bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Živí mŕtvi v Dallase (Pravá krv 2)

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.06.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Živí mŕtvi v Dallase (Pravá krv 2)

Nad Sookie Stackhousovou sa opäť sťahujú mračná. Odkedy chodí s upírom, jej nudný život obyčajnej južanskej servírky sa prevrátil naruby. Keď sa upíri dozvedeli o jej telepatických schopnostiach, výmenou za slobodu ju prinútili vstúpiť do ich služieb. Teraz ju posielajú do Dallasu riešiť záhadu strateného upíra. Pritom len nedávno práve ona našla zavraždeného homosexuálneho kolegu, prežila v lese útok akejsi šialenej bytosti a dopočula sa, že v Bon Temps existuje pochybný sexklub. Čo má proti upírom istá náboženská sekta? Má ten klub niečo spoločné so smrťou Sookinho kolegu? Aby sa to Sookie dozvedela, bude sa zrejme musieť vybrať na miesta, kam by inak nikdy nevkročila.
V druhej časti svetového bestselleru spisovateľky Charlaine Harrisovej sa Sookie stretne s ďalšími nadprirodzenými bytosťami, niekoľkokrát sa ocitne len krôčik od smrti a dozvie sa ďalšie podrobnosti zo života upírov. Pretože žiť s upírom zahŕňa okrem špičkového sexu aj isté nepríjemnosti...

Z anglického originálu Leave Dead In Dallas (The Berkley Publishing Group, published by the Penguin Group, 375 Hudson Street, New York, USA) preložil Peter Tkačenko.

Detaily o knihe

Názov: Živí mŕtvi v Dallase (Pravá krv 2)

Originálny názov: Living Dead in Dallas (True Blood 2)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

dobra oddychovka (jarka, 8.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
preco je televizny serial z produkcie hbo taky vulgarny? a preco vobec nema nic spolocne s dejom knihy? Sookie mi v jednotke pripadala trochu jednoducho a trocha ma rozculovala. V 2.ke som si ju oblubila chuda dievca preco ale musela tolko trpiet... to vsetko pre lasku a povinnost slubu Ericovi ze bude napomocna upirej komunite.... Zacala som citat 3. knihu v cetine a neviem sa dockat co bude dalej s Billom a Sookie

Snívajte a oddychujte. (B.V.Bak, 26.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Prečo, keď sa vydá kniha do ktorej sa začítate, nie a nie sa dostať k ďalšiemu pokračovaniu? Je to iba ľahká fantázia, ale na rozdiel od rán reality, poteší. Odporúčam.

Kniha lepšia ako tv seriál (Jana Bertalanová, 23.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy sa nedajú vôbec porovnať so seriálom v telke.Ten je o ničom. Knihy sú super,dobre sa čítajú.Sú ľahko stráviteľné,že človek čaká na Ďalší diel.Škoda,že u nás musíme čakať na Ďalšie pokračovanie tak dlho.V češtine sú už dávno v obehu.Ja však netrpezlivo čakám na slovenské vydanie!

3, 4 a 5 diel (XENA, 17.9.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tento rok nevydáte ešte nejaké pokračovania, samo, že v Slovenčine.

Nezaškodilo by Book2Look (Zod, 7.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super knižka. Čoskoro bude aj 4. séria seriálu True Blood. Škoda, len v USA. Nejako sa vytratila fajn služba BookWLook :-(

waa (niky, 6.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
už sa tesim kedy si ju budem most kupit :D
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Je náročné nereagovať, keď sa vám venuje veľmajster v bozkávaní. A hádam by som si to aj bola vychutnala – no, bola by som si to vychutnala ešte viac –, keby som sa tak nebála o Billa; pretože, priznajme si, keď o vlások uniknete smrti, chcete sa uistiť, že ste nažive. Upíri vlastne nie sú nažive, ale zdá sa, že proti tomuto syndrómu nie sú o nič imúnnejší než ľudia, a Ericovo libido bolo nabudené, keďže všade naokolo bola krv.
Ale bála som sa o Billa a bola som šokovaná z toho násilia, takže po dlhej chvíli, počas ktorej som zabudla na okolité hrôzy, som sa od Erica odtiahla. Teraz mal krvavé pery on. Pomaly si ich olízal. „Pohľadaj Billa,“ povedal mi hlbokým hlasom.
Znova som sa mu pozrela na plece a zbadala som, že rana sa už zatvára. Zdvihla som z koberca guľku lepkavú od krvi a zabalila ju do kúska látky z Ericovej košele. V tej chvíli mi to pripadalo ako dobrá pamiatka. Hoci neviem, načo by mi tak mohla byť. Na zemi ležali zranení a mŕtvi a tým, čo prežili, pomáhali ľudia a dvaja upíri, ktorí sa nepustili za útočníkmi.
V diaľke húkali sirény.
Vchodové dvere boli perforované ako lístok na vlak. Keď som ich otvárala, skryla som sa za stenu pre prípad, že by sa na dvore zabudol ostreľovač, ale nič sa nestalo. Vyzrela som von. „Bill?“ zakričala som. „Si v poriadku?“

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x