bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ja svokra

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ja svokra

Pocity, o ktorých sa nehovorí. Náklonnosť, ktorá sa predstiera. Strata, s ktorou sa máloktorá matka zmieri. Keď musí uvoľniť svoje miesto inej žene. Keď syn vymení mamičku za manželku, nastáva boj. A už nič nebude ako predtým, nech vyhrá ktokoľvek.

Aj o tom je novinka Števy Opremčákovej Ja svokra, v ktorej sa nájdu nielen všetky svokry, ale možno aj nevesty.

Dana veľmi rýchlo prichádza na to, že synova svadba či dovolenka s jeho novou rodinou sú horšie ako nočná mora, úprimné city i zdravý rozum dostávajú na frak. A že najlepšie by bolo ísť z kola von. No je to vôbec možné?

Detaily o knihe

Názov: Ja svokra

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemná kniha (Janka K., 6.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je veľmi príjemná na čítanie. Číta sa ľahko a rýchlo. Vtipne opísaný vzťah matky k synovi, ktorá nechce byť u syna na druhej koľaji. Nenáročné čítanie na pohodový večer alebo na dovolenku :)

Ja Svokra? (lenka, 14.6.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Uz ako padol komentar predo mnou kniha nekoresponduje s nazvom a obsahom bola prezentovana inak ako to co sa odohrava.Ide skor o vztah matky a syna, ktory by si ju nevazil ani keby mal za manzelku kenguru ;).Nevesta by bola ok proste Americanka ale Tibko mi liezol na nervy kus namysleneho arogantneho a nesamostatneho chlapa.Tu je skor na mieste sa zamysliet ci nebol problem vo vychove syna ako v neveste.Ale citanie pohodove len by som pozmenila nazov knihy.Inak mozem doporucit.

Kontroverzná téma, ktorá nevonia všetkým (Michaela Ducsová, 23.5.2014) Odpovedať

Mám pocit, že niektorí nepochopili o čom kniha je, prípadne čítali len tú ukážku a hodnotili na základe nej. Osobne nechápem tieto zastavenia sa na knihe, že prečítam ukážku, knihu odsúdim a ešte mám aj potrebu sa tu o tom rozpisovať... čas radšej venujem knihám, ktoré mi niečo dali, alebo ktoré som aspoň prečítala celé, keď ich už chcem hodnotiť. Kniha nie je o svokre samotnej ale o tom, že z matky sa automaticky stane niečia svokra, keď sa dieťa ožení, či vydá. A z toho, čo z tohto statusu vyplýva pre všetkých zúčastnených. Knihu som brala ako oddychové čítanie na dva večery, a naopak, ako tu niekto spomenul, že spracovanie slabučké – nemám ten pocit, Števin štýl písania poznám a hoci tu je trochu iný, stále je to jej štýl. Čítala som slabé knihy a toto medzi ne rozhodne nepatrí. Skôr je to asi o tom, že v poslednej dobe, všetko čo vyprodukuje Evitapress sa tu automaticky radí k nejakému odpadu, bez toho, aby človek vôbec knihu držal v ruke, už pred vydaním má zlé hodnotenia. Alebo to môže byť aj tým, že Števa niekomu témou šliapla na otlak keď rozpitvala kontroverznú tému. Veď o tom sa predsa nehovorí! Nuž ale 12.miesto, ktoré na istý čas kniha obsadila svedčí o všetkom. Takže zbytočné búchanie do pŕs, keď kniha je taká predávaná. Ale ku knihe. Ako som spomenula, oddychové čítanie, ktoré malo ukázať hlavne fakt, že matkino srdce je slepé ako povestná spravodlivosť a jej láska ako bezodná čierna diera. A je to tak! Matky sú pre svoje deti schopné aj nemožného a znesú od nich ozaj veľa. Paradoxne mne až tak nevesta na nervy neliezla ako „Tibko“. Toho by som na každej strane šľahla minimálne panvicou po hlave a niekde aj lopatou, či dvomi. Liezlo mi na nervy ako sa správal k matke, žene, že si našiel mladú milenku krátko po svadbe, že si myslel, že je pupok sveta , keď opovrhoval Slovenskom a podobne. Števine knihy mám rada, je jedno kde vyjdú, podstatné je, že vedia sprostredkovať myšlienku a stoja za zamyslenie. Čo sa bohužiaľ o mnohých iných románikoch o vzťahoch, ktoré sú tu ospevované do nebies, povedať nedá.

doplnenie (M.D., 25.5.2014) Odpovedať

knihu som nedávno dočítala a hodnotenie hodila na inú stránku. a potom som to skopčila i sem, kedže tu to nikto nekomentoval ešte:)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x