bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Strieborný záliv

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 10,84 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,09 € (vrátane DPH)
Bežná cena:12,90 €
Ušetríte: 1,81 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Strieborný záliv

Lizu McCullenovú stále máta minulosť, no nepoškvrnené pláže a súdržní obyvatelia austrálskeho prímorského mestečka jej ponúkajú aspoň slobodu a bezpečie, po ktorých toľko túži – ak nie kvôli sebe, tak aspoň kvôli svojej malej dcére Hannah.
Ale potom sa v spustnutom hoteli jej tety, legendárnej lovkyne žralokov, ubytuje Mike Dormer a zo Strieborného zálivu sa pokoj razom vytratí. Uhladený Angličan v drahom obleku plánuje vybudovať v známom útočisku veľrýb prvotriedne turistické letovisko, čím by ohrozil všetko, čo Liza tak veľmi chráni – rodinný podnik a záliv, ale aj záväzok, že sa už nikdy nezamiluje do muža, ktorý si to nezaslúži.

Z anglického originálu Silver Bay
(Hodder & Stoughton, Londýn 2013) preložila Tamara Chovanová.

Dostupné verzie titulu

Strieborný záliv Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Strieborný záliv

Originálny názov: Silver Bay

Objednávací kód NA202330

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

potešilo (Sue, 26.5.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Strieborný záliv je druhou knihou od Jojo Moyesovej, ktorú som si prečítala. Síce mal príbeh pomalší rozbeh, nevzdala som to, a dobre som spravila. Cca od štvrtiny ma dej pohltil a ja som sa nevedela dostatočne rýchlo dostať k rozuzleniu. Na prvý pohľad romantický príbeh čitateľom ponúka omnoho viac. Príbeh nie je len o dvoch ľuďoch, ktorí sa do seba zamilujú, ale taktiež o tom, ako môže jediné klamstvo ovplyvniť životy viacerých ľudí. Kniha sa mi čítala príjemne, autorkin štýl je chytľavý. Miestami mi dokázala na tvári vyčariť aj úsmev a to hlavne vďaka Hannah. Knihu určite odporúčam, ak máte radi romantické príbehy a tiež dej, ktorý nie je priamočiary, ale kľukatí sa a vy neviete, čo všetko z toho vzíde.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Sedel som za volantom, usiloval som sa sústrediť na cestu a bytostne som si uvedomoval, že Liza sedí vedľa mňa. Všimol som si, ako si pravou rukou skrúca vlasy, keď ju myšlienky odviedli ďaleko od miesta, kde práve sedela.
Rozmýšľal som, čo povedať, ale nechcel som jej dať príležitosť utiahnuť sa k zdvorilému rozhovoru. Zdalo sa mi, že to štádium je už za nami. Mal som zvláštny pocit, že mi dlhuje vysvetlenie. A stále som myslel na to, ako sa na mňa Greg vtedy večer uškŕňal, trúsil dosť jasné narážky na ich spoločnú noc, akoby mal pravdu, keď ma varoval. Mužov ako on som stretával denne: charizmatických, hlučných, detinsky rozhodnutých stať sa stredobodom pozornosti. Nechápem, ako je možné, že sa im vždy podarí upútať najmilšie ženy a zvyčajne sa k nim potom nepekne správajú. Predstavil som si, ako sedí na lavici vedľa Lizy, majetnícky ju drží okolo pliec a verí, ako sa vyjadrila Kathleen, že má šancu. Ale možno ju naozaj má, hoci ona si to nemyslela. Ktovie, čo sa skrýva za rozhodnutím ľudského srdca. Koniec koncov Lize sa natoľko páčil, že s ním šla do postele. A to viac než raz.
Ale prečo s ním? Prečo s tým opitým, flirtujúcim lúzerom páchnucim pivom?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x