bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stratený symbol

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stratený symbol

V románe nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Príbeh tejto knihy sa odohráva v časovom rámci 12 hodín a od prvej strany Danovi čitatelia pocítia hrôzu pritom, ako budú sledovať suverénneho Roberta Langdona pri jeho novom objave v nečakanom, novom prostredí. Stratený symbol je plný prekvapení.

Viac o Danovi Brownovi a jeho knihách na www.kniha-inferno.sk

Detaily o knihe

Názov: Stratený symbol

Originálny názov: The Lost Symbol

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Stratený symbol (Barbora Eliašová, 5.9.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
pre mňa kniha číslo jedna. včera som ju začala čítať a dneska som ju dočítala:-) bola úúúúúžasnáá:-) jednoducho som musele vedieť, jak sa to skončí. je fantastická. Dan Brown to vie jednoducho brilantne napísať... človek si už myslí, že vie čo sa stane a om to tak zamotá, že musíte jednoducho čítať ďalej a prísť tomu na koreň-) takže ja zase vrelo odporúčam a už sa chystám na INFERNO:-)

Nesklamal! (Jana D., 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dan ani teno raz nesklamal. Človek so zadržaným dychom listuje strany a len očakáva, čo bude ďalej. Normálne som mala miestami chuť preskočiť o pár strán ďalej, len aby som rýchlejšie vedela, ako to bude pokračovať, čo sa udeje. Skvelé opisy, zobrazenia, ... Brown je jednoducho pán spisovateľ a aj touto publikáciou ma o tom presvedčil.

Ten záver... fuuu (Daša Šimonová, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa mňa najlepšia kniha od Browna, pri závere som normálne skončila s otvorenými ústami, to som vôbec nečakala! :-) žeriem tohto autora a dufam, že sa dočkám od neho aj pár nových diel :-)

;-) (Klára Cicoňová, 15.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha neprekvapila, som rada, že sa autor opäť vrátil k Robertovi Langdonovi. Mám rada jeho charakter a tentoraz sa autor zameral na slobodomurárov, čo je téma, ktorá rozhodne zaujme. Vždy si rada túto knihu prečítam :)

"VOYNICHUV RUKOPIS / Nejzáhadnější kniha světa" (didrak, 12.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Nejzáhadnější kniha světa! Reagujic na vlnu clanku a TV-poradu, DOPORUCUJI VELMI ZAJIMAVY TITUL, KTERY prave vysel ve vyd. CAD Press: "VOYNICHUV RUKOPIS / Nejzáhadnější kniha světa" - České vydání. První kompletní faksimilní vydání nejtajemnější knihy světa, Voynichova rukopisu, jenž mnozí odborníci považují za „Svatý grál historické kryptografie“ (a který inspiroval i Dana Browna k jeho bestselleru Ztracený symbol), doplněné obsáhlou úvodní studií renomované badatelky a záhadoložky Jitky Lenkové. Tajemný rukopis, nad nímž si lámou hlavu filologové, kryptografologové i amatérští luštitelé celého světa už přinejmenším 100 let (od r. 1912, kdy jej nalezl americký sběratel Wilifrid M. Voynich v jezuitském klášteře v italském Frascati). Zatím neúspěšně. Nikdo nebyl dosud schopen jednoznačně dešifrovat jedinou stránku, vysvětlit jediné vyobrazení ... přestože se o odhalení jeho tajemství pokoušejí nejhloubavější mozky planety ... O jeho původu a účelu existuje více teorií, než kolik má stran. Někteří badatelé jej považují za magický grimoár, středověkou čarodějnickou knihu, jiní za babylonský okultní spis, alchymicko-astrologickou příručku či zašifrované poselství mudrců Atlantidy nebo Plejáďanů, další věří, že jde o legendární Necronomicon Abdula al-Hazreda, denník Leonarda da Vinci anebo dílo Rogera Bacona ... Hlavní teorie a hypotézy, společně se souhrnem známé historie rukopisu a jeho zkoumání od 15. století, předkládá právě tato kniha, jež zároveň obsahuje i první publikovanou verzi kompletního faksimile Voynichova rukopisu.

o_O (Lenka Ptáčková, 29.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Záhada pre mňa. Prečo autor využíva toľko pátosu pre niečo, čo si zasluhuje jednoduchosť a priamosť? Príbeh sám o sebe je priamočiarý, aj keď sa takým zdať nemusí, keďže je na ňom/v ňom toľký nános faktov (nie nutne pravdivých). Musí sa uznať autorovi jeho jedinečnosť v rešeršovaní, v tom je excelentný. A tiež presvedčivý v pokladaní svojej pravdy. Z môjho pohľadu by každá kniha mala byť nositeľom nejakej pravdy. V tomto prípade je zahalená v toľkom ´truste´... ale stojí za pozornosť, má opodstatnenosť. A práve toho škoda. Doteraz som sa DB zastávala. Po prečítaní tejto knihy už si nie som taká istá. Buď sa zmenilo niečo v jeho podávaní, alebo som zmenila postoj ja. Zvlášť, keď som nemohla uveriť, že do konca zostáva ešte 100 strán... a ja už som videla koniec.

D.Brown (maja, 21.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to prvá kniha, ktoru sóm od tohto autora čítala, a nelutujem. Naopak odporučam všetkým, ktorí maju radi napínavé príbehy. Dej je dynamický, zaujímavý priebeh udalostí a hlavne ten koniec. Uplne nečakané rozuzlenie. Teším sa na jeho dalšie knihy.

Milujem knihy Dana Browna (Veronika Bodorová, 20.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem všetky knihy od Dana Browna, každú z nich som prečítala najmenej 3 krát, ale táto kniha ma zaujala najviac, pretože milujem Ameriku a americkú históriu. Príbehy Roberta Langdona sú dynamické, je tam neskutočne veľa zvratov a taktiež je táto kniha obohatená o reálne fakty a relikvie. Túto knihu vrelo odporúčam všetkým, ktorí majú radi napínavé čítanie s troškou detektívnych prvkov.

Stratený symbol (Lucia Obstová, 5.3.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Zatiaľ jediná kniha od Dana Browna, ktorú som čítala a musím povedať, že neľutujem. Kniha je plná zvratov a nečakaných situácií, ktoré vedú až ku koncu - objaveniu strateného symbolu. Veľmi zaujímavý príbeh a ešte zaujímavejšie ukončenie :) Určite mám v pláne prečítať si viac kníh od tohto autora

super :) (Jana Suchá, 1.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ako aj ostatné, aj táto bola veľmi dobrá...milujem Dana Browna a aj jeho témy, ktoré rozoberá v knihách..a táto nesklamala...keby mi niekto dal len stránky s textom, bez toho, aby som vedela kto je autorom, hneď by som na to prišla :) ..Kniha bola zaujímavá. Akurát po 4 knihách kt. napísal predtým mi trošku vadil ten štýl rozdeľovania kapitol- načrtol niečo..skončila kapitola a vysvetlenie je až o 3 kapitoly ďalej...presne takto to robil aj v ostatných knihách. A je to už trochu predvídateľné a trochu ma aj sklamalo, že to takto urobil aj v tejto knihe. Ale okrem tohto nemám žiadne výhrady k deju, postavám, zápletke ani k záveru.

vrelo odporúčam každému (Lucia Čulenová, 4.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšie pokračovanie príbehov o Robertovi Langdonovi a dobrodružstvách prežitých s jeho priateľmi. V knihe stratený symbol má Robert za úlohu dešifrovať slobodomurársku pyramídu a tak určiť miesto uchovávania stratených mystérií. Celá kniha sa odohráva počas jednej noci, pokiaľ ste fanúšikom tohto autora asi vás neprekvapí, jedinečný štýl písania kníh Dana Browna. Postupne ako sa blíži ráno Robertovi sa darí pokračovať v jeho úlohe a postupne odhaľuje skryté tajomstvá. Knihu by som odporučila všetkým priaznivcom Dana Browna, respektíve Roberta Langdona, i v tejto knihe nájdete veľa tajomna a napätia. Kniha má krátke kapitoly, ktoré vás nútia do neustáleho pokračovania v čítaní.

Symbol (kamka74, 1.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto je naozaj paráda, celý čas človeku chodia po tele zimomriavky, zvraty na každej strane, napätie by sa dalo krájať. Rozuzlenie šokujúce, prekvapivé . Naozaj nemá chybu.

Symbol (Monika Vinkláriková, 24.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zasa Ďalšia vydarená kniha od Dana Browna, s profesorom Robertom Langdonom. Som asi v polovici, no je veľmi napínavá a teším sa na rozuzlenie, ktoré vždy prichádza až na konci... :o)

Geniálna práca (Zuy, 10.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha plná napätia, nečakaných zvratov a najzaujímavšia dejová línia, ktorá sa odohrávala v priebehu 12 hodín. Je to strhujúce a inteligentné čítanie.

:-) (Katarína M., 24.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia kniha od Browna, ktorá ma vôbec nesklamala a opäť dokázal prekvapiť obsahom, svojou fantáziou, napätím až do poslednej strany. Toto dielo vás vtiahne do deja a z rúk ho nepustíte, dokiaľ ho neprečítate celý. Brown dokáže veľmi dobre prerozprávať príbeh a človek mu uverí naozaj všetko.

Dan Brown Stratený symbol (Dana Fojtíková, 5.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dan Brown podľa mňa nesklamal, opisy jeho diel sú tak fascinujúce, že aj tie najmenšie detaily vás tak strhnú a rozvinú fantáziu, že sa nedá pustiť z rúk jeho diela, kým ich nedočítate celé. Úžasne strhujúce, tajomné a pritom tak dôveryhodné.

Stratený symbol (Jarka Adamcová, 2.10.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako vždy, veľmi dobré a kvalitné čítanie

Trapas alá Brown (Juraj Teplický, 27.8.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Stratený symbol som nemohol dočítať mesiac, nebavil ma, no prinútil som sa...zdal sa mi, ako jedná veľká kravina, točiaca sa okolo ničoho, viď ten "úžasný", "strhujúci" a ničnehovoriaci záver.Ešteže som si ju nekúpil, iba požičal.

Je dobrá... (Peter Mesiarik, 15.4.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
... no nie až tak ako ostatné jeho knihy. Podľa môjho názoru bol začiatok v pohode, dej ako vždy výborný. Čo mi trochu vadilo, že ku koncu sa to už veľmi naťahovalo. Ale inak odporúčam.

Strateny Symbol (Thomas, 14.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja pravda ze tato kniha je trochu ina ako ostatne knihy od Browna. Ani nie obsahom, ale zameranim. V kniha sa totizto nehlada ziadny vecny poklad, ale je zemerana skor nabozesky...neviem ako to presne napisat, skor tak duchovno:) Ak ste ciatli knihu, urcite mi rozumiete:) A ak este nie, vrelo ju mozem odporucam, pretoze je to naozaj zaujimave citanie a NIC NIE JE TAK AKO NA PRVY POHLAD VYZERA ......

Nová kniha (Jana Ligasová, 5.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Začiatok ako vždy trošku zdĺhavý, ale potom som ju už nemohla pustiť z ruky. Mám ju v originále. Teším sa na jeho ďalšie knihy.

mno (kika, 27.2.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
tak uvidime zatial to neni tak uzaasne ako vsetci vravia ale uvidime

NO NEVIEM (Eurykleya, 24.2.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Citala som niekde dost zaporne recenzie na tu knihu, malo kladnych, za vybornu ju povazovali len ti ktori este predtym ,,brownovky" necitali,takze sa bojim ju kupit ked mam 4 jeho knihy.Asi budem radsej niekde v utulnom knihkupectve rychlo citat(aspon par stran) a tak sa presvedcim ci sa ju oplati kupit...

symbol (iva, 20.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
vipada to zatial velice dobre

D.B. (Maťka, 20.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
už sa teším ako si prečítam ďalšiu knihu Dana Browna...a táto bude tak isto dobrá ako tie ostatné predtým... :D

Dan Brovn (Rudor Rudor, 12.2.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
uvidíme
Všetky komentáre (26)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x