bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Labyrintom lásky

ZOBRAZIŤ UKÁŽKU
E-AUDIOKNIHA
Vydavateľ: happytarián (happytarián)
Jazyk: slovenský
Formát:E-AUDIOKNIHA
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

ZIP/MP3
Vaša cena: 11,- € (vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah stiahnuteľnej elektronickej audioknihy: Labyrintom lásky

Audiokniha psychológa, matchmakerky a genetičky rozoberá z rôznych pohľadov romantické vzťahy. Vo vzájomnej diskusii vás prevedú celým príbehom romantiky - od romantických túžob a presvedčení v našich hlavách, cez prekážky zoznamovania sa v spoločnosti a súčasnými výhodami a rizikami života singles, až po zákonitosti erotickej príťažlivosti, trikmi pre lepšie zoznamovanie sa online a zručnosti pre dlhoročný život v páre.

Autori vám vysvetlia najčastejšie prekážky, ktoré komplikujú zoznamovanie sa a randenie v modernej dobe. Zistíte, ktorým romantickým mýtom veríte a prečo vám kazia vzťah.Pochopíte, či sú singles iní ako ľudia žijúci v pároch a v čom sa od nich naozaj líšia. Spoznáte biologické, psychologické a spoločenské zákony romantickej príťažlivosti.Dozviete sa desiatky trikov ako zvýšiť svoje online šance na zoznámenie sa. Čo ľudí priťahuje na fotografiách a aký text na zoznamke zvyšuje šancu, že vás oslovia?Dostane množstvo rád, čomu sa vo fungujúcom vzťahu vyhýbať a ktoré veci robiť pre to, aby ste sa v ňom cítili dobre aj po desaťročiach.
Autori vychádzajú nielen zo svojich dlhoročných skúseností z praxe, ale aj zo stoviek štúdií, štatistík, dát z online zoznamiek, či svetoznámych párových terapeutov a výskumníkov vzťahov.

Detaily o knihe

Názov: Labyrintom lásky

Objednávací kód NADBK111891

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Je to super! (Monika, 15.8.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám vypočutú zatiaľ len prvú štvrtinu knihy a som naozaj nadšená. Oplatí sa počúvať, je to kniha, kde nenájdete bla-bla-bla o láske, ale množstvo informácií a faktov, podložených rôznymi výskumami a prieskumami v tejto téme, klobúk dole Aleš (Diana a Jarka), čo všetko ste dali dokopy :-) . O mužoch, o ženách, o mladých, starých, o vzťahoch, zoznamovaní, zaľúbenosti, randení a inom (k čomu som sa ešte nedopočúvala). Veľmi sa mi páči spôsob, akým kniha veci vysvetľuje - jednoduchý zrozumiteľný jazyk založený na vede a overených poznatkoch, založený na dialógu, kladení otázok a odpovedaní na nich, vážne aj s humorom, exaktne, ale aj s prekrásnymi metaforami :-) To je lahoda počúvať. Ďakujem PS: kupujte, kým to nezmažú :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x