bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Závislá od nákupov

Vydavateľ: Talentum (Talentum s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:263
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:54

Lepšia cena: 1,67 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 1,71 € (vrátane DPH)
Bežná cena:1,99 €
Ušetríte: 0,28 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Závislá od nákupov

Rebecca Bloomwoodová je priamo žijúcim dôkazom shopaholika. Radí ľudom, ako zaobchádzať s peniazmi , ale sama trčí po uši v dlhoch. Nerobí nič iné, iba vášnivo nakupuje. Pracuje ako redaktorka v časopise zaoberajúcom sa sporením a investovaním.
Pokiaľ však Rebeka niečo zúfalo neovláda, tak je to hospodárenie s peniazmi. Nemôže sedieť v kancelárii, aby nemyslela na nákupy, nemôže ísť po ulici, aby nevošla do obchodu, nemôže z neho odísť, aby niečo nekúpila . Jej úvery a dlhy rastú, dostáva výhražné upomienky, uchyľuje sa ku klamstvám. Nakoniec pomôže nečakaná náhoda...

Detaily o knihe

Názov: Závislá od nákupov

Objednávací kód NA314916

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľmi zábavná kniha (Monika, 24.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha! Čítala som ju síce v českom preklade, ale fakt som sa na nej bavila. Autorka dotlačila Rebeku do takých neuveriteľných situácii, až som nevedela, či sa mám smiať alebo ju ľutovať. Zvolila som si prvú možnosť. Odporúčam každému, kto chce pri knihe vypnúť a nechať sa unášať humorom Sophie Kinsellovej. Keby som mohla, hneď sa pustím do pokračovania.

V hrdinke sa nájde každá že (Zuzana Lipárová, 24.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy Sophie Kinsella sú plné humoru. Čítala od nej viac kníh a v to v originály v angličtine a všetky ma bavili od začiatku až do konca a nechcelo sa mi ich odložiť. Rozuzlenie na koniec bolo pre mňa vždy neočakávané a nepredvídateľné, ako to pri niektorých iných knihách nenájdem. A v hrdinke sa vie nájsť každá žena ;)

skvelá kniha (Zuzana, 5.11.2012) Odpovedať

Toto je kniha, na ktorej som bola, som a vždy budem závislá. Príbeh, ktorý vraví skoro o mne. Taktiež by som len nakupovala, míňala. Rebeka je vlastne taká druhá ja. A taktiež je mojím snom byť taká ako ona.

Ak ste videli sfilmovanú knihu a verzia sa vám nepáčila, nenechajte sa odrafiť!!! (Lucy Lu, 25.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa môjho názoru, film bol jedna veľká katastrofa, do konca som ho ani nedopozerala, ale kniha!!to je naozaj úžasné dielko. Vtipné, zábavné aj napínavé! Milujem jej knihy!!!

Radosť, hodnota... brak? (Simona Bagová, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň :) Knihu Závislá od nákupov som si od kamarátky požičala len náhodne, pretože som videla film a bola som zvedavá. Spolu s ňou som si priniesla aj ďalšie dve, ktoré mi kamarátka vrelo odporučila, tak som sa rozhodla nechať si ich na potom a túto prečítať ako prvú. Zvyšné dve ma však natoľko neoslnili - bola som skôr hladná opäť po jednom príjemnom čítaní, akou bola práve kniha o roztžito-sympatickej Rebeke. Každý jeden človek sa mohol nájsť v jej bežných problém s platením účtov, každý jeden človek sa mohol nájsť v tom, že vlastne ani nevie, o čom jeho práca je a v tom, že všetko väčšinou býva presne naopak, ako očakávame. Príbeh o Rebeke som čítala cez veľkonočné sviatky a bavil ma natoľko, že som si kradla chvíľky medzi početnými návštevami rodiny a kupačov, aby som sa zašila niekde do kútika a čítala ju. Slniečko už bolo aj vtedy celkom príjemné, ba až celkom horúce, tak napriek tomu, že som mala iné povinnosti a z páliacej gule na oblohe ma už bolela hlava, som knihu dočítala vonku na dvore, hoci mi zostávala ešte polka. A neľutovala som. Možno sa vraví, že pekný obal nie je všetko, tentokrát však bol len veľkým plusom. Kniha bola oveľa lepšie spracovaná ako film, človek nikdy nevedel, kedy a čo zase Rebeka vyvedie a ako sa zachová. Napokon sa však mohla stať v každej situácii charakternou a tak aj urobila. Niekto by mohol tvrdiť, že ej to obyčajná braková literatúra, ktorá nemá ducha. Je to však príbeh, z ktorého sa bežný človek môže naučiť ako z mnohých kníh o faktoch a vojnách. Môže z nej nasať pocit, že sa treba pozbierať aj zo dna, že všetko sa dá, len stačí trochu pohnúť rozumom. Dá čitateľovi pocit, že každý sa môže stať výnimočným a každého niekde čaká to jeho šťastie. To, že je to zaoblené do klasického románového trojuholníka a neskôr do vzťahu nepriateľa verzus nepriateľka ---> LÁSKA ... to môže byť len plus, nie? :) Ako vravím, knihu vrelo odporúčam ako ľahké oddychové čítanie, varujem však, myslím, že je to jedna z kníh, od ktorých sa nejde tak ľahko odtrhnúť, pretože sa do postavy dokážete vžiť, budete premýšľať, ako by ste sa zachovali na jej mieste, hoci to normálne nemávate vo zvyku. Prečítala som množstvo kníh, hoci mám len 16 a viem čítať od 4 :) A túto rozhodne zara´dujem k mojim obľúbeným, ku knihám, sktorými sa mi ťažko lúčilo, keď som ich u kamarátky pokladala späť do police medzi ostatné farebné chrbty a pri čajíku rozoberala, akí sú tí autori niekedy geniálni... :)

Shopping (Denisa Oravcová, 29.1.2012) Odpovedať

Milujem knihy s Rebekou Bloomwoodovou! Odporúčam ich nie len shoppaholikom, ale aj ľudom ktorí nakupujú radi, ale s rozumom - ako ja:) Čítala som a mám doma všetky knižky okrem tej poslednej. Osobne sa viac stotožňujem s knihami ako s filmovým prevedením, pretože som si hlavnú hrdinku predstavovala inak... Knihy sú písané s istou dávkou humoru (ja som sa zabavila pri každej), hlavná predstaviteľka je istým spôsobom rozmarná a nespoľahlivá ale napriek/vďaka tomu si získala moje sympatie. Becky je proste nepolepšiteľná a z toho dôvodu vznikali ďalšie jej príbehy :)

Je to skvelé strávený čas :D (8mery2, 27.12.2009) Odpovedať

príjemné čítanie
túto knihu som prečítalaa a je veľmi dobrá..dúfam že je na to natočený nejaký film..ale ak nie tak nech nejaký natočia ..lebo táto kniha je úžasná.. :D
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x