát. Nechajte sa ovládnuť divou vášňou, drsnou láskou a spaľujúcou nenávisťou hlavnej hrdinky, jej zážitkami a nepredvídateľným vyústením v krajine rovnako tak čarovnej ako i nebezpečnej.

Detaily o knihe

Názov: Pakistanská princezná

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam (Lenka Staníková, 17.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je už 2. kniha tejto úžasnej slovenskej spisovateľky, ktorú som prečítala. Autorka veľmi pútavo zachytáva príbeh mladej Slovenky Angeliky, ktorá sa dostáva do krajiny, ktorá je pre nás veľkou neznámou. Páčilo sa mi, ako opisuje zvyky v tejto krajine. Dozvedela som sa mnoho nových, pre mňa osobne zaujímavých poznatkov. Zároveň vkladá do deja veľa romantiky a okorení aj troškou erotiky. Mne sa kniha veľmi páčila a odporúčam všetkým, ktorí si radi oddýchnu pri romantike.

úžasná (Zuzana Miklovičová, 15.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mali ste niekedy po dočítaní knihy chuť prečítať si ju znova? Na mňa táto kniha presne tak zapôsobila. Angelika popri bežnom zamestnaní, robí príležitostne modelku. Nečakane jej ponúknu fotiť priamo v Pakistane pre vychýrenú modnu značku. Rodina u ktorej sa ocitne si ju rýchlo obľúbi, až na záhadného zamestnávateľa, napriek tomu medzi nich zapadne, spoznáva exotickú krajinu, kultúru, náboženstvo a zvyky. Keď sa plánuje stretnúť s jedným so svojich pakistanských facebookových priateľov nečakane ju unesú a väznia, bez toho aby vedela kto je za tým. Prichádza veľké prekvapivé odhalenie, ktoré jej zmení život. Neskutočne krásny príbeh, pri ktorom okrem moslimskej kultúry, zvykov - hlavne tých svadobných, autorka odhaľuje aj pocity hlavných hrdinov, rozdiely kultúr, nechýba napätie, láska, erotika, a samozrejme happyend. Pri čítaní vrelo odporúčam počúvať skladbu od miestneho hudobníka, ktorá sa v knihe často spomína, ja mám pri nej vždy zimomriavky https://www.youtube.com/watch?v=V5iIf7RxSGQ

Romantika (Iveta Moravčíková, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná kniha o dievčati, ktoré sa dostane do inej krajiny akože pracovne, ale nakoniec si tam nájde priatela aj ked to tam nemá lahké, ale všetko dobre dopadne. Kniha plná lásky s troškou erotiky. Odporúčam.

Výborná kniha (M. Golembiovská, 1.11.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celý dej je nádherný. naozaj vrelo odporúčam, ďakujem skvelej spisovateľke Moni Wurm za jej krásne knihy ktoré majú iskru! <3

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x