bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vůně medu

Vydavateľ: Metafora (Metafora, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 03:02

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 15,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vůně medu

Isabel Johansenová, oslavovaná šéfkuchařka, jež vyrostla v ospalém městečku Sonoma, se rozhodla proměnit svůj rodný dům na kuchařskou školu – idylické místo pro snílky, kteří sem mohou přijít a naučit se kulinářskému umění. Hacienda s nádherným jablečným sadem, úrodnými zahradami a včelími úly je ideálním prostředím pro její projekt… i pro ni samou.

Ale Isabelin důkladně promyšlený plán se začíná hroutit, když se u ní objeví válečný korespondent Cormac O‘Neill a začne se přehrabovat v minulosti její rodiny. Vždy raději odhaloval životy jiných, než aby mluvil o sobě, ale malebnost venkova a Isabeliny neskutečné kulinářské dovednosti ho přimějí k tomu, aby i on otevřel své srdce. Avšak hluboko pohřbená rodinná tajemství mají tendenci vyplouvat na povrch, ať si to přejete, nebo ne…

Detaily o knihe

Názov: Vůně medu

Originálny názov: The Beekeeper´s Ball

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Príjemné čítanie (@knižkomolka, 4.12.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Druhá časť zo série Kroniky Bella Visty, v ktorej sa autorka zamerala na veľmi dobrosrdečnú a skromnú Isabel, ktorá je inak nevlastná sestra hlavnej hrdinky z predošlej časti V jabloňovém sadu. Ak ste nečítali prvú časť tak ako ja vôbec to nevadí lebo autorka Vás zasvätí do všetkého podstatného, čo sa tam udialo a podľa mňa aj navnadí aby ste si ju prečítali. • V príbehu sa prelína súčastnosť s minulosťou. Súčasnosť nie je nudná len akási priveľmi predvídateľná ale dozviete sa niečo o krásnom mieste Bella Vista, rodinných vzťahoch jej obyvateľov či prišelcov, nechýba pomalá romantická linka. • Prekvapivejšia je minulosť odohrávajúca sa v Dánsku počas vojnového obdobia. Minulosťou Vás prevedie cez svoje spomienky starý otec, avšak autorka spomenula len nevyhnutné veci aby Vám dávala zmysel súčastnosť. Veľa dielikov skladačky mi chýbalo alebo by som prijala aby boli viac odkryté ale možno si autorka nechala tieto tajomstvá do ďalšej knihy. • Príbeh na mňa pôsobil veľmi príjemným pohodovým dojmom. Z knihy je cítiť taká rodinná pohoda, vidiecky pokoj, vo vzduchu cítiť jar a med, všade navôkol je krásna príroda, včely, jablonový sad, lúky čo dotvára atmosféru a príjemne sa o tom číta. • Celkový dojem mi však mierne pokazil záver knihy, ktorý autorka veľmi urýchlila a vlastne len v rýchlosti heslovite uviedla, čo sa im prihodilo.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x